Svatební koláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3623
20.4.15 09:30

My jak jsme rozváželi, tak jsme dávali vědět jen některým, u kterých jsme si nebyli jistí, jestli budou doma, pro zbytek to bylo hezké překvapení :)
@Sinquinita dávali jsme koláčky + cukroví a měli jsme balíčky po 6 kusech koláčků (pro rodiny) a po 12 kusech (do práce) a cukroví jsem rozdělila, tak nějak od oka, bylo to tuším, tak po 6-8 kusech na ten menší balíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
20.4.15 10:05

My tenkrát dávali do krabičky jen koláčky, prostě plná krabička koláčků. Kde byla svobodná slečna, tam se přidal rohový koláček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
20.4.15 10:25

My se brali v sobotu-oznámení jsem dávala 14 dní dopředu. Moc času nebylo, chtěli jsme svatbu v dubnu, nakonec byla dřív -v ůnoru. :lol: Koláčky s cukrovím se u nás nosí v pátek před svatbou-čerstvé a nechávalal jsem si vše péct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.4.15 10:28

Rozvoz „krabiček“ se u nás konal až 1-2dny před svatbou. Chtěli jsme dát všem to, co přesně bude na svatbě a nechtěli jsme, aby se to muselo péct na 2×. Byli tam koláčky a od každého druhu zákusku alespoň 1ks (aby vyzkoušeli všechno, co bude na svatbě). Rodině a lepším známým se dala krabička o trochu větší a zbývajícím lidem typu běžní známí, kteří nebudou na svatbě, sousedi atd. se dala menší krabička. Do práce jsme každý meli mega krabici, protože u mě bylo 100, u manžela 150 zaměstnanců, tak aby se nějak podělili alespoň ti, se kterými se potkáváme a přicházíme do styku. Pekla mi to teta, která má pekárnu a snad nejlepší koláčky na světě :) Tento rozvoz krabiček měl výhodu, že se při svatbě nemuselo hlídat, kdy kdo odjíždí a starat se, jestli dostali při odchodu krabičku. Když ze svatby odcházeli, dostali všichni kousek dortu domů. O to se nám ale postarala obsluha. A samozřejmě jsme před rozvozem volali předem, jestli budou doma, aby se nám nestalo, že je nezastihnem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný