Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@phoma já jsem na Samodivu došla přes tuto nevěstu:
https://www.facebook.com/photo.php?…
ta se mi hrozně líbila, ač to je zrovna něco, co nesedne každému, tak je to nádherné ![]()
@jizvíková píše:
Ano delala jsem sama, vzala jsem zehlicku s vlnkama a vlnkovala, pak jsem mela jemne bile sponky, sup tam s nima a bylo
ale ja jsem dost netradicnaja
mne to proste nebere utracet prachy za takovy kravinky
Asi tak, taky se mi nechce utracet a nechavat si neco vnucovat, ale láka me trošku nějaká změna, ale možná že si dam do vlasu jen kytku a bude to ![]()
Děkuju za tip na fleru fakt pekny veci, presne nejaky takovy kytky sháním.
@Anonymní píše:
Tak já jsem to nechala na kadeřnici a dodnes toho litutju. Chtěla jsem vlnité vlasy, ale vím, že mi to nikdy nevydrží a já vím co si s tím mám udělat aby to vydrželo alespon hodinu. Kadeřnice byla chytřejší než já a neposlechla mě, takže jsem u ní strávila tři hodiny a než jsem dojela domů cca 20min. byly vlasy rovné, jenže já už neměla čas na to stím něco dělat. Takže na svatbě jsem vypadala, jako čarodějnice, co se neumí ani učesat. Dodnes toho lituju, že jsem si to neudělala sama. Takže za mě nikdy více. Jo a nejhorší na tom je, že to je moje kamarádka, takže jsem si nemohla ani moc vyskakovat, kdyby byla úplně cizí tak bych se ozvala. Anonym, kdyby sem náhodou chodila, nikdy jsem jí to neřekla, ale asi by poznala, proč jsem u ní od tý doby ještě nebyla
Já se práve taky trochu bojím abych toho nelitovala. Kadeřnice maj ve zvyku strašne vnucovat, co člověku sluší atd. a je jim kolikrát fuk v čem se cítí nejlíp, hlavne aby vše bylo moderní a tuctovy. No chtěla bych neco originálního.
Anonymní, tak to obdivuju, že jsi dokázala držet jazyk za zuby. Já bych byla strašně otrávená a kadeřnici bych to vytmavila, kamarádka nekamarádka. Já svojí kadeřnici řekla, že jestli mi účes nebude držet a vlasy mi zplihnou, tak že mi to zkazí celou svatbu. Jinak k tématu, já bych se sama nečesala. Cca týden před svatbou jsem byla na barvě, konečkách a zkoušce účesu. Měla jsem polorozpuštěný vlasy a lokny, jen dvě hoďky mi je točila. Mám docela dlouhý vlasy a taky mi nijak zvlášť nedržej, tak jsme zkoušely, co mi bude držet. Já se nechala i líčit, ale taky opět před svatbou byla zkouška, takže se žádné nemilé překvapení se nekonalo.
Ahoj, mě teda česala vizážistka, ale myslím, že bych něco takového zvládla. Zvlněné kulmou, vzadu natupírované, hodně tužící pěny, patko-ofinu a z boku na jedné straně skřipečky s kytičkama v barvě šatů.
@žabinka píše:
Já se práve taky trochu bojím abych toho nelitovala. Kadeřnice maj ve zvyku strašne vnucovat, co člověku sluší atd. a je jim kolikrát fuk v čem se cítí nejlíp, hlavne aby vše bylo moderní a tuctovy. No chtěla bych neco originálního.
kytka je hezka, maly sponky nebo stuzka tak je fakt super
a hlavne udelas to tak, ze je ti v tom fajn ![]()
@jizvíková píše:Že jo, sem ráda že nejsem sama, já mám furt ten pocit že na svatbu ten úces musi bejt proste videt ze je extra, ale asi budu proste netradiční. Stejnak budu mit závoj takze se toho tolik neuvidi. A na after party to uz každému bude fuk
kytka je hezka, maly sponky nebo stuzka tak je fakt supera hlavne udelas to tak, ze je ti v tom fajn
Já měla sice polodlouhé vlasy, ale taky jsem se česala na svatbu sama. Jeli jsme na obřad 16km kabrioletem, takže jsem byla pěkně vyfoukaná
V cíli jsem to doupravila, nasadila čelenku a bylo. Mně se moc líbí ty načančané vypracované účesy, ale nejsem ten typ, kterému by to slušelo. Udělej to tak, aby Ti jsi se v tom cítila dobře a nenech se zvyklat tím, že takhle se to přece vždycky dělá ![]()
Já jsem byla na zkoušce drdolu, přišla jsem domů, manžel (tehdy přítel
) na mě mrknul a prohlásil, že jestli by to nebylo lepší rozpuštěné
takže ve svatební den jsem řekla, že chci jen (polo)rozpuštěné a dopadlo to nakonec dobře ![]()
@Fikta píše:
Já měla sice polodlouhé vlasy, ale taky jsem se česala na svatbu sama. Jeli jsme na obřad 16km kabrioletem, takže jsem byla pěkně vyfoukanáV cíli jsem to doupravila, nasadila čelenku a bylo. Mně se moc líbí ty načančané vypracované účesy, ale nejsem ten typ, kterému by to slušelo. Udělej to tak, aby Ti jsi se v tom cítila dobře a nenech se zvyklat tím, že takhle se to přece vždycky dělá
Mě se práve třebas děsně líbí ty drdoly a takový, jenže já na to nejsem ten tip, krátky mi nesluší vůbec. A tak ani moc když si dám vlasy do zadu, to nosím spíš doma, a venku se za to spis stydim, i kdyz možná sem moc kriticka.
Asi pujdu jen na barvu protoze mi to uz odrostlo a na ustřihnuti konecku a nebo mi to udela mamka, ta mi to normalne dela vzdycky, na kadernici ja totiž šetřim. Asi si to necham rozpuštene a necham si dat do vlasu nejakou kytku.
Ale na tom fleru sem koukala je to dost drahy. To uz maj na jinych strankach levnejsi i kdyz ta doprava zase. No jinak nevim moc kde sehnat nejaky pekny kytky do vlasu.
CHtela bych nakou cerveno fialovou kytku, aby to ladilo k šatum.
@Rampepurna píše:
Není to škoda? Já bych si přála být fakt krásná a nevšedně upravená.Pokud máš pěkné dlouhé vlasy a nechceš s tím ke kadeřníkovi, tak bych zvolila nějakou ležérní romatniku, cop, květ, stuha, čelenka… záleží ale hodně taky na tom, co budeš mít na sobě. Ke klasickým bílým dortovým šatům se fakt víc hodí nějakej drdol a upravený lokny.
Zkouším ti sem přiložit nějaký obrázky pro inspiraci.
S tím zástřihem a barvou ti tu ale fakt nepomůžem.
Jakou máš barvu, jsou už barvený, barvíš se sama?
Dík, mě ten uces neda spat, na tom fleru je to opravdu moc drahy. Ale uvazuju nad jednou čelenkou s kvetinama. NO Vetsinou mi barvi mamka, do zrz. Kdyz se nabarvim je to hned hezky samo o sobe. No svatbu mam ke konci mesice a fakt nevim co vymyslet
Kouknu s ena ty ucesy. Jeste na youtube jsem koukala na nejaky rady jak si sama udelat uces.
@žabinka píše:šaty nemam klasicky bily, ale bílý s kytkama, takovej pruh dolů, tak jsou samy o sobe dost originalni.
Dík, mě ten uces neda spat, na tom fleru je to opravdu moc drahy. Ale uvazuju nad jednou čelenkou s kvetinama. NO Vetsinou mi barvi mamka, do zrz. Kdyz se nabarvim je to hned hezky samo o sobe. No svatbu mam ke konci mesice a fakt nevim co vymysletKouknu s ena ty ucesy. Jeste na youtube jsem koukala na nejaky rady jak si sama udelat uces.
@K-Black píše:
@žabinka klidně, vyzkoušej si ten účes předem, ať ve svatební den nejsi na nervy až ti to nepůjdenesnáším kadeřníka takže na zlatou svatbu se budu taky česat sama
já taky kadernictvi nerada navstevuju. Jen fakt z nouze kdyz mi to nemuze barvit mama, nebo tak neco. Nebo kdyz sou prachy navíc. Ale jednou mi naka kadernice udelala desne blbe melir ani ji to nevadilo, to bylo kdysi, a od ty doby to proste nemam rada.
Tak já jsem to nechala na kadeřnici a dodnes toho litutju. Chtěla jsem vlnité vlasy, ale vím, že mi to nikdy nevydrží a já vím co si s tím mám udělat aby to vydrželo alespon hodinu. Kadeřnice byla chytřejší než já a neposlechla mě, takže jsem u ní strávila tři hodiny a než jsem dojela domů cca 20min. byly vlasy rovné, jenže já už neměla čas na to stím něco dělat. Takže na svatbě jsem vypadala, jako čarodějnice, co se neumí ani učesat. Dodnes toho lituju, že jsem si to neudělala sama. Takže za mě nikdy více. Jo a nejhorší na tom je, že to je moje kamarádka, takže jsem si nemohla ani moc vyskakovat, kdyby byla úplně cizí tak bych se ozvala. Anonym, kdyby sem náhodou chodila, nikdy jsem jí to neřekla, ale asi by poznala, proč jsem u ní od tý doby ještě nebyla