Svatební účes sama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
4.9.13 15:46

Holky obdivuju ty, co to zvládly sami..já byla tak vystresovaná a asi i v časovém presu, že sem za tu kadeřnici yla i ráda, její prací jsem byla nadšená nejen já, ale i manžel a ostatní svatebčané, byl to poslední účes kadeřnice před její mateřskou, fakt super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.9.13 19:33

Tak nakonec jdu ke kadernici tak snad to bude dobry :-D asi bych pak chytla nerva a jen bych to sama zvorala. jak se to bliží tak si v tom prestavam verit ze bych to nak zvladla.-) radsi se necham obskakovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
22.9.13 12:47

Kadeřnice to zvladla na jednicku, ja si nasla uces na internetu, kterej nektery muzou zvladnout samy, ale proste ja tak sikovna nejsem tak sem to prenechala na kadernici, a super. Ale je to o štesti asi kdo najde nejakou dobrou. Ale v tom stresu bych fakt uces nezvladla by se mi klepaly ruce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
2.10.13 09:49

A neměly jste problém se sehnáním kadeřnice, která by Vás učesala v sobotu ráno? Já když jsem šla na svatbu sestřenici, musela jsem se česat sama, protože kadeřnice mě odmítaly, že se jim nechce vstávat kvůli tomu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.10.13 09:54

Já bych šla s rozpuštěnýma být tebou.
Zvolila bych „vílí vzhled“…

Měla jsem drdol, protože se to tak nosilo, ale vypadala jsem v tom jak dement. Z vlasů jsem pak vytahala miliony drátků, slepený, zlakovaný, fujtajbl na umytí hned večer.
Chceš-li zapadnout do postýlky jako kráska, nech si vlásky tak, jak jsou.

Jinak jakýkoliv účes zvládneš sama, mrkni na youtube, tam jsou kolikrát zajímavý jednoduchý vychytávky na samoruč.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
2.10.13 14:51
@rybka56 píše:
A neměly jste problém se sehnáním kadeřnice, která by Vás učesala v sobotu ráno? Já když jsem šla na svatbu sestřenici, musela jsem se česat sama, protože kadeřnice mě odmítaly, že se jim nechce vstávat kvůli tomu :nevim:

to bylo přes znamou tchyne :-D a byla fakt dobra otevrela jen kvuli nam. Asi k ni budeme chodit.Ta co me delala barvu a sestrihala tak ta taky nemela cas dopo, byla to nahoda ze mela cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
2.10.13 14:53
@NiKina píše:
Já bych šla s rozpuštěnýma být tebou.
Zvolila bych „vílí vzhled“…

Měla jsem drdol, protože se to tak nosilo, ale vypadala jsem v tom jak dement. Z vlasů jsem pak vytahala miliony drátků, slepený, zlakovaný, fujtajbl na umytí hned večer.
Chceš-li zapadnout do postýlky jako kráska, nech si vlásky tak, jak jsou.

Jinak jakýkoliv účes zvládneš sama, mrkni na youtube, tam jsou kolikrát zajímavý jednoduchý vychytávky na samoruč.
NiKi

Já uz to mam za sebou mela sem takovej jednoduchej uces s rozpustenyma vlasama, nasla sem to na youtube, ale bylo to hrozne tezky, sama bych to nezvladla :-D pokoušela sem se ale dopadlo to priserne, tak sem to vzdala a nasla kadernici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný