Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky, naše dvojčátka budu mít v únoru dva roky a chtěli bychom malé koupit nové náušničky ( mimo jiné ). Napadá Vás, co koupit malému? Něco adekvátního k tomu. Protože koupit mu hračku, tak bude malá zklamaná, že nemá taky.
My necháme malému ( 3 roky) udělat zlatý náramek na míru. Je hroznej parádník tak by to špatně nesl kdyby nic neměl. ![]()
Mně to přijde příšerný, když nosí malí kluci šperky, jak kdyby byli od kolotočů. Ani u holčiček se mi to nelíbí, kromě náušnic. Koupila bych jim oběma hračku a klukovi jednu navíc, něco, co mu malá nebude závidět…
Auto. Myslim, z v tomhle veku to oceni vic nez retizek. Diteti je fuk, co to stalo( ale pribuznym ne).
@Altche píše:
Mně to přijde příšerný, když nosí malí kluci šperky, jak kdyby byli od kolotočů. Ani u holčiček se mi to nelíbí, kromě náušnic. Koupila bych jim oběma hračku a klukovi jednu navíc, něco, co mu malá nebude závidět…
Taky to tak vidím.
Co jsem si přečetla název diskuze, tak mě napadl piersink do nosu
no nic, tak vážněji
Malý je parádník a miluje korálky a nedá bez nich ani ránu a několikrát mi udělal scénu, že holčička, kterou jsme minuli je má, dostal jantarové korálky pro děti, jinak má i zlatý řetízek s přívěškem - hodiny kdy se narodil a vzadu i datum, ale ten teď nenosí přes korálky. Ale záleží hodně na tom, jaký je a jestli by to nosil a nerval si to. Můj malý je divočák, ale tohle snese a nedá to dolů.
Tak zrovna včera jsme slavili taky druhé narozky malé. Dárků hodně, hostů také. Ale nedovedu si vůbec představit, že by tak malé dítě hodnotilo co dostanu já, co sestra. Tak kupte prostě každýmu hračku, stejně ti malá naušnice neocení. Klukovi třeba dražší hračku, no a holce něco taky na rozbalení. Každej má jiný potřeby. Stejně dostane určitě dárky i od babiček, a nakonec se stejně porvou o největší krám.
@nikita066
ten piersing mě dostal
a já bych ho nedala do nosu, ale někam jinam
to je vtip samozřejmě
to jen, abychom to odlehčili
a co mu kopit výroční zlatou minci na památku??
![]()
Koupila bych mu obyč. náramek z korálků na ruku a hotovo - maximálně (jestli je ještě nepolyká), jinak si myslím, že je to nadbytečné, vždyť hraček určitě dostanou více než dost a děti to opravdu takto -jako dospělí nepoměřují ![]()
@Deniel já už vidím, jak malému dávám zlatou minci
asi vím, jak by zkončila jen co by to rozbalil ![]()
Ja vlastne mam i primer, starsi dcera dostala k Vanocum retizek, mladsi boby
![]()
Koukam, ze mladsi nefunguje metrik - tak ji budou 4 v kvetnu.
Tak malé ty naušnice a malému třeba peníze odložit bokem a oběma nějakou hračku, protože z hračky budou mít větší radost, jak z nějakého zlata, to tak malé děti ještě neocení ![]()
A ten korálkový náramek nevím jestli je dobrý nápad, dcera nějaké dostala a vždycky je roztrhne
se divím, že ty korále mi dcery ještě nesnědly.
@nikita066 no tak já vlastně nevím co mu chceš moc takhle jinak kupovat? Malá dostane naušnice..je to holka to je logické..ale co chceš koupit malému?? Dostanou hromadu jiných dárků..ne?? Já myslela, že chceš něco hodnotnýho pro oba??
![]()
Nemyslím, aby si s tím hrál…malá si s naušnicema taky hrát nebude, a ve dvou letech..nevím jak ti malej bude nosit náramek…nebo tak něco..