Svatební kytice Liberec

3588
24.8.11 21:54

svatební kytice liberec

ahoj holky poradite dobre kvetinarstvi v liberci na svatebni vazbu a ne drahe? diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
L-enny
24.8.11 23:39

Ahoj,
teta si nechávala dělat svatební vazbu v ul. 5 května. Je to květinářství směrem po kolejích od Šalďáku nahoru. Kytku měla nádhernou. Cenu přesně neřeknu, už si to nepamatuju,je to pět let zpět.

• Citovat
  • Upravit
14856
25.8.11 08:03

Jeslti chceš, můžu ti dát kontak na sestru, je květinářka a dělá svatby. Je moc šikovná. Teď nevím jestli má někde na netu fotky prací. Dělá i komplet výzdobu svateb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
25.8.11 08:07

sui:diky to bys bylo hodna. potrebuju tech kytek vic a kdyz bude mit nekde na netu svoje prace rada se podivam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
15.9.13 17:27
@suik píše:
Jeslti chceš, můžu ti dát kontak na sestru, je květinářka a dělá svatby. Je moc šikovná. Teď nevím jestli má někde na netu fotky prací. Dělá i komplet výzdobu svateb.

ahoj, prosím tě, poslala by jsi mi na sestru nejaké kontakty? děkuji mooooc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
9.1.14 22:49

Ahoj holky, prosím Vás, chci se s Vámi poradit. plánujeme konečně po 13 letech svatbu, ale protože jdou tyto trachtace tak nějak mimo mě a já jsem i proti nim :), tak vím samozřejmě kulový. chceme tajnou akci, jen my a svědci. Samozřejmě hostina bude v rámci možností u nás na zahradě jako grilovačka. Ale chci se zeptat - jak je to s kytkou? Dává se i do klopy ženichovi? A myrta? Seženu také v květinářství? Nechci nic drahého, ale taky nechci držet 3 růže uvázané nějakou stahovací mašlí :mrgreen:. A co družičky? Budeme mít 2. Těm taky kytku? A svědci…taky kytku 8o :lol:? Poradíte mi? Já nevím vůbec nic :-). A případně dáte kontakt na někoho? Teď mě zrovna nenapadá nic dalšího, na co bych se chtěla zeptat. Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.1.14 00:05

Doporucuji nerikat ze chcete svatebni :) nechte si udelat hezkou pro sbe a pro svedkyni mensi ve stejnem stylu.
Zenich muze mit jen jednu kytku z vasi svatebni treba ruzi. A druzickam muzete udelat malicke ale nemusite jim davat kyrku vubec pokud se berete na radnici a jen tak tak ani myrty nepotrebujete :) dnes je to vse o tom co chcete vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
26.1.14 22:01

Představovala bych si kaly. Neozdobené. Jen tak bez ničeho. Budeme se brát venku u vody :-).
Já jsem z té celé akce získala dojem, že pokud se někde řekne,,svatební,, tak je vše automaticky minimálně o 1000-2000 dražší 8o :).
Tak to jsem ráda, že nemusím plašit ani s myrtou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný