Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já poradím na to jit postupne. Zařídte svatbu a pak teprve všechno ostatní:) Po kouskach bude přístupnější
Asi si te vzit nechce, jine vysvetleni nemam. Videls fim Zas tak moc te nezere? Mozna mu to takhle vyhovuje, byt jednou nohou venku, a vidim v to i jistou sobeckost, ze nechce splnit takove prirozene prani zene kterou miluje.
Pro rozliseni treba Klara.
Vždyť to je sen každé princezny, tak nevidím důvod, proč bys to měla mít jinak. Chlapi jsou někdy divní, jsou to ješitní sobci, ale jak je zrovna do tohoto aktu přimět, to netuším
U nás to vzniklo samosebou, narodil se druhý miláček, tak to bylo tak nějak automatický…
Tak pro mě je přesně taková svatba jako popisuješ noční můrou
vlastně svatba celkově, takže dokážu pochopit tvého chlapa, ale myslím si, že to nějak dáte
. Musíte udělat nějaký kompromis no. On nechce monstrozní událost, Ty chceš být načančaná princeznička s tetičkama atd. Možná bych zvážila jestli by nešlo ubrat na té monstróznosti aby ho to tolik neděsilo
.
@Kallkapa káplas na to…nepotřebuju mít na svatbě 50 lidí, pozvu prostě nejbližší příbuzné, ale stejně mi přijde, že mu je trapně, že to musí podstoupit a kdyby to šlo, poslal by náhradníka…Neříkám, že já se ráda předvádím, to vůůůůbec, ale chtěla bych krásnou svatbu. On mi to pořád kazí ![]()
No, za mě kdyby to šlo, objednám si oddaci list po internetu, úplně Tvýho chlapa chápu. Prstýnek mám, přítel je skvělý a nikoho jiného nechci. Jen nesnáším svatby. Neznamená to, že Tě nemá rád a nekazí to naschvál.. já tenhle etalon děsu v bílém taky nedávám.
Mě řekl přítel, že si mě nikdy nevezme, protože to vidí u kolegů jak jsou prej ty ženský drzá a že mě má rád i bez papírů
mě to nevadí, trošku jsem chtěla kuli miminku, ale na druhou stranu pro mě je jako manžel i když nemámě prstýnky.
Příjde mi, že přítel nechce nic moc zařizovat, mnoho chlapů je takových. Promluvila bych s ním, zda tě chce mít za manželku, či nikoliv a podle odpovědi se zařídila. On možná bude ten den svolný přežít a nakonec si to i užije. Jen ho předem moc neotravovat s šatičkama, fotografem, dortem apod., protože je mu to zřejmě jedno. Vše bych si zařídila podle sebe s pomocí kamarádek, mamky. Samozřejmě po prvotní domluvě, že to zařídíš teda sama, když on se k ničemu nemá.
Trochu by mě mrzelo to požádání o ruku. V dnešní době, ale mnoho holek zásnubní prstýnek nedostalo a vím i o případech kdy holka žádala o ruku chlapa ![]()
Držím palce ![]()
@bara 1 Mluvila by jsi stejně, kdyby byl přítel policista a měli jste hypotéku na byt??? Já se děsím toho, co když se mu něco stane…miluju ho nadevše, ale mám syna, nemůžu už myslet jen na sebe…
Mě si přítel taky nechce asi vzít
jsme spolu 5let, dítě zatím nemáme, ale snažíme se..už třikrát to ale dopadlo špatně:/ už asi rok mu povídám o svatbě..jen nějaká malá, nejbližší příbuzní svatba někdě na zámečku u zámečku by mi nevadila..jen ho k tomu dokopat
taky by si připadal za šaška, nevim tu chvíli v tom obleku by to vydržel, ne snad? ti chlapi ![]()
@Anonymní píše:
@bara 1 Mluvila by jsi stejně, kdyby byl přítel policista a měli jste hypotéku na byt??? Já se děsím toho, co když se mu něco stane…miluju ho nadevše, ale mám syna, nemůžu už myslet jen na sebe…
máme hypotéku a policista teda není, ale každé povolání je riziko, proto jsme oba pojištěný.
Ne, nechceš tak moc
. Problém ale je, že nejste naladěni na stejnou vlnu, co se svatby jako takové a vůbec toho, zda se brát, týče
. Můžeš ho požádat o ruku jako Monica Chandlera, ale ty sama musíš vědět, jak by na to zareagoval a jestli bys na to vůbec měla chuť
.
Obecně druhého do svatby nemůžeš honit, i když pro mě osobně je mimo chápání chlap, který je se ženou navždy svázán dítětem, ale se svatbou (která je „přece jen papír“) mají nepřekonatelný mentální problém.
@Sugii no, tak nějak s tím pořítám, že bych všechno zařizovala já
Ale asi to fakt bude v tom, že si mě vzít nechce…když se ho zeptám, řekne:" Ale jooo, ale.. (tam je to, že nebude nikomu dělat opici)…a já čekám už 5 let na to požádání a PRD ![]()
@Anonymní píše:
Asi si te vzit nechce, jine vysvetleni nemam. Videls fim Zas tak moc te nezere? Mozna mu to takhle vyhovuje, byt jednou nohou venku, a vidim v to i jistou sobeckost, ze nechce splnit takove prirozene prani zene kterou miluje.
Pro rozliseni treba Klara.
a není sobecké chtít svatbu „jak princezna“ ![]()
chtělo by to se domluvit na kompromisu přijetelném pro oba, pokud teda jde jen o sammotný průběh
Jsme spolu přes 7 let…před půl rokem se nám narodil syn. Já o svatbě mluvím už dlouho, jeho odpověď je, že „nebude dělat šaška“, nebo že „domluv to na druhou, ve tři jdu do posilovny“… Čekám každé narozky, Valentýna, svátek, výročí, Vánoce…a pořád nic. Žádný prstýnek. Vždycky to zbytečně obrečím. Vždycky si řeknu, že už to teda nechci ale stejně to ve mě hlodá… Poslední dobou už je ke svatbě přístupnější, ale chtěl by jenom obřad a oběd, fotograf na co, vždyť foťák má kde kdo, šaty mám z věnečku z tanečních prý a jako prstýnek bude měděná trubka, aby nás to náhodou nestálo tolik…
Nejsme nijak bohatí, rozhodně né chudí, je mi jasný, že svatba něco stojí. Ale mám hodně příbuzných, bojím se je nepozvat, aby se neurazili (jsou z jiné země a tam se tyhle věci strašně řeší), šaty chci krásný, prstýnky normální, fotografa báječnýho, abych měla památku do konce života…a pak spoustu těch serepetiček, co ke svatbě patří, kytičky, dortíčky, tanečky, večer zábava s přáteli…
CHCI TOHO TOLIK??? JE TO MŮJ SEN, VDÁVAT SE CHCI JEDNOU A NECHCI SI ŘÍCT JEN ANO NA ÚŘADĚ…CHCI SI TO UŽÍT…jako princezna…
Pardon za anonym, je to moc osobní…
Doufám, že mě někdo chápe…radu přijmu ráda