Světelné hračky

711
5.9.12 18:59

Světelné hračky

Ahoj holky, přišla jsem si pro radu. Syn bude mít první narozeniny a hledáme vhodné dárky - po babičky máme lego duplo, domeček, tatrovka atd. No a na nás nic nezbylo, chtěla bych mu koupit nějakou hračku kde se cíleně dá zapnout světlo něco jako jsou hrací stoleček, ale místo hraní aby svítil. Syn miluje vypínače všeho druhu - na zdi, na prodlužovačkách, na ovladačích atd. Nosíme ho a on dělá blik, blik s vypínačem na zdi a je nejspokojenější. Hledala jsem na netu, ale nic kde se dá cíleně zapnout světlo jsem nenašla, takové hračky, které blikají když hrají (např. srdíčko u mluvicího psa) ho moc nebaví, protože on to srdíčko pořád mačká a říká blik, blik a ono bliká pořád. Poradíte něco vhodného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
5.9.12 19:03

@hefilka Koupila bych mu baterku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
5.9.12 19:03

Máme obyčejné dotykové světýlko a malýho to strašně baví vypínat a zapínat http://www.dekoraceprodeti.cz/…medvidek-pu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.9.12 19:13
@iiiv píše:
Máme obyčejné dotykové světýlko a malýho to strašně baví vypínat a zapínat http://www.dekoraceprodeti.cz/…medvidek-pu/

Přesně tohle mě napadlo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.9.12 19:13

My jsme naší dceři koupili hračku semafor. Máme teda drobný, takže nic pro roční dítě, ale viděla jsem i velký semafor - nebo teda spíš plácačka pro policajty, z jedné strany zelené a z druhé červevné světlo. Zvuk to myslím nevydává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
5.9.12 19:20

My jsme hledali to samé a můj manžel nakonec vyrobil sám, to co vidíš na fotce - koupil pár vypínačů a diodových světýlek a trochu si pohrál :lol: A pak byl nejšťastnější, že nejlepší dárek sám vyrobil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
5.9.12 19:23
@iiiv píše:
Máme obyčejné dotykové světýlko a malýho to strašně baví vypínat a zapínat http://www.dekoraceprodeti.cz/…medvidek-pu/

Tohle by asi nezabralo, pokud se to neovládá kolébkovým vypínačem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
5.9.12 19:25
@Bella29 píše:
My jsme hledali to samé a můj manžel nakonec vyrobil sám, to co vidíš na fotce - koupil pár vypínačů a diodových světýlek a trochu si pohrál :lol: A pak byl nejšťastnější, že nejlepší dárek sám vyrobil :lol:

Tak jsem přemýšlela, že tak dopadne. Ale syn má narozeniny za 14 dnů a manžel by na to potřeboval tak dva roky :roll: Ne že by nebyl šikovný, ale je hrozně laxní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
5.9.12 19:28
@hefilka píše:
Tak jsem přemýšlela, že tak dopadne. Ale syn má narozeniny za 14 dnů a manžel by na to potřeboval tak dva roky :roll: Ne že by nebyl šikovný, ale je hrozně laxní.

Mluvis o mem muzi :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
5.9.12 19:45
@Bella29 píše:
My jsme hledali to samé a můj manžel nakonec vyrobil sám, to co vidíš na fotce - koupil pár vypínačů a diodových světýlek a trochu si pohrál :lol: A pak byl nejšťastnější, že nejlepší dárek sám vyrobil :lol:

To je super! Škoda že doma chlapa k tomu nedonutím :(

• Citovat
  • Upravit
7499
5.9.12 19:50

@Wecernice2 Oni jsou všichni chlapi stejní, ale tohle ho bavilo, tak to šlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
5.9.12 19:51
@Bella29 píše:

:palec: :potlesk:
Děkuji za inspiraci, myslím, že u nás něco podobného bude taky potřeba. Hned poradím manželovi.

Zakladatelko, máme plyšového slona s dotykovým bříškem. Jako to světýlko, co tu už někdo dával.
Jinak bych klidně taky koupila nějakou dětskou a hodně odolnou baterku ;)

• Citovat
  • Upravit
711
5.9.12 20:24
@Billi píše: :palec: :potlesk:
Děkuji za inspiraci, myslím, že u nás něco podobného bude taky potřeba. Hned poradím manželovi.Zakladatelko, máme plyšového slona s dotykovým bříškem. Jako to světýlko, co tu už někdo dával.
Jinak bych klidně taky koupila nějakou dětskou a hodně odolnou baterku ;)

Asi to udělám i když pochybuju, že to některá vydrží:-) Už i naše žárovky mají co dělat s věčným rosvěcením a zhasínáním.
Myslela jsem že se najde někdo, kdo takovouhle hračku už někde viděl nebo jí má. Nemám moc ráda náhražky a chtěla bych něco vyloženě pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí