Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky obdivuju ty, co to zvládly sami..já byla tak vystresovaná a asi i v časovém presu, že sem za tu kadeřnici yla i ráda, její prací jsem byla nadšená nejen já, ale i manžel a ostatní svatebčané, byl to poslední účes kadeřnice před její mateřskou, fakt super ![]()
Tak nakonec jdu ke kadernici tak snad to bude dobry
asi bych pak chytla nerva a jen bych to sama zvorala. jak se to bliží tak si v tom prestavam verit ze bych to nak zvladla.-) radsi se necham obskakovat. ![]()
Kadeřnice to zvladla na jednicku, ja si nasla uces na internetu, kterej nektery muzou zvladnout samy, ale proste ja tak sikovna nejsem tak sem to prenechala na kadernici, a super. Ale je to o štesti asi kdo najde nejakou dobrou. Ale v tom stresu bych fakt uces nezvladla by se mi klepaly ruce ![]()
A neměly jste problém se sehnáním kadeřnice, která by Vás učesala v sobotu ráno? Já když jsem šla na svatbu sestřenici, musela jsem se česat sama, protože kadeřnice mě odmítaly, že se jim nechce vstávat kvůli tomu ![]()
Já bych šla s rozpuštěnýma být tebou.
Zvolila bych „vílí vzhled“…
Měla jsem drdol, protože se to tak nosilo, ale vypadala jsem v tom jak dement. Z vlasů jsem pak vytahala miliony drátků, slepený, zlakovaný, fujtajbl na umytí hned večer.
Chceš-li zapadnout do postýlky jako kráska, nech si vlásky tak, jak jsou.
Jinak jakýkoliv účes zvládneš sama, mrkni na youtube, tam jsou kolikrát zajímavý jednoduchý vychytávky na samoruč.
NiKi
@rybka56 píše:
A neměly jste problém se sehnáním kadeřnice, která by Vás učesala v sobotu ráno? Já když jsem šla na svatbu sestřenici, musela jsem se česat sama, protože kadeřnice mě odmítaly, že se jim nechce vstávat kvůli tomu
to bylo přes znamou tchyne
a byla fakt dobra otevrela jen kvuli nam. Asi k ni budeme chodit.Ta co me delala barvu a sestrihala tak ta taky nemela cas dopo, byla to nahoda ze mela cas.
@NiKina píše:
Já bych šla s rozpuštěnýma být tebou.
Zvolila bych „vílí vzhled“…Měla jsem drdol, protože se to tak nosilo, ale vypadala jsem v tom jak dement. Z vlasů jsem pak vytahala miliony drátků, slepený, zlakovaný, fujtajbl na umytí hned večer.
Jinak jakýkoliv účes zvládneš sama, mrkni na youtube, tam jsou kolikrát zajímavý jednoduchý vychytávky na samoruč.
Chceš-li zapadnout do postýlky jako kráska, nech si vlásky tak, jak jsou.
NiKi
Já uz to mam za sebou mela sem takovej jednoduchej uces s rozpustenyma vlasama, nasla sem to na youtube, ale bylo to hrozne tezky, sama bych to nezvladla
pokoušela sem se ale dopadlo to priserne, tak sem to vzdala a nasla kadernici.