Svědění kůže kolem pasu

234
6.2.12 20:32

svědění kůže kolem pasu

Ahoj,
už cca 1 měsíc mě strašně svědí kůže kolem pasu. Když jsem byla těhotná měla jsem stejné obtíže. Někdo mi říkal tenkrát, že jak se zvětšuje plocha kůže, roztahuje (při tloustnutí) tak to svědí. Těhotná teď nejsem, ale svědí mě kůže kolem pasu i tak. Možná tloustnu ? Ale já naopak hubnu… nerozumím tomu.. Máte někdo zkušenosti ?
Děkuju za přípěvky.
 Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
6.2.12 20:35

Ahoj a nemůže to být z mrazu? Mě teď často svědí na v dolní části zad a mám tam i suchou kůži, tak mažu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
6.2.12 20:42

z mrazu ? nevím. Suchou kůži nepociťuji, nemám kolem pasu ani pupínky, vyrážku, ekzémy prostě nic a kůže svědí a :nevim: jaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
6.2.12 20:51

Jdu k Tobě „do party“ - já se drbu v okolí pasu pořád. :nevim: :oops: V zimě v létě, nějak mě nenapadlo o tom víc uvažovat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
6.2.12 20:52

Ahoj, ja to mivam teda z mrazu. Hlavne na lytkach jak me tahne do nohavic, ted i zada. Ale ja jsem teda celkove „susenka“ . Ale pupinky a tak taky nemam a presto to svedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
6.2.12 20:52

Nenosíš moc těsný kalhoty? Mě takhle svědí/bolí kůže, když si vezmu těsný džíny.
Může to být i lokální alergie na prášky nebo aviváže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
6.2.12 20:55

jo tak já původní téma o svědění nevymazala.. tak tohle neplatí… pardon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
6.2.12 20:59

Mě takhle svědila kůže v těhotenství taky a pořád tvrdili, že je to tím jak se kůže roztahuje… a až po porodu zjistili, že to bylo špatnými jaterními testy… ale jestli může kůže svědit při špatných játrech i bez těhu nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
6.2.12 21:02

Vím o čem mluvíš, mám citlivou pokožku, vadí mi některé pásky nebo knoflík u riflí, silonky apod. Někdy to úplně rozdrápu jak to svědí. Chce to hodně mazat, mně se osvědčila vazelína nebo modrá indulona, hlavně aby pokožka nebyla suchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
6.2.12 21:03

taky jsem to mela… zadna vyrazka, nic, pak jsem zjistila ze mi to dela kovova spona od pasku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lentilka22
7.2.12 10:13
LUaPE píše:
taky jsem to mela… zadna vyrazka, nic, pak jsem zjistila ze mi to dela kovova spona od pasku :)

Tak to máš alergii na ten kov ne??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí