Svědění tam dole

15.6.23 20:03

Svědění tam dole

Zdravím, mám dotaz. Asi 4 dny zpět jsem zaznamenala svědění tam dole+do toho větší množství výtoku než obvykle, tudíž jsem si koupila v lékarně tabletky na zavedení na 3 dny, řekla bych je to lepší než předtím, ale stále to není ono. Příští týden odlítám na dovolenou k moři a nerada bych aby mě tyto obtíže přetrvávaly i po dobu mé dovolené. Prosím Vás o radu co s tím. Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Capelucia
15.6.23 20:06

Gynekolog.

• Citovat
  • Upravit
4
15.6.23 20:13

Nastříkej si tam Sanytol a nech ho 15 minut působit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
15.6.23 20:25
@anetinka08153 píše:
Zdravím, mám dotaz. Asi 4 dny zpět jsem zaznamenala svědění tam dole+do toho větší množství výtoku než obvykle, tudíž jsem si koupila v lékarně tabletky na zavedení na 3 dny, řekla bych je to lepší než předtím, ale stále to není ono. Příští týden odlítám na dovolenou k moři a nerada bych aby mě tyto obtíže přetrvávaly i po dobu mé dovolené. Prosím Vás o radu co s tím. Předem děkuji.

Gynimun rapid a pak preventivně gynocaps.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.23 22:17
@anetinka08153 píše:

Mě třeba na tyhle problémy mořská voda hrozně pomohla. Pro jistotu si zajdi ještě pro něco volně prodejného nebo přímo na gyndu, aby ti předepsal něco silnějšího.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.23 22:46

Určitě zajdi za gynekologem, já se to takhle snažila řešit sama a akorát jsem si uškodila těmi léky z lékárny. Nakonec jsem skončila na antibiotikách… :zed:

• Citovat
  • Upravit
15841
15.6.23 23:35
@Boy213 píše:
Nastříkej si tam Sanytol a nech ho 15 minut působit.

Dobrá rada. A zřejmě ti to taky pomohlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
16.6.23 19:09

Jděte na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...