Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Stepa39 píše:
Napadlo ale mamka me tam nechce pustit
A to se nemůžeš vypařit z domu, že se jdeš projít nebo do obchodu? Nebo jí řekni, že máš asi nějaký zánět, to snad pochopí…
Lékař je lepší řešení, než zkoušet naslepo, co by tak mohlo zabrat. Kdyby ale přece jen, mám dobrou zkušenost s Gyno-pevarylem - čípky s mastí. Canesten mi taky nikdy nepomohl.
Kolik ti je, že se na to musíš ptát mámy?
Od 15 s občankou klidně na gynekologii jít můžeš, co je na tom? Ani to máma nemusí vědět. najdi si číslo do ordinace, zavolej tam, řekni že máš potíže se svěděním, věk a jestli můžeš přijít.
Jednoduché.
@Padme93
Myslím, že je na to nějaký zákon (podepisuje se informovaný souhlas) musí přijít s rodičem.
@Russet Když na to dojde, tak s problémem může bez rodiče přijít i k pediatrovi. Sice je to trochu mimo, ale pokud na gyndu sama nemůže, tak mi to přijde jako docela dobré řešení. Aspoň by slečně někdo něco poradil nebo předepsal.
Na svědění - nejspíš kvasinky, by byl lepší Gynopevaryl a užívat alespoň týden + mazat, nebo koupit to menší balení na 3 dny + mast.Ale co nejdřív, ať z toho není zánět! Pak už ti pomůže jedině doktor.
K doktorovi jít nenapadlo?