Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravim ![]()
Pres internet jsem si objednala tohohle broucka http://plysaci.heureka.cz/…itici-25-cm/ a dneska jsem zjistila, ze mi nesviti
ovsem nevim zda za to muze moje levost nebo opravdu nefunguje. Reklamovat ho nemuzu, ziju v zahranici a privezla mi ho kamaradka. A tak bych chtela poradit, neni tam nahodou nejaky „figl“ jak ho rozsviti?
Nemá u baterek takový plastový pásek, aby se nevybíjela? A jsou tam baterky - nabité?
Ano, ten plastovy pasek tam byl, vytahla jsem ho a baterie vymenila. Ne za nove, ale v pianku jeste fungovaly ![]()
@fly-ash Tak hřejmě tahle hračka potřebuje „více“ energie. Kup nové baterky a vyzkoušej. Až pak řeš, jestli hračka nefunguje a nebo jestli jsi levá na spuštění ![]()
@maritimka Tak baterky uz tam nove jsou a porad to nesviti
nejaky dalsi napad?
Tak teď už nezbývá než to rozmontovat případně rozpárat a podívat se dovnitř, budou tam rozpojené drátky. Ty se spojí a pak to bude fungovat
Už jsem takhle pár hraček opravila ![]()
@fly-ash píše:
@maritimka Tak baterky uz tam nove jsou a porad to nesvitinejaky dalsi napad?
Pokud nemůžeš reklamovat, musíš rozebrat a opravit. A modlit se, že to půjde…
To je hezky no, koukam, ze mam stesti. Prisla mi taky kacenka v kouli a tece z ni voda
Uz jsem to vyndala, fakt nevim co na tom opravit, je to jenom baterie a zni dotykovy spinac na diodu.Ta je v poradku…ach jo, tak mame aspon hezkyho plysaka no ![]()