Svítící postavička Simba Toys

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
825
25.9.12 16:16

svitici postavicka simba toys

Zdravim :kytka:
Pres internet jsem si objednala tohohle broucka http://plysaci.heureka.cz/…itici-25-cm/ a dneska jsem zjistila, ze mi nesviti :? ovsem nevim zda za to muze moje levost nebo opravdu nefunguje. Reklamovat ho nemuzu, ziju v zahranici a privezla mi ho kamaradka. A tak bych chtela poradit, neni tam nahodou nejaky „figl“ jak ho rozsviti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13739
25.9.12 17:12

Nemá u baterek takový plastový pásek, aby se nevybíjela? A jsou tam baterky - nabité?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
25.9.12 17:23

Ano, ten plastovy pasek tam byl, vytahla jsem ho a baterie vymenila. Ne za nove, ale v pianku jeste fungovaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
25.9.12 17:27

@fly-ash Tak hřejmě tahle hračka potřebuje „více“ energie. Kup nové baterky a vyzkoušej. Až pak řeš, jestli hračka nefunguje a nebo jestli jsi levá na spuštění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
25.9.12 17:47

@maritimka Tak baterky uz tam nove jsou a porad to nesviti :nevim: nejaky dalsi napad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
25.9.12 19:23

Tak teď už nezbývá než to rozmontovat případně rozpárat a podívat se dovnitř, budou tam rozpojené drátky. Ty se spojí a pak to bude fungovat ;) Už jsem takhle pár hraček opravila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
25.9.12 20:00
@fly-ash píše:
@maritimka Tak baterky uz tam nove jsou a porad to nesviti :nevim: nejaky dalsi napad?

Pokud nemůžeš reklamovat, musíš rozebrat a opravit. A modlit se, že to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
25.9.12 21:38

To je hezky no, koukam, ze mam stesti. Prisla mi taky kacenka v kouli a tece z ni voda :roll: Uz jsem to vyndala, fakt nevim co na tom opravit, je to jenom baterie a zni dotykovy spinac na diodu.Ta je v poradku…ach jo, tak mame aspon hezkyho plysaka no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí