Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte holky,
za pár měsíců mě čeká svatba. S partnerem jsme se shodli, že nechceme do svatby dávat zbytečně moc peněz. Proto bych ráda sehnala svatební šaty do 5 tisíc. Když ale procházím weby svatebních salonů a půjčoven, moc toho nenacházím. Chvílemi z toho začínám být zoufalá, protože za šaty opravdu nechci dávat 10 tisíc.
Je tu některá z vás, která řešila něco podobného? Budu moc ráda za tipy, kde hledat.
Jsem z Přerova, ale nemám problém autem jet přibližně hodinu cesty. Klidně Brno, Ostrava nebo tak. 😊
Viděla jsem svatební šaty i v sekáči
ale jinak bych zkusila Vinted (ale zase si to nevyzkoušíš) nebo zkus kouknout na Facebook, určitě jsou nějaké skupiny kde holky nabízí své svatební šaty k prodeji
Já měla asi za 500,–
Prostě jsem si koupila bílé letní šaty, měli jsme to venku. Sice to bylo dříve, ale dnes mají za stejné ceny a i víc svatební v obchodech. Nedávno jsem si koupila v HM šaty ve kterých bych se i vdala
Je to snad lepší, než svatební šaty z temu. My nechtěli do svatby vůbec investovat. Chtěli jsme to mít hezké, venku a vzít se ![]()
@izabe píše: Více
Vinted běžně používám, ale svatební šaty tam nechci kupovat. Potřebovala bych někam, kde bych si je mohla vyzkoušet.
@nikitice píše: Více
Asi tak. Já si koupila letní šaty za tuším 1400 nebo 1600 Kč.
Ve svatebním salonu šaty do 5 tisíc opravdu nekoupíš.
Pokud chceš takhle levné svatební šaty, musíš si zkrátka koupit bílé šaty v klasické konfekci.
Zkus se kouknout třeba na Zalando.
@BetyBětuška píše: Více
Marketplace, Vinted, nové hezké mají i v Bonprixu
@Suzume-chan píše: Více
Svatební šaty do 5k ani nepůjčíš, letos se vdávaly 3 kolegyně.
Kamarádka dávala za šaty asi 800 buď temu nebo schien. Taky sama neví. Prostě to ryskla. A seděli ji parádně.
Možná vyzkoušej nějaké bazary na fb. Třeba někdo daruje.
@BetyBětuška píše: Více
bonprix - mají tam svatební šaty kolem 1600 - 2800 kč, objednej si jich víc a které nebudeš chtít, tak zase vrátíš,
jo vidím, že bonprix už tu někdo radí, fakt to zkus
Já jsem si v prodejně společenského obleceni (zadny klasicky salon) vyzkoušela různé druhy šatů, abych věděla, co mi sedne a pak hledala na netu. Objednala jsem asi 3 a jedny z bych si nechala a zbytek vrátila. Koukala jsem tedy na možnost vrácení zdarma
Ja jsem dávala za půjčení už před 10 lety 16 tis. Takže nejspíš ani za těch 10 neseženeš.
Kup si nejaky bílý šaty v obyč obchodu, nebo eshopu.