Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jen vyhrozuje. Takovych hrdinu na hube uz bylo
Zajdi na OSPOD, tak ti vse vysvetli.
A uz se k nemu fakt nevracej.
Zažadej si dceru do péče, zajdi na ospod a důkazy si ohlidej.
Neboj, nesebere ti dceru..jen tě chce deptat a to se nenech. ![]()
Bez zitra na OSPOD tam ti pani poradi se sepsanim. Neboj nesebere, to jsou jenom reci aby te zdeptal. Hlavne se prosimte nevracej. Drzim palce
Neboj, do pece ji nedostane. Ale bude moct ji vidat a brat si ji pak k sobe. Holt jsi vybrala diteti takoveho tatinka, tak budes muset zabojovat…
Ihned vyřídit na ospod předběžné opatření. A vůbec se neboj, nemá šanci. Hodně sil přeju ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, potřebuji radu.
V pátek jsme odešli od partnera, po tom co jsem mu našla v kapse trávu( X hádek kvůli drogám- sliby ze už přestane). Máme spolu dceru, narodila se ve 24tt těhotenství, od začátku o malou nijak zvlášť nestal a už vůbec se nestaral, já za ni do nemocnice jezdila denně on málo kdy. První půl rok jsme kvůli nedonosenosti jezdili stále k doktorum..on byl vsehovsudy 5× s nama(všem jsem vždy musela zařídit sama). 25.12.2019 se opil a vyhodil nás bezdůvodně z bytu. 3 týdny jsem bydlela u svých rodičů(byt 5+1), pak jsem nakonec svolila a vrátila se ze to zkusíme znovu(prosil, ze si to uvědomil) - nyní to proste nejde, o malou se sice stará, hraje si sni, koupe ji - ale mě stále urazi, nadává mi, zakazuje mi věci a tak… no odešla jsem, už se nechci vracet, bydlím u rodičů kde má dcera zázemí. Zítra jdu Zadat o městský byt, je to garsoniera která je volna. Je to sice jen jedna místnost ale myslím ze do začátku v pořádku: problém je v tom, ze mi vyhrožuje ze si přijede pro malou a ze se mnou mala nebude a podobně. Mám dost věci proti němu, pracuje na smlouvu 13tis hrubyho(hodně bere na černo bokem), mám nahrané z Vánoc(když mě vyhodil) jak na mě řve ze naše dcera byla omyl a neměl si ji dělat s takovým debilem jako jsem já, pak domu tahá travu, někteří jeho kamarádi fetuji, zjistila jsem ze dluží za 2 najmy i když to je jeho povinnost platit nájem, doma po tom co já se odstehuji se svými věcmi nemá nic, ani pro malou. Kdyby měl dceru v péči bude se o ni start většinou někdo jiný a ne on, a hlavně proste vím ze to nezvládne. Starat se o ni 24 hodin denně nepřipadá v úvahu. Moje otázka zní kde mám zařídit svěření dcery do me výhradní pece? A co dělat když se tu objeví a bude mi malou chtít vzít? Díky za reakce..