Svatební dar - pokladnička

4631
8.2.16 13:25

svatební dar - pokladnička

Ahoj
mám prosbu, v létě se vdává neteř a chtěla by jeden svatební dar. Bohužel jsem ho ještě nikde neviděla a jelikož nevím,,název" tak ani nenašla na internetu. Neteř to prý viděla na jedné svatbě. Má to být obraz (prázdný), ale zároveň jako pokladnička. Na tom obrazu je otvor kam se hází peníze jen drobné, a díky tomu se utváří,,obraz" z pěnez.
Snad jsem to dobře popsala. Neporadí někdo kde sehnat? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25178
8.2.16 13:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
8.2.16 13:40

Něco takového se spíše musí vyrobit „hand made“ než aby si to koupila hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
8.2.16 13:47

Jestli to nevadí, počkám na odpověď. V červnu se vdává moje ségra, tak by to bylo dost originální. Tohle slyším poprvně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
8.2.16 13:50

Taktéž si počkám, a taktéž v červnu se vdává jedna z mých nejlepších kamarádek :mrgreen:

Já našla tohle:

http://www.gravoton.cz

Dá se tam i vypískovat nápis či obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
8.2.16 14:12

Nechat vyrobit na míru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
8.2.16 14:17
@Apaji píše:
Taktéž si počkám, a taktéž v červnu se vdává jedna z mých nejlepších kamarádek :mrgreen:

Já našla tohle:

http://www.gravoton.cz

Dá se tam i vypískovat nápis či obrázek.

To je to samý, co jsem našla já :D V popisu na fleru je tento odkaz taky.

Ale myslím, že by se to dalo vyrobit doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
8.2.16 14:21

My jsme dostali prazdny ramecek a misto obrazku v tom byly stovky…taky jsme je meli zaspuntovane ve flasce od vina nebo navesene na bonsaji. Nebo z kovovych padesatek udelane hodiny a z papirovek byly rucicky, ktere ukazovaly cas nasi svatby.

• Citovat
  • Upravit
4631
8.2.16 14:59

Děkuji moc. ale u těch dvou odkazů se mi moc nezdá že je to na 50ti či 20ti koruny. chtěla bych tam házet vše. :) a hlavně je to mezinárodní svatba, tak potřebujeme házat nejen CZK, ale i jinou měnu. taky mě napadlo nechat si to vyrobit, ale nevím zda to tady u nás někde udělají.

@Cocka nasladko : vím o spoustě nápadů jak darovat peníze, ale neteř chtěla toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
8.2.16 15:54

@Akinom Na těch stránkách www.gravoton.cz to mají rozdělené. Buď padsátikoruny nebo dvacetikoruny. Ale myslím, že to není striktní. A co zapřemýšlet a zkusit to sami doma :D Do léta času dost na vymýšlení a shánění informací, čím a jak to sklo slepit a jak to udělat, aby šla vysypat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný