Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holčinky,
příští rok v květnu se budu vdávat. Chtěla bych Vás poprosit o vaše zkušenosti se svatbou v okolí Prostějova a Olomouce. Představovala bych si obřad venku, pak někam na focení venku v přírodě, a někde poblíž na oběd ale zároveň aby to byla restaurace i s možným ubytováním. Prosím o zkušenosti kam jo a kam už nikdy více.
Všechny moc zdravím a díky za odpovědi.
Já se nevdávala, ale krásný to je v Horizontu a ohlasy tam taky v pohodě. A moje srdcovka restaurace Archa na Svatým kopečku.
Segra se vdavala a obrad mela v Namesti na Hane na zamku.Je to tam pekny a fotky ze zamku a zamecke zahrady jsou taky super..Platila za to 2-3000kc, nevim presne..Hostinu a ubytovani mali v Cechach pod Kosirem v penzionu..Myslim, ze se jmenuje Manes.
Kamoska se vdavala a obrad meli v Tovacove na zamku a hostinu hned naproti u Trech kralu a taky byli spokojeni.Jen si nejsem jista ubytovanim v Tovacove, to bys musela pohledat..Gratuluji ke svatbe a at se vse vydari ![]()
Jeste jsem si vzpomela, myslim ze obrad delaj i v Plumlove na zamku a v hospudce na nadvori muzete mit hostinu.To mela sestrenka loni..A potom primo Prostejov je penzion Alberta, ale osobne se mi tam moc nelibi ubytovani..Ale je to uz nejakou dobu, co jsme tam byla..Idealne si to objedte vsechno a uvidite, kde se vam libi..
My jsme se teda brali na radnici v Prostějově, ale fotili jsme se v Kroměříži v květné zahradě a máme neuvěřitelný fotky
je to tam krásně barevný, ale krásný fotky jsou taky z Čech pod Kosířem, tam je zeleno, ale zase rybník. A známá měla svatbu U Svaté Anny a moc pěkny a teta měli loni v Polkovicích, je tam nějaký statek s koňma, a teda paráda
nádherny prostředí, ubytování, personál supr, člověk se tam může jít projít, tam se mi to hodně líbilo ![]()
A v té zahradě v Kroměříži je prý taky možnost tam mít obřad, ale je tam potřeba je objednat, na focení ne:)
Měla jsem svatbu na hradě sovinec a bylo to krásné, fotky pak v přírodě. Nevýhoda je ten přesun pak někam na stravu protože tamní hostinec tuším nedělá větší akce a ubytování jsme měli taky ve šternberku. Celé seřazení plus přesun plus cestou focení bylo časově náročné a svatebčani měli uz hlad. Plumlov mi pěkný nepřijde to užraději ta náměšť
My jsme meli svatbu na hrade BOuzov a byla to nadhera
Foceni pak v parku pod hradem a pak jsme kocarem s koniky prejeli do cca 8 km restaurace Valaskuv GRunt, mohu jen doporucit, je to tam super, meli jsme to i s ubytovanim, je tam prostorne venkovni sezeni, takova zahrada a i venkovni bazen, proste fakt super! ![]()
Jinak co jsme jeste meli v merku, byl Horizont, je to tam nadherne, ale hodne nakladne a nemaji tam ubytovani a pak ARCHA NA Svatem KOpecku, tam jde take udelat venkovni obrad, je tam restaurace i ubytovani, ale take je to drazsi
Preji hodne stesti! ![]()