Pro holčičku náušničky, co pro kluka?

2415
20.1.13 21:48

Pro holčičku náušničky, co pro kluka ?

Ahoj maminky, naše dvojčátka budu mít v únoru dva roky a chtěli bychom malé koupit nové náušničky ( mimo jiné ). Napadá Vás, co koupit malému? Něco adekvátního k tomu. Protože koupit mu hračku, tak bude malá zklamaná, že nemá taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4605
20.1.13 21:55

Co třeba řetízek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
20.1.13 21:59

My necháme malému ( 3 roky) udělat zlatý náramek na míru. Je hroznej parádník tak by to špatně nesl kdyby nic neměl. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
20.1.13 22:04

Mně to přijde příšerný, když nosí malí kluci šperky, jak kdyby byli od kolotočů. Ani u holčiček se mi to nelíbí, kromě náušnic. Koupila bych jim oběma hračku a klukovi jednu navíc, něco, co mu malá nebude závidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35512
20.1.13 22:05

Auto. Myslim, z v tomhle veku to oceni vic nez retizek. Diteti je fuk, co to stalo( ale pribuznym ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
20.1.13 22:08
@Altche píše:
Mně to přijde příšerný, když nosí malí kluci šperky, jak kdyby byli od kolotočů. Ani u holčiček se mi to nelíbí, kromě náušnic. Koupila bych jim oběma hračku a klukovi jednu navíc, něco, co mu malá nebude závidět…

Taky to tak vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
20.1.13 22:10

Co jsem si přečetla název diskuze, tak mě napadl piersink do nosu :lol: :oops: :oops: no nic, tak vážněji :) Malý je parádník a miluje korálky a nedá bez nich ani ránu a několikrát mi udělal scénu, že holčička, kterou jsme minuli je má, dostal jantarové korálky pro děti, jinak má i zlatý řetízek s přívěškem - hodiny kdy se narodil a vzadu i datum, ale ten teď nenosí přes korálky. Ale záleží hodně na tom, jaký je a jestli by to nosil a nerval si to. Můj malý je divočák, ale tohle snese a nedá to dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
20.1.13 22:12

Tak zrovna včera jsme slavili taky druhé narozky malé. Dárků hodně, hostů také. Ale nedovedu si vůbec představit, že by tak malé dítě hodnotilo co dostanu já, co sestra. Tak kupte prostě každýmu hračku, stejně ti malá naušnice neocení. Klukovi třeba dražší hračku, no a holce něco taky na rozbalení. Každej má jiný potřeby. Stejně dostane určitě dárky i od babiček, a nakonec se stejně porvou o největší krám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
20.1.13 22:13

@nikita066 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ten piersing mě dostal :D :D :D a já bych ho nedala do nosu, ale někam jinam :D :D :D to je vtip samozřejmě :D to jen, abychom to odlehčili :kytka: a co mu kopit výroční zlatou minci na památku?? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
20.1.13 22:14

Koupila bych mu obyč. náramek z korálků na ruku a hotovo - maximálně (jestli je ještě nepolyká), jinak si myslím, že je to nadbytečné, vždyť hraček určitě dostanou více než dost a děti to opravdu takto -jako dospělí nepoměřují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
20.1.13 22:16

@Deniel já už vidím, jak malému dávám zlatou minci :lol: asi vím, jak by zkončila jen co by to rozbalil :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35512
20.1.13 22:16

Ja vlastne mam i primer, starsi dcera dostala k Vanocum retizek, mladsi boby :mrgreen: :palec:
Koukam, ze mladsi nefunguje metrik - tak ji budou 4 v kvetnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.1.13 22:22

Tak malé ty naušnice a malému třeba peníze odložit bokem a oběma nějakou hračku, protože z hračky budou mít větší radost, jak z nějakého zlata, to tak malé děti ještě neocení :kytka:

A ten korálkový náramek nevím jestli je dobrý nápad, dcera nějaké dostala a vždycky je roztrhne :zed: :roll: se divím, že ty korále mi dcery ještě nesnědly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
20.1.13 22:25

@nikita066 no tak já vlastně nevím co mu chceš moc takhle jinak kupovat? Malá dostane naušnice..je to holka to je logické..ale co chceš koupit malému?? Dostanou hromadu jiných dárků..ne?? Já myslela, že chceš něco hodnotnýho pro oba?? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
20.1.13 22:26

Nemyslím, aby si s tím hrál…malá si s naušnicema taky hrát nebude, a ve dvou letech..nevím jak ti malej bude nosit náramek…nebo tak něco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný