Syn 5 let pupínky

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
363
1.12.22 21:08

Syn 5 let pupínky

Zdravím všechny přítomné a zároveň prosím o radu, zkusennost…
Mám syna (je mu skoro 6 let) a minulý týden se mu na rukou (viz foto) udělal červený flíček cca 2 cm, přes víkend se mu kolem něj objevilo pár svědivých pupínků. V pondělí jsem s ním šla k dr, že prý to může být z rukavic, že to máme jen promazávat, jenze o den později se mu udělala "vyrážka " na hrudníku a dnes už to začíná mít i na rameni a zádech a dva pupínky na stehně (vše viz. foto). Do toho má rýmu a kašel, ale vše bez teplot. Jediná teplota byla v neděli večer a to 37°C
Flicek na ruce byl nejdřív červený, pak trochu vybledl a byl suchý, pupínky ho svědí, šíří se, flíček opět zcervenal. Žádnou z dětských nemoci zatím ještě neměl a tak by mě zajímalo, o co se může jednat.
Nic nového nejedl, prášek na praní používám stále stejný a ať přemýšlím, jak přemýšlím, nenapadá mě nic, z čeho by to mohl mít. Jediný, s čím se mi dnes pochlubil, tak že spolužák ve školce ma pupínky po těle a na nohou, ale větší :nevim:
Dávám aerius (má napsaný z alerga-je tam vedený zatím bez prokázané alergie z odběru krve, kožní testy prý bude dělat až bude starší, že prý u tak malých dětí to může mít falešné pozitivní nebo falešné negativní výsledky. Původně jsme tam byli kvůli tomu, že pořád kychal a kaslal a z vyterů se opakovaně nic nenašlo).
Přemýšlím, že půjdu znovu k dr., ale zas nechci vypadat jak matka hysterka :lol:
Má prosím někdo zkušenost?
Předem děkuji za každý názor a radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1265
1.12.22 23:08

Šla bych znova k doktoru…ty pupínky takhle z netu těžko říct :nevim: aspoň víte že z rukavic to určitě není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
1.12.22 23:10

Ještě mi napadlo neštovice by to být nemohly? Mě se ty fotky ukazuji hrozně neostré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24592
1.12.22 23:27
@Fonty píše:
Ještě mi napadlo neštovice by to být nemohly? Mě se ty fotky ukazuji hrozně neostré

Taky se mi zdá. Ale že by to doktorka nepoznala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
2.12.22 01:57

Ty fotky jsou rozmazane. Nechci strasit, ale synovec prinesl ze skolky svrab :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí