Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,
jdu s dotazem na místo pro svatbu ve Zlíně + 25 km.
Bude nás maximálně 60,ale skoro 30 potřebujeme někde ubytovat. Tím pádem chci poprosit o radu na místo nebo klidně i prostory ( jsem z gastra a dost si dokážu obstarat sama nebo přes známé), aby tam bylo buď blízko nebo přímo tam ubytování s kapacitou min. 30 lidí a možnost venkovního obřadu nebo též někde v blízkosti.
Svatba příští rok v červnu (není dané pevné datum, prvně hledáme prostory).
Zrovna napíšu, že Halda ne - chceme to mít uzavřené pro sebe
Pod Rablinu je moc blízko cesty (děti)
Tuskulum moc krásné, ale zase cenově mimo
Penzion u Raztoky už je zase dál, ale uvažujeme
Pivovar Vranik, což byla první volba je bohužel obsazený
Pak mě napadlo ještě kulturní sál v Zádveřicích, ovšem tam nevím jak ubytování a okolo to nevypadá na obřad
Takže prosím, ví někdo o restauraci nebo klidně jen prostoru vhodném pro svatbu nebo ze zkušenosti, kde se vám to líbilo a bylo vše podle představ? ![]()
My jsme měli svatbu na zámku v Lešné. A hostina byla v Držkové v Patriot, campu. Tam bylo soukromí, klid. Část rodiny tam byla i ubytována. Pod Rablinu je to teď hezké, nové. Klidně bych šla tam. V době naší svatby to bylo malé. Ještě otec tam slavil 60r. a bylo to malé. Teď mi přijde, že je to ideální místo na hostinu. Je to tam fajn i pro děti.
RS Trnava
tam měla sestra, krásné prostředí, ubytování, obsluha…
@Anonymní píše:
RS Trnavatam měla sestra, krásné prostředí, ubytování, obsluha…
Zajedeme se mrknout, co jsem si přečetla na internetu, tak to vypadá dobře 😊
@Kelsey píše:
My jsme měli svatbu na zámku v Lešné. A hostina byla v Držkové v Patriot, campu. Tam bylo soukromí, klid. Část rodiny tam byla i ubytována. Pod Rablinu je to teď hezké, nové. Klidně bych šla tam. V době naší svatby to bylo malé. Ještě otec tam slavil 60r. a bylo to malé. Teď mi přijde, že je to ideální místo na hostinu. Je to tam fajn i pro děti.
Právě se nám tam líbilo moc, jen dělají nějaké úpravy, i venku, tak abychom se vešli, i kdyby náhodou pršelo 😁
Předně doporučuji udělat si tabulku v excelu se základními položkami (ubytování, jídlo, pití, nájem, jaká výzdoba je v ceně, případně co je ještě v ceně…) a srovnávat podle toho
Pak totiž zjistíš, že Tuskulum vychází levněji, než Trnava (která má x malých poplatků, ale zase skoro za vše
). Měli jsme svatbu před dvěma měsíci v Tuskulu a bylo to nejlepší rozhodnutí, pan majitel je úžasný
, nic jsme nemuseli za celý den řešit a mohli si jen užívat svatební den
on ten den uteče strašně rychle, vůbec se nezastavíš a nedovedu si představit, že řeším ještě catering nebo výzdobu nebo jiné blbosti. Doporučuji zohlednit i tuto skutečnost
Pak je ještě fajn a za dobrou cenu ranč Ellux Vizovice, ale ubytovat se hosté musí ve Vizovicich ne přímo na místě a vše si děláš sama ![]()
Často bývá svatba v pivovaru v Záhlinicích, při hezkém počasí se dá i venku na louce, hostina na témže místě. Ale ubytování se musí vyřešit jinde. Taky známá chválila Bunč, ale to už je asi dál, než 25km.
A co U Staňků? Tam je akorát ubytování nahoře na lázních
My jsme se nakonec brali v Trnavě, ale původně jsme chtěli venku u hradu Malenovice a tam je potom buď Dobré hnízdo (mají i nějaké ubytování) nebo Sportcentrum Malenovice ![]()