Přejete si s přáteli k výročím a svátkům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LL
1057
15.1.13 20:50

K narozeninám rodině a blízkým kamarádům, k svátku asi 6 nejbližším. Svátky obecně moc neřešíme.

Ale Tobě vše nej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
15.1.13 21:00

Přeju si jen s nejbližšími příbuznými. ;) Na facebooku nejsem, takže se tím nemusím trápit. :mrgreen: Mně taky přeje vždy jen nejbližší rodina, ale třeba na můj svátek (Eva - 24.12.) si letos nevzpomněl ani manžel. :lol: Ale já to nijak neřeším, za ty roky už jsem si zvykla, jsou horší věci. ;) Stačí mi, když si pamatuje moje narozky, datum svatby a narozky dětí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.1.13 21:55
@Anonymní píše:
Ahoj jak jste na tom s vzájemným přáním k svátkům nebo narozeninám se svými kamarády. Na můj svátek si dnes kromě švagrové nikdo nevzpomněl. Nečekám žádné dary nebo bujaré veselí, stačí jen když si někdo vzpomene a napíše větičku. Já se snažím v data svých výročí obepisovat skoro všechny s kterými jsem byla kdy ve škole atd. Asi mi nadáte, že řeším blbosti ale je mi to svým způsobem líto, zvlášt když člověk vidí jak mají ostatní v den svých jmenin plno přáníček na FB nebo pípajících smsek.

Přeju jen pár kamarádům, spíš při svátcích, narozeniny si nepamatuju :oops: A mně taky moc lidí nepopřeje. Nemluvím o rodině, tam je to jiné, samozřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
15.1.13 22:04

Ahoj, mám dvě nejlepší kamarádky, bližší pro mě než rodina. S těmi si přejeme k narozeninám, svátkům, i Ježíšek nám vždy pod stromečkem něco nechá. Pamatujeme i na svoje děti. Jednu mám i tady, tak jí rovnou posílám pozdrav.
Mám tě ráda, Zlato, @g.rendy :hug: :*

A Alici taky přeji vše nejlepší! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.3.14 17:27

Sice s rocnim zpozdenim… :mrgreen: ale dekuju zlato…taky te mam mooooooooooc rada :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný