Svědění dole po ATB?

Anonymní
20.3.12 06:41

Svědění "dole" po Atb?

Zdravím.Je to dva necelé dva týdny co jsem dobrala poslední Atb-Penbene. Od pátku mám svědění, výtok nemám. Ale stupňuje se to. Je možné že to je po antibiotikách? Slyšela jsem, že narušují tu floru v pochvě. Jinak určitě zaběhnu do lékárny pro nějaké globule, jestli jsou teda volně prodejné. :nevim: Myslela jsem si, že to mám od holení, někdy se mi to stává ale tohle asi bude něco jiného :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2551
20.3.12 06:44

ahoj, já to měla po ATB taky, doktorka mi doporučila nějaké tampony co obsahují laktobacilky - k dostání v lékárně, ale jak se jmenují jsem zapomněla :zed: , jinak jsem dostala ale nějaké mastičky do pochvy LOMEXIN a ten je na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
20.3.12 06:45

Po atb to je normalni.Nejspis to budou kvasinky,v lekarne koupis volne spoustu pripravku-Candibene,Canesten,Gyno pevaryl…Pokud by nepomohlo tak k dr.

Příspěvek upraven 20.03.12 v 06:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
20.3.12 06:45

Antibiotika vždy naruší mikrofloru v těle. Tak to určitě souvislost mít může. Ty vaginální čípky nebo globule volně prodejné jsou. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.12 06:52

Děkuju moc. Jste rychlíci :kytka: Třeba ten Canesten? :think: Ale to je jen jedna tableta, chtěla bych spíš něco čeho je víc, na víc dní. Na jeden den domu tedy moc nevěřim :evil: Koukám že ty atb je svinstvo pěkné :roll:

• Citovat
  • Upravit
3380
20.3.12 06:56

Gyno Pevaryl je na tri dny myslim a je tam i krem. Candibene ted nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.3.12 07:10

Oni ti v lékárně poradí. A přístě je dobr si s ATb koupit lactobacily :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
20.3.12 07:27

me se to ted po atb taky stalo. koupila jsem si rosalgin na vyplach, clotrimazol krem a lekarnice mi doporucila jeste nejaky vag. tablety. za dva dny bylo po problemu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
20.3.12 07:34

ahoj, s ATB jím už vždy nějaké lactobacily, jinak to dělá tyhle problémy co popisuješ. Jen mimochodem, začala jsem na srovnání cyklu (chtěla bych otěhotnět)užívat Duphaston deset dní v měsíci a nestačila jsem se divit 8o svědění, pálení, šílené, nejhorší když jsem šla na malou, to bylo fakt něco. Pořád jsem si říkala, že to přece nemůže způsobovat, a vida může. Nyní mám před sebou poslední cyklus, ale už jsem si zašla na gyn a mám změnu na Utrogestan, tak jsem zvědavá. Koupila jsem si Canesten tu jednu tabletu a během jednoho dne to bylo pryč, takže i ta jedna tableta zabírá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9675
20.3.12 07:41
Ainy píše
Gyno Pevaryl je na tri dny myslim a je tam i krem.

Určitě mohu doporučit výborně zabere krém můžeš použít pokud se ti svědění zopakuje hned zabere :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
20.3.12 07:46

Taky jsem brala Penbene a bylo to naprosto šílené. Je to i v příbalovém letáku, že to souviset může. Odeznělo to cca 10 dní po vysazení. Pardon, po dobrání atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
20.3.12 07:51

mam to bohuzel,od porodu co mesic…takze vim,jiste co na to plati!candibene,canesten a podobne…hlavne se ted vyvaruj sladkemu…a pivu,,,to taky podporuje rust kvasinek.A pozor na prenos na partnera,,pak se toho nezbavite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.3.12 08:26

Ještě si skus koupit nějaký probiotika, ať se ti navrátí ty příznivé bacily ve střevech ;) Jinak mě tohle trápí od porodu co 2 měsíce a jednou jsem ani nechodila na wc abych mě to nebolelo nepálilo a nesvědilo. V lékárnách je spousta globulí na volný prodej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.3.12 08:27
Emilie píše:
Taky jsem brala Penbene a bylo to naprosto šílené. Je to i v příbalovém letáku, že to souviset může. Odeznělo to cca 10 dní po vysazení. Pardon, po dobrání atb.

Já jsem na Penbene alergická díky bohu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.3.12 08:59

Docela pomůže v takových případech zavést si tam trochu bílého jogurtu s živýma kulturama, zchladí a pomůže obnovit tu mikrofloru, no ale hlavně to uleví od toho svědění!
(plus pak něco z lékárny…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria