Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Černá pro nevěstu ne. Sytě růžová mi přijde holčičí, nebrala bych. Takže červená nebo zelená.
Klidně můžeš mít i pěkné kalhoty a k tomu sváteční blůzu.
Taky planujeme velmi jednoduchou svatbu a chci si koupit saty na aboutyou, zalandu, HMku nebo tak podobne. Dlouhe bile, pres to kdyztak propinaci bily svetr (bude to v zari). Uz jsem ty stranky projizdela a v pohode si vyberu..za cca tisicovku
@P.petru já už právě projížděla kde, co. Do bílé nepujdu to raději černou.
My meli teda svatbu v kostele, ale tajnou. Vseci pribuzni dojeli na krtiny a pak bum jeste prekvapko. Mela jsem na sobe bile saty pod kotniky s trictvrtecnim rukavem. Ted jedem na svatbu, ktera je uplnou formalitou, jen ja s manzelem jako svedci a nevesta a zenich. Nevesta si vybrala v obchode jednoduche bile saty (nebyl to svatebni salon). Asi i tak bych nevolila jinou barvu, nez bilou nebo kremovou.
Ja si beru na sebe jako svedek kalhotovy bezovy kostym.
Pokud na to máš postavu, zkus mrknout na nějaký elegantní overal s širšími nohavicemi, některé jsou fakt pěkné… třeba v pudrové růžové…
@Mgree pro mě je to opravdu formalita. Kdyby to šlo vyřídit na přepážce jako změna trvalého bydliště, udělám to tak.
@Anonymní píše: Více
tak to bych se dokázala úplně oprostit od toho, že je to svatba a vybrala si klidně nějaké černé, to je pro mě formální klasika. A dobře se kombinuje a využiješ pro mnoho příležitostí. Moje sestra se vdává v září a to podruhé a taky nebude mít světlé šaty.
Univerzální rada - pouzdrovkama v nějaké pleti/vlasům/očím přívětivé modré barvě (královská, kobaltová, egyptská, pařížská…) a vhodnými doplňky ještě nikdy nikdo nic nezkazil.
My jsme měli taky svatbu malou, ve 4. Koupila jsem si tehdy bílé letní madeirove šaty ke kolenům, které stále v létě nosím (10 let), nude lodicky, krémový svetřík s trictvrtecnim rukávem (svatba na začátku května venku), kytici žlutých tulipánů.
Když nejsi šatová, musíš mít šaty? Co krémové/světlé sako k tomu blůza, kalhoty? Pokud chceš šaty, vybrala bych pouzdrové-prostě klasiku, třeba světle modré (pokud jsi na to barevný typ).
Inspiraci, ať už na cokoliv, bych hledala na pinterestu.
@miciangorajde jako já černou nosím obecně nejvíce. Cítila bych se v ní nejlépe.
Já bych se černé raději vyhnula, ale pokud je to pro tebe nejschůdnější varianta a chceš ty šaty nosit i potom, tak vlastně proč ne? Však kdo to bude hodnotit? Pokud přijdete společensky a čistě oblečení, myslím, že to bude úředníkům fuk, co máš na sobě
Můžeš to rozbít nějakým doplňkem, nebo si pořídit veselou barevnou svatební kytici
Pořídila bych si pouzdrové šaty, ty se dobře kombinují a dají se využít na více příležitostí.
Podívej se pro inspiraci na Bonprix na sváteční módu. Jestli chceš černý, tak třeba tyto.
Potřebuju poradit nebo načerpat inspiraci. Chystáme svatbu. Bude to svatba typu radnice, my dva, svědci a naše dvě děti (4,1) a naši rodiče Jsme spolu 19 let. Jedná se tedy o formalitu. Ale fakt formalitu. Nevím vůbec jaké šaty zvolit. Jelikož nejsem satova vůbec. V létě nosím maximálně tričkové šaty, nechci ani nic s holými rameny.
Třeba mě zaujaly jedny krátké s rukávy, ale barevné provedení je černá, červená, sytě růžová, lahvove zelená. Vůbec nevím co by se hodilo?
Anonymita, protože sem chodí ségra a nechci aby se to dozvěděla rodina takhle. Díky