Přejete si s přáteli k výročím a svátkům?

Anonymní
15.1.13 18:48

přejete si s přáteli k výročím?

Ahoj jak jste na tom s vzájemným přáním k svátkům nebo narozeninám se svými kamarády. Na můj svátek si dnes kromě švagrové nikdo nevzpomněl. Nečekám žádné dary nebo bujaré veselí, stačí jen když si někdo vzpomene a napíše větičku. Já se snažím v data svých výročí obepisovat skoro všechny s kterými jsem byla kdy ve škole atd. Asi mi nadáte, že řeším blbosti ale je mi to svým způsobem líto, zvlášt když člověk vidí jak mají ostatní v den svých jmenin plno přáníček na FB nebo pípajících smsek.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
15.1.13 18:53

S nikým si nepřeju, jsem ráda, když si vzpomenu na příbuzného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
15.1.13 18:53
@Anonymní píše:
Ahoj jak jste na tom s vzájemným přáním k svátkům nebo narozeninám se svými kamarády. Na můj svátek si dnes kromě švagrové nikdo nevzpomněl. Nečekám žádné dary nebo bujaré veselí, stačí jen když si někdo vzpomene a napíše větičku. Já se snažím v data svých výročí obepisovat skoro všechny s kterými jsem byla kdy ve škole atd. Asi mi nadáte, že řeším blbosti ale je mi to svým způsobem líto, zvlášt když člověk vidí jak mají ostatní v den svých jmenin plno přáníček na FB nebo pípajících smsek.

já přeju jen několika dobrým kamarádům, určitě ne všem bývalým spolužákům, nebo llidem, které nevídám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
15.1.13 18:58

Ja si preju jen s nejblizsimi prateli a s rodinou, se znamymi nee (ti mi take nepreji)…to bych pak nedelala nic jineho, nez pamatovala kdo ma kdy svatek ci narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
15.1.13 19:03

Přeju si s pár kamarády a kamarádkami k svátkům a narozkám, snažím se na to myslet - a taky mě třeba zamrzí, když mi pak k svátku přijde jedna smska a jeden mail :nevim: zrovna ten svátek, kdy to každý vidí v kalendáři, mě pak třeba mrzí víc než narozky, protože je mi jasný, že ne každý na to má paměť, případně ne každý ví, kdy narozky mám…

ale nenechávám se tím nijak moc deptat, nemá to smysl ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
15.1.13 19:05
@chaarleene píše:
Přeju si s pár kamarády a kamarádkami k svátkům a narozkám, snažím se na to myslet - a taky mě třeba zamrzí, když mi pak k svátku přijde jedna smska a jeden mail :nevim: zrovna ten svátek, kdy to každý vidí v kalendáři, mě pak třeba mrzí víc než narozky, protože je mi jasný, že ne každý na to má paměť, případně ne každý ví, kdy narozky mám…ale nenechávám se tím nijak moc deptat, nemá to smysl ;) :)

Tak já třeba kalendář se jmény nemám, takže o svátkách vůbec nemám přehled…narozdeniny mám v kalendáři zapsané, takže na ty nezapomenu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.1.13 19:22

Kdyby nebyl facebook tak nic nevim a nic nepreju :-D nepamatuju si zadny datumy..naprosto vubec… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
15.1.13 19:24

Tak přeji všechno nejlepší, i když se neznáme :kytka: žehnám facebooku, který mé děravé hlavě připomene, že má někdo narozky a svátek…přeju, na mě si taky spousta lidí vzpomene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.1.13 19:43

Nepřeju a nemám ráda, když mě někdo uhání a chce mi přát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
15.1.13 19:44

FB mě upozorňuje na narozeniny všech „přátelů“, ale svým opravdovým píšu sms..mě potěší sms nebo zavolání..a většinou překvapí od těch co to vůbec nečekám.

Jinak Ali, všechno nejlepší! :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
15.1.13 19:45

FB mě upozorňuje na narozeniny všech „přátelů“, ale svým opravdovým píšu sms..mě potěší sms nebo zavolání..a většinou překvapí od těch co to vůbec nečekám.

Jinak Ali, všechno nejlepší! :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fayinka
15.1.13 19:50

Když si na facebooku nezveřejníš narozeniny, tak si vzpomenou ti opravdoví přátelé a ti k tomu nepotřebují FB.

Jinak v přejeme si v rodině, v nejbližší si dáváme dárečky. A pak ještě takové „povinné“ dárkování v práci.

Rozumím ti, že jsi z toho smutná. :hug: Udělej si hezký sváteční večer, dej si vínko a nesmutni! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8566
15.1.13 19:51

Přeji jen pár nejbližším lidem (mezi které patří jak kamarádi tak rodina).

A Tobě taky přeji všechno nejlepší :kytka: Ať žije Alice (doufám, že nemáš narozeniny :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
15.1.13 19:54

Chapu te a preji vsechno nejlepsi :kytka:
nic si z toho nedelej, je lepsi mit jednu uprimnou kamaradku nez 10 falesnych, ktery se chteji jen zalibit a pri tom by te pomlouvaly nekde za rohem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.1.13 20:10

Ahoj, já přeju jen rodině a blízkým kamarádům (asi pěti :?: ). Na mé narozeniny mi stejně tak přeje jen rodina a blízcí kamarádi ;) Na svátek si vzpomene jen minimum lidí, jsem Eva a na Štědrý den má každý jiné starosti :lol: Zvykla jsem si. Neber si to osobně, prostě jen lidi nekoukají do kalendáře a každé datum v hlavě asi nemají.
Ale zase musím říct, že když někdo ze vzdálenějšího okolí popřeje mi, snažím se mu na jeho následné narozeniny/svátek popřát taky - naoplátku.
A samozřejmě přeju Tobě všechno nej k svátku :hug: Hned jsem koukala do kalendáře, co je dneska za jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný