Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám opět dotaz ohledně svatby.
Dělala jste si některá svatební účes sama?
Ja mám pekne dlouhe vlasy, a v podstate by mi stacila barva a zastřihnout.
Ale asi se to moc nenosí, nejradsi bych si neco s vlasama udelala sama.
Co myslite?
Stejne mi nejvic sluší rozpuštěné.
Ja bych si sama nedelala. Aspon ten jeden den chci aby o me nekdo pecoval a chci byt krasna. Rozpustene vlasy nosim furt, chtela bych neco co na me chlap jeste nevidel.To same saty, nechci pujcene chci sve abych si je mohla poradne uzit.Ale u me je to tedy jeste hodne vzdalena budoucnost ![]()
Já na to taky moc nejsem, nechala jsem si před svatbou hodit barvu a ostříhat, nesnáším účesy, copy a pod., bolí mě z toho pak hlava, takže za mě, proč ne ![]()
Ne, měla jsem složitý účes, sama bych to nezvládla. Jinak myslím, že pokud rozpuštěné, tak navlnit, nautupírovat, zafixovat lakem a šupnout si do toho květ - to celé například - zvládneš i sama, pokud v tom máš praxi. Na takový účes sama sobě bych si troufla také
.
@žabinka ja si dělala sama ale mam kratoučke vlasy takze jsem umyla nagelovala uprava trvala 3 minuty a dala si květinovou celenku takze ani by mi z vlasama nemeli co udelat
@žabinka jestli se cítíš dobře v rozpuštěných, tak proč ne
já jsem na to levá, takže jsem se učesat nechala, ač jsem měla polorozpuštěné… ale pokud jsi na to šikovná a zvládneš si to sama nějak učísnout, třeba mírně navlnit atd., tak proč ne
zrovna nedávno jsem koukala na stránky paní, která vyrábí nádherné svatební ozdoby do vlasů - čelenky, věnce, sponky a tak podobně a to by se třeba zrovna na rozpuštěné hodilo
kdyžtak pro inspiraci si vygoogli Samodiva (je i na Fleru)
Svuj svatebni uces bych zvladla levou zadni, mela jsem vlasy pouze vyzehlene a prelakovane, aby se nekrepately a do toho pichlou celenku, nic extra, ale me vycesane ucesy nebo nejake drdulky moc neslusi, takze jsem volila rozpustene vlasy a dobre jsem udelala. Jen jsem mela od celenky otlaceninu, ktera mi zmizela a prestala bolet asi za tyden ![]()
Jinak na rozpustenych vlasech u nevesty neni nic spatnyho, je to tva svatba, tak jde predvsim o tom, aby se nevesta a zenich citili dobre tak, jak je jim to nejpohodlnejsi ![]()
@chaarleene hned jsem sla na fler a jako bomba čelenky určite si nejakou vyberu na ples a je super ze to tam ma nafocene i na kratkych vlasech jako mam ja dik za tip!!!
Ano delala jsem sama, vzala jsem zehlicku s vlnkama a vlnkovala, pak jsem mela jemne bile sponky, sup tam s nima a bylo
ale ja jsem dost netradicnaja ![]()
mne to proste nebere utracet prachy za takovy kravinky
Není to škoda? Já bych si přála být fakt krásná a nevšedně upravená.
Pokud máš pěkné dlouhé vlasy a nechceš s tím ke kadeřníkovi, tak bych zvolila nějakou ležérní romatniku, cop, květ, stuha, čelenka… záleží ale hodně taky na tom, co budeš mít na sobě. Ke klasickým bílým dortovým šatům se fakt víc hodí nějakej drdol a upravený lokny.
Zkouším ti sem přiložit nějaký obrázky pro inspiraci.
S tím zástřihem a barvou ti tu ale fakt nepomůžem.
Jakou máš barvu, jsou už barvený, barvíš se sama?
Jsem zasadně proti drdolu, dělá to ženskou starší a matlá si to na hlavu každá, i moje druhá tcháně v 60 a to má krátké vlasy, takže drdol byl umělý
@phoma jojo na fleru to bývá na dloooouhooooo a drahýýýýý
Jakože ne že tam mají jen drahý věci, ale že u toho vydržím večer sedět 3 hoďky a kdybych mohla, nechám tam tisíce
čelenky fakt suprový zkusím najít nějaký odkazy.
@žabinka klidně, vyzkoušej si ten účes předem, ať ve svatební den nejsi na nervy až ti to nepůjde
nesnáším kadeřníka takže na zlatou svatbu se budu taky česat sama ![]()
Já měla vlasy rozpuštěný, jen lehce kulmou navlněný. Nemám moc ráda, když ta nevěsta vypadá jinak, než v reálu. Mám ráda přirozenost, jak u vlasů, tak co se týče makeupu. (Měla jsem jen bílou tužku a řasenku.)
Důležitý je, co má rád tvůj budoucí muž. Ten můj účesy typu drdol nesnáší, o makeupu nemluvě. Je to váš den a měli byste se cítit dobře.
Také jsem si svatební účes dělala sama. Mám dlouhé vlasy, jen jsem si je umyla, stáhla do takového „banánu“ a ozdobila malinkatými skřipečky s bílými kytičkami.