Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky poradite dobre kvetinarstvi v liberci na svatebni vazbu a ne drahe? diky moc
Ahoj,
teta si nechávala dělat svatební vazbu v ul. 5 května. Je to květinářství směrem po kolejích od Šalďáku nahoru. Kytku měla nádhernou. Cenu přesně neřeknu, už si to nepamatuju,je to pět let zpět.
Jeslti chceš, můžu ti dát kontak na sestru, je květinářka a dělá svatby. Je moc šikovná. Teď nevím jestli má někde na netu fotky prací. Dělá i komplet výzdobu svateb.
sui:diky to bys bylo hodna. potrebuju tech kytek vic a kdyz bude mit nekde na netu svoje prace rada se podivam
@suik píše:
Jeslti chceš, můžu ti dát kontak na sestru, je květinářka a dělá svatby. Je moc šikovná. Teď nevím jestli má někde na netu fotky prací. Dělá i komplet výzdobu svateb.
ahoj, prosím tě, poslala by jsi mi na sestru nejaké kontakty? děkuji mooooc ![]()
Ahoj holky, prosím Vás, chci se s Vámi poradit. plánujeme konečně po 13 letech svatbu, ale protože jdou tyto trachtace tak nějak mimo mě a já jsem i proti nim
, tak vím samozřejmě kulový. chceme tajnou akci, jen my a svědci. Samozřejmě hostina bude v rámci možností u nás na zahradě jako grilovačka. Ale chci se zeptat - jak je to s kytkou? Dává se i do klopy ženichovi? A myrta? Seženu také v květinářství? Nechci nic drahého, ale taky nechci držet 3 růže uvázané nějakou stahovací mašlí
. A co družičky? Budeme mít 2. Těm taky kytku? A svědci…taky kytku
? Poradíte mi? Já nevím vůbec nic
. A případně dáte kontakt na někoho? Teď mě zrovna nenapadá nic dalšího, na co bych se chtěla zeptat. Moc díky.
Doporucuji nerikat ze chcete svatebni
nechte si udelat hezkou pro sbe a pro svedkyni mensi ve stejnem stylu.
Zenich muze mit jen jednu kytku z vasi svatebni treba ruzi. A druzickam muzete udelat malicke ale nemusite jim davat kyrku vubec pokud se berete na radnici a jen tak tak ani myrty nepotrebujete
dnes je to vse o tom co chcete vy
Představovala bych si kaly. Neozdobené. Jen tak bez ničeho. Budeme se brát venku u vody
.
Já jsem z té celé akce získala dojem, že pokud se někde řekne,,svatební,, tak je vše automaticky minimálně o 1000-2000 dražší
.
Tak to jsem ráda, že nemusím plašit ani s myrtou.