Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, přišla jsem si pro radu. Syn bude mít první narozeniny a hledáme vhodné dárky - po babičky máme lego duplo, domeček, tatrovka atd. No a na nás nic nezbylo, chtěla bych mu koupit nějakou hračku kde se cíleně dá zapnout světlo něco jako jsou hrací stoleček, ale místo hraní aby svítil. Syn miluje vypínače všeho druhu - na zdi, na prodlužovačkách, na ovladačích atd. Nosíme ho a on dělá blik, blik s vypínačem na zdi a je nejspokojenější. Hledala jsem na netu, ale nic kde se dá cíleně zapnout světlo jsem nenašla, takové hračky, které blikají když hrají (např. srdíčko u mluvicího psa) ho moc nebaví, protože on to srdíčko pořád mačká a říká blik, blik a ono bliká pořád. Poradíte něco vhodného?
Máme obyčejné dotykové světýlko a malýho to strašně baví vypínat a zapínat http://www.dekoraceprodeti.cz/…medvidek-pu/
@iiiv píše:
Máme obyčejné dotykové světýlko a malýho to strašně baví vypínat a zapínat http://www.dekoraceprodeti.cz/…medvidek-pu/
Přesně tohle mě napadlo taky.
My jsme naší dceři koupili hračku semafor. Máme teda drobný, takže nic pro roční dítě, ale viděla jsem i velký semafor - nebo teda spíš plácačka pro policajty, z jedné strany zelené a z druhé červevné světlo. Zvuk to myslím nevydává.
My jsme hledali to samé a můj manžel nakonec vyrobil sám, to co vidíš na fotce - koupil pár vypínačů a diodových světýlek a trochu si pohrál
A pak byl nejšťastnější, že nejlepší dárek sám vyrobil ![]()
@iiiv píše:
Tohle by asi nezabralo, pokud se to neovládá kolébkovým vypínačem.
@Bella29 píše:
My jsme hledali to samé a můj manžel nakonec vyrobil sám, to co vidíš na fotce - koupil pár vypínačů a diodových světýlek a trochu si pohrálA pak byl nejšťastnější, že nejlepší dárek sám vyrobil
Tak jsem přemýšlela, že tak dopadne. Ale syn má narozeniny za 14 dnů a manžel by na to potřeboval tak dva roky
Ne že by nebyl šikovný, ale je hrozně laxní.
@hefilka píše:
Tak jsem přemýšlela, že tak dopadne. Ale syn má narozeniny za 14 dnů a manžel by na to potřeboval tak dva rokyNe že by nebyl šikovný, ale je hrozně laxní.
Mluvis o mem muzi
![]()
@Bella29 píše:
My jsme hledali to samé a můj manžel nakonec vyrobil sám, to co vidíš na fotce - koupil pár vypínačů a diodových světýlek a trochu si pohrálA pak byl nejšťastnější, že nejlepší dárek sám vyrobil
To je super! Škoda že doma chlapa k tomu nedonutím ![]()
@Wecernice2 Oni jsou všichni chlapi stejní, ale tohle ho bavilo, tak to šlo ![]()
@Bella29 píše:
![]()
Děkuji za inspiraci, myslím, že u nás něco podobného bude taky potřeba. Hned poradím manželovi.
Zakladatelko, máme plyšového slona s dotykovým bříškem. Jako to světýlko, co tu už někdo dával.
Jinak bych klidně taky koupila nějakou dětskou a hodně odolnou baterku ![]()
@Billi píše:![]()
Děkuji za inspiraci, myslím, že u nás něco podobného bude taky potřeba. Hned poradím manželovi.Zakladatelko, máme plyšového slona s dotykovým bříškem. Jako to světýlko, co tu už někdo dával.
Jinak bych klidně taky koupila nějakou dětskou a hodně odolnou baterku
Asi to udělám i když pochybuju, že to některá vydrží:-) Už i naše žárovky mají co dělat s věčným rosvěcením a zhasínáním.
Myslela jsem že se najde někdo, kdo takovouhle hračku už někde viděl nebo jí má. Nemám moc ráda náhražky a chtěla bych něco vyloženě pro děti.