Jaké šaty na svatbu, když se jedná pouze o formalitu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
22.2.25 11:36
@citlivaduse píše: Více

To muselo být moc hezké. Šaty z madeiry jsou dobrý výběr. 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11149
22.2.25 11:56

@Vada díky, líbí se mi pořád 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
22.2.25 11:59
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Taky jsem kvůli této diskusi otevřela Bonprix a přesně tyhle mě tam zaujaly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
22.2.25 12:12

Taky jsem chtěla jen formální svatbu na radnici, v lososových šatech, že bílá mi nesluší. Nakonec jsem si ale vyzkoušela jedny bílé šaty a zamilovala se. Takže jsem nakonec měla velmi malou svatbu, ale na historickém místě a v princeznovských šatech a nelituji.

Tak si možná napřed taky zkuste i ty bílé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.25 12:27

V tuto chvíli se opravdu přikláním té černé. Jako pozitivni stránka věci je, že se v ní budu cítit příjemně, tím pádem mi budou i sedět, budu je moci ještě vytáhnout jinam. Negativní stránka je takový to, že na svatbu se nehodí.

Kalhoty jsem zavrhla, nechci vypadat s partnerem podobne, protože v mém případě by šlo opět o tandem černá a bílá (již koupené mám) nosila jsem už na několik akcí. Tak přece jen bych vzala ty šaty.

Ještě tu mám sukně midi, ale jedná opět jaké překvapení černá, malinová leskla a černá s bílými puntíky.

• Citovat
  • Upravit
3592
22.2.25 13:10

Pokud je to pro tebe až taková formalita /chápu/, tak bych na radnici netahala ani děti, ani rodiče, jen vy dva a dva svědci, což je nutné minimum. Za 10 minut hotovo. Neřešila bych tím pádem ani šaty, jakože abyses v nich cítila dobře, vzhledem k tomu času, který v nich strávíš. Děti a rodiče pak třeba vezměte na oběd, klidně jen u vás doma, udělej svíčkovou, mňam. Hotovo vyřešeno. Já šatová taky vůbec nejsem, založením i kvůli postavě, i na plese u dcery jsem měla kalhoty, no a co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.25 13:44

@Anik děti tam chci mít u sebe. Oběd dělat ani nebudu.

• Citovat
  • Upravit
3592
22.2.25 13:49
@Anonymní píše: Více

tak dobře, s dětma, bez rodičů, bez oběda. Bude to takový malý rodinný výlet, jen si odskočíte z domu.
Trochu mi přijde, že to moc řešíš, na to, jaká to má být pro tebe formalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.25 14:08

@Anik já nemyslím, že to nějak resim. Úplně tam nechci jít jako supak. Tak máma bude muset hlídat ty děti tak je blbý, aby tam nešel táta. A partnerův otec nejspíš půjde za svědka.

• Citovat
  • Upravit
3592
22.2.25 14:19
@Anonymní píše: Více

Za mě to řešíš. Napsala jsem ti, jak by to řešil člověk, pro kterého by to byla OPRAVDU formalita /já/. Ty ale trváš na dětech, na nových šatech, který ale nemůžou být takový, nejlépe kdyby byly makový, ale to se zase nehodí, aby ti to slušelo a cítila ses těch 10 minut v životě dobře, fotečky budou?

Vše by bylo ok, kdybys pořád netrvala na té formalitě. vpodstatě si protiřečíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77679
22.2.25 14:25
ééé, fakt? tyhle si teď koupila moje matka 66 a vypadá v nich tak na 76, nejdřív je chtěla do divadla, ale že jsou moc usedlé, tak si je nechala na pohřby a do divadla koupila jiné - takové fialové, nahoře krajkový celý vršek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.25 14:57

@Anik nepřehánís trochu

• Citovat
  • Upravit
2142
22.2.25 15:01
@stinga píše: Více

Mně by sedly, mám co dát do výstřihu a nohy od kolen dolů taky pěkný, ten zbytek by pěkně skryly. :D
Ale samozřejmě nemůžou slušet všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.25 15:03

A co tmavě modrá? Není to na svatbu nevhodné jako černá a mohla by ses v tom taky cítit fajn a užít je. Volila bych pouzdrovky ke kolenům, s trictvrtecnim rukávem

• Citovat
  • Upravit
77679
22.2.25 15:04

jo, matce také sedí, ale opravdu jsou hodně, ale hodně usedlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie