Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, mám dotaz. Asi 4 dny zpět jsem zaznamenala svědění tam dole+do toho větší množství výtoku než obvykle, tudíž jsem si koupila v lékarně tabletky na zavedení na 3 dny, řekla bych je to lepší než předtím, ale stále to není ono. Příští týden odlítám na dovolenou k moři a nerada bych aby mě tyto obtíže přetrvávaly i po dobu mé dovolené. Prosím Vás o radu co s tím. Předem děkuji.
@anetinka08153 píše:
Zdravím, mám dotaz. Asi 4 dny zpět jsem zaznamenala svědění tam dole+do toho větší množství výtoku než obvykle, tudíž jsem si koupila v lékarně tabletky na zavedení na 3 dny, řekla bych je to lepší než předtím, ale stále to není ono. Příští týden odlítám na dovolenou k moři a nerada bych aby mě tyto obtíže přetrvávaly i po dobu mé dovolené. Prosím Vás o radu co s tím. Předem děkuji.
Gynimun rapid a pak preventivně gynocaps.
@anetinka08153 píše:
Mě třeba na tyhle problémy mořská voda hrozně pomohla. Pro jistotu si zajdi ještě pro něco volně prodejného nebo přímo na gyndu, aby ti předepsal něco silnějšího.
Určitě zajdi za gynekologem, já se to takhle snažila řešit sama a akorát jsem si uškodila těmi léky z lékárny. Nakonec jsem skončila na antibiotikách… ![]()
@Boy213 píše:
Nastříkej si tam Sanytol a nech ho 15 minut působit.
Dobrá rada. A zřejmě ti to taky pomohlo. ![]()