Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
S nikým si nepřeju, jsem ráda, když si vzpomenu na příbuzného.
@Anonymní píše:
Ahoj jak jste na tom s vzájemným přáním k svátkům nebo narozeninám se svými kamarády. Na můj svátek si dnes kromě švagrové nikdo nevzpomněl. Nečekám žádné dary nebo bujaré veselí, stačí jen když si někdo vzpomene a napíše větičku. Já se snažím v data svých výročí obepisovat skoro všechny s kterými jsem byla kdy ve škole atd. Asi mi nadáte, že řeším blbosti ale je mi to svým způsobem líto, zvlášt když člověk vidí jak mají ostatní v den svých jmenin plno přáníček na FB nebo pípajících smsek.
já přeju jen několika dobrým kamarádům, určitě ne všem bývalým spolužákům, nebo llidem, které nevídám…
Ja si preju jen s nejblizsimi prateli a s rodinou, se znamymi nee (ti mi take nepreji)…to bych pak nedelala nic jineho, nez pamatovala kdo ma kdy svatek ci narozeniny.
Přeju si s pár kamarády a kamarádkami k svátkům a narozkám, snažím se na to myslet - a taky mě třeba zamrzí, když mi pak k svátku přijde jedna smska a jeden mail
zrovna ten svátek, kdy to každý vidí v kalendáři, mě pak třeba mrzí víc než narozky, protože je mi jasný, že ne každý na to má paměť, případně ne každý ví, kdy narozky mám…
ale nenechávám se tím nijak moc deptat, nemá to smysl
![]()
@chaarleene píše:
Přeju si s pár kamarády a kamarádkami k svátkům a narozkám, snažím se na to myslet - a taky mě třeba zamrzí, když mi pak k svátku přijde jedna smska a jeden mailzrovna ten svátek, kdy to každý vidí v kalendáři, mě pak třeba mrzí víc než narozky, protože je mi jasný, že ne každý na to má paměť, případně ne každý ví, kdy narozky mám…ale nenechávám se tím nijak moc deptat, nemá to smysl
![]()
Tak já třeba kalendář se jmény nemám, takže o svátkách vůbec nemám přehled…narozdeniny mám v kalendáři zapsané, takže na ty nezapomenu.. ![]()
Kdyby nebyl facebook tak nic nevim a nic nepreju
nepamatuju si zadny datumy..naprosto vubec… ![]()
Tak přeji všechno nejlepší, i když se neznáme
žehnám facebooku, který mé děravé hlavě připomene, že má někdo narozky a svátek…přeju, na mě si taky spousta lidí vzpomene…
FB mě upozorňuje na narozeniny všech „přátelů“, ale svým opravdovým píšu sms..mě potěší sms nebo zavolání..a většinou překvapí od těch co to vůbec nečekám.
Jinak Ali, všechno nejlepší!
![]()
FB mě upozorňuje na narozeniny všech „přátelů“, ale svým opravdovým píšu sms..mě potěší sms nebo zavolání..a většinou překvapí od těch co to vůbec nečekám.
Jinak Ali, všechno nejlepší!
![]()
Když si na facebooku nezveřejníš narozeniny, tak si vzpomenou ti opravdoví přátelé a ti k tomu nepotřebují FB.
Jinak v přejeme si v rodině, v nejbližší si dáváme dárečky. A pak ještě takové „povinné“ dárkování v práci.
Rozumím ti, že jsi z toho smutná.
Udělej si hezký sváteční večer, dej si vínko a nesmutni! ![]()
Přeji jen pár nejbližším lidem (mezi které patří jak kamarádi tak rodina).
A Tobě taky přeji všechno nejlepší
Ať žije Alice (doufám, že nemáš narozeniny
)
Chapu te a preji vsechno nejlepsi ![]()
nic si z toho nedelej, je lepsi mit jednu uprimnou kamaradku nez 10 falesnych, ktery se chteji jen zalibit a pri tom by te pomlouvaly nekde za rohem ![]()
Ahoj, já přeju jen rodině a blízkým kamarádům (asi pěti
). Na mé narozeniny mi stejně tak přeje jen rodina a blízcí kamarádi
Na svátek si vzpomene jen minimum lidí, jsem Eva a na Štědrý den má každý jiné starosti
Zvykla jsem si. Neber si to osobně, prostě jen lidi nekoukají do kalendáře a každé datum v hlavě asi nemají.
Ale zase musím říct, že když někdo ze vzdálenějšího okolí popřeje mi, snažím se mu na jeho následné narozeniny/svátek popřát taky - naoplátku.
A samozřejmě přeju Tobě všechno nej k svátku
Hned jsem koukala do kalendáře, co je dneska za jméno ![]()
Ahoj jak jste na tom s vzájemným přáním k svátkům nebo narozeninám se svými kamarády. Na můj svátek si dnes kromě švagrové nikdo nevzpomněl. Nečekám žádné dary nebo bujaré veselí, stačí jen když si někdo vzpomene a napíše větičku. Já se snažím v data svých výročí obepisovat skoro všechny s kterými jsem byla kdy ve škole atd. Asi mi nadáte, že řeším blbosti ale je mi to svým způsobem líto, zvlášt když člověk vidí jak mají ostatní v den svých jmenin plno přáníček na FB nebo pípajících smsek.