Svatba u moře/na pláži

6
24.5.22 11:21

Svatba u moře/na pláži.

Zdravím všechny, byla jsem požádaná o ruku a můj sen je mít svatbu na pláži. Ideálně si vsechno zařídíme samy. Nevadí nám, když to nebude ofiko, ale chceme tam rodinu. Takže ideálně Řecko, Itálie nebo Španělsko. Mate někdo zkušenost s místem? Který hotel nám obstará jídlo a výzdobu? A taky aby na plazi nikdo nebyl.. kdo by nám tam udělal na půl hodiny,,rezervaci”? Existuje to vůbec? 🙈
Takže bych poprosila místa, kde se svatba dá udělat a byli jste spokojení. ☺️️
Moc děkuji za pomoc. 🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3855
24.5.22 11:30

Kdysi jsem viděla svatbu na Zakyntosu v Řecku na pláži. Mají tam na to nějaké agentury, které to všechno zařídí. Bylo to krásné, byli to Řekové, měli ohrazenou pláž, spoustu hostů, oni si na ty velké svatby potrpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
24.5.22 11:34

Koukni na google, je plno agentur, který ti to zaridej. Ja to zjistovala cca 4 roky zpet a uz v tu dobu to stalo raketu a bylo mi to lito za to dat, radsi pak pojedu na delsi dovolenou a vicekrat za rok :D proste ne, ze by na to clovek nemel no, ale asi jsem v tomhle skrblik. :mrgreen: Ale jestli nemate problem s tim, ze do toho zahuci fakt dost penez, tak je to super a sla bych do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.5.22 11:42

Jenomže my to přes agenturu nechceme. Už tak to bude stát dost peněz, takže si raději všechno zařídíme samy. Jen jsem si řekla, že na emiminu by mi někdo poradil s místem (hotelem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
24.5.22 11:54

@Věruš_3 tak v tom pripade to urcite nebude ofiko svatba, troufam si rict, ze to byste zaridit nezvladli. Tak at se podari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
24.5.22 12:16

My jsme měli svatbu v Řecku přes českou agenturu… a rozhodne to nestalo balík :lol: ten jsme za to prave dat nechteli :) leteli s námi rodiče a svědci a ti si pobyt hradili sami. Hotely vycházejí hodně vstříc. Záleží co chcete a kolik do toho chcete dat :nevim: nam to vyšlo komplet na 20 000 svatba (šaty, obřad, překlady oddaciho listu, registrace pak v ČR na matrice,….) plus pobyt v Řecku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.22 12:39

Ahoj
v jakém období si tu svatbu představuješ? v hlavní sezoně, která např. v Řecku teď začíná ti nikdo nezajistí prázdnou pláž. A všude, kde to budeš chtít privátně uzavřít pro svatbu, tak za to připlatíš, pokud to vůbec půjde. Ale existujou místa, která jsou k večeru „opuštěnější“, ale určitě nepůjdou zařídit přes nějaký hotel, neříkám, že je nemožné si svatbu u moře zařídit sami, ale myslím, že je to podstatně složitější než přes agenturu a cenově na tom zase tolik neušetříš.
neofiko asi myslíš symbolickou svatbu? bez dokumentů že?

• Citovat
  • Upravit
25094
24.5.22 18:31

Ty jo, to jste odvážní, svatba na vlastní pěst někde v cizině. Přeju vám, aby to klaplo, ale fakt pochybuju, že tím, že si nevezmete agenturu, něco ušetříte, spíše naopak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
24.5.22 21:28

Pokud nemáte v zahraničí příbuzné/přátelé, kteří by vám pomohli, tak pochybuji, ze se Vám to povede. My o tom také přemýšleli, chtěli jsme oficiální svatbu ve Španělsku. Tam to bohužel nelze, když tam minimálně 2 roky nežijete, tak jsme vybrali Řecko. Vylidněnou pláž nám nedokázala zajistit ani paní, která tam svatby organizovala. Zkuste se obrátit přímo na hotel, který by se Vám líbil, ale nemyslím, že budete mít příliš na výběr. U nás přece taky každý hotel neschovává ve sklepě slavobránu, výzdobu apod a nečeká, že jeden pár z tisíců tam bude chtít svatbu. Představujete si to jako Hurvínek válku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný