Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můžou to být kvasinky, nebo i ekzém, pokud k němu máš sklony…já jsem taky katastrofický scénárista kolikrát, ale ve tvém případě bych se hned rakoviny nebála ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den. Již skoro měsíc mě trápí problém svědění stydkých pysků. Myslela jsem, že je to jen nějaké podráždění, změna kosmetiky, ale po delším přemýšlení jem na nic nepřišla. Teď jsem si našla na internetu něco o rakovině apod. No nechci ani pomyslet. Budu doufát, že je to jen nějaký běžný problém, který vyřeší lékařka. V pondělí se tam chystám, ale přece mi to nedá a ptám se na vaše názory, zkušenosti, děkuji Jana
To bude nějaká infakce, zrovna s tím taky bojuju. ![]()
Právě že jsem nijak extra problémy nikdy neměla. I kdyby kvasinky, léčba antibiotika, že?…je to strašně nepříjemný ![]()
Měla jsem taky a koupila jsem si v lékárně canesten a mám klid.
@Anonymní píše:
Právě že jsem nijak extra problémy nikdy neměla. I kdyby kvasinky, léčba antibiotika, že?…je to strašně nepříjemný
na kvasinky se berou antimykotika, ne? Neboj, není to nic dramatického
je to naprosto běžný problém ![]()
@lucie.edgar píše:
Měla jsem taky a koupila jsem si v lékárně canesten a mám klid.
canesten pomáhá na ty zevní projevy
ale je třeba to pořádně přeléčit i ve vnitř, to poradí lékařka, co na to ![]()
Co holení? Treba, kdyz začnou dorustat chloupky. Nemas nějakou alergii? Ted už začínají pyly a alergik může mít kožní problemy.Me se dr vždy ptá na opary, koutky, mykozy atd
A máš k tomu výtok? určitě to budou kvasinky, není to nebezpečné a s rakovinou to nemá nic společnýho, v lékárně se prodává spoustu výrobku na kvasinky, ale nejlepší je zajít na gyndu, at máš jistotu ![]()
Nebrala si ted v posledni dobe antibiotika? Ja mela problemy s kvasinkama po nich a projevovalo se to taky neprijemnym svedenim az palenim. Neboj, to nic nebude.
To budou kvasinky. Trpim na to taky casto a zabira Clotrimazol mastick a tablety na zavadeni:-)
Ahoj taky bych chtela poradit mam stejne problem ale je mi teprve 15 let.poradite mi co stim? A trva to asi pul roku
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj taky bych chtela poradit mam stejne problem ale je mi teprve 15 let.poradite mi co stim? A trva to asi pul roku![]()
![]()
Ahoj,
ke gynekologovi už chodíš? Muže to být jen nevyrovnané PH - na to jsou ruzné přípravky, prodávají se v tubičkách a tu si po koupeli, než půjdeš spát vpravíš přes aplikátor do vajíny. Muže to být ale i kvasinková infekce (muže se chytnout na bazeně, nebo když bereš ATB, nějaké výkyvy bakteriálního osídlení apod.) v tomto případě bývá mezi pysky i bělavý povlak, ale toho by jsi si asi všimla.
To vyrovnání PH - přípravky nemusí být na předpis, ale je toho vícero druhů. Nicméně v lékárně ti paní lékárnice poradí nejaký uni přípravek. Většinou co já si kupuju, tak stojí okolo 200kč a bývá tam třeba 5-7 aplikátorů a aplikuje se to třeba po dobu 3 po sobě jdoucích nocí. Někdy je to vodička v aplikátoru, někdy jsou to tablety. Jen pozor na tablety, já měla kdysi zlaté a ty špinily prádlo - raději si vždy vezmi kalhotky se splipovkou. ![]()
Ale zvaž kdyžtak první návštěvu gynekologa, pokud ještě nechodíš.
Dobrý den. Již skoro měsíc mě trápí problém svědění stydkých pysků. Myslela jsem, že je to jen nějaké podráždění, změna kosmetiky, ale po delším přemýšlení jem na nic nepřišla. Teď jsem si našla na internetu něco o rakovině apod. No nechci ani pomyslet. Budu doufát, že je to jen nějaký běžný problém, který vyřeší lékařka. V pondělí se tam chystám, ale přece mi to nedá a ptám se na vaše názory, zkušenosti, děkuji Jana