Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Zdravím, dneska ráno měl 3 letý syn horečku, tak jsem ho nedala do školky. Dopoledne byla u nás tchýně a malý měl hlad a tak jsem mu dala rohlík se šunkou. Ale jakmile se to dozvěděla tchýně, tak mu svačinu zabavila a na mě začala křičet, že když má horečku tak šunku nemůže, ani jiné salámy, jinak bude mít žloutenku. Tak jsme s tchýní pohádali a ona odešla. Může být šunka při horečce opravdu tak nebezpečná, jak si tchýně myslí?
PS: šunce nic nebylo, ráno jsem jí měla ke snídani.
Anonym kvůli tchýni, má taky emimino.
Tak to je opravdu revoluční myšlenka ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, dneska ráno měl 3 letý syn horečku, tak jsem ho nedala do školky. Dopoledne byla u nás tchýně a malý měl hlad a tak jsem mu dala rohlík se šunkou. Ale jakmile se to dozvěděla tchýně, tak mu svačinu zabavila a na mě začala křičet, že když má horečku tak šunku nemůže, ani jiné salámy, jinak bude mít žloutenku. Tak jsme s tchýní pohádali a ona odešla. Může být šunka při horečce opravdu tak nebezpečná, jak si tchýně myslí?
Já bych se jí asi upřímně vysmála
prosim tě, jak přišla na takovou kravinu?
Tak to je hustýýý. Na tohle moje tchyně ještě nepřišla a to čte časopis Zdraví a sleduje všechno možný…
I když včera mi říkala, že sladký se dětem usazuje na játrech, takže k Mikulášovi jim nemám dávat moc sladkostí ![]()
Chtěla mít pravdu za každou cenu. Jednou ta moje řekla větu co mě dost urazila.
Dcera měla ke svačině přesnídávku a babka řeklad
Radši ji dám sušenku aby ji z toho tvýho 3nebylo špatně. Asi měly babky podobný napad
Myslím, že nebezpečnější než šunka je ta tchyně a její křik. Z ní by člověk mohl chytnout žlučník, žaludeční vředy nebo se rovnou po…
Hele kluk měl taky šunku jsme doma bez teplot s rýmou a kašlem a jsem ráda že něco jí
@PapeJ píše:
Tak to je hustýýý. Na tohle moje tchyně ještě nepřišla a to čte časopis Zdraví a sleduje všechno možný…I když včera mi říkala, že sladký se dětem usazuje na játrech, takže k Mikulášovi jim nemám dávat moc sladkostí
Cukr se usazuje v játrech. Ovšem ne jen v dětských… ať tchýně začne u sebe…
@Anonymní píše:
Já myslím že když má horečku neměla by za ním chodit babička…
Já chci, aby to tchýně našla, protože by mě zajímal ten oslí můstek mezi teplotou, salámem a žloutenkou.
![]()
Ony ty babičky obecně dělají všechno po svém i když se řekne ne.
Nedávej tu čokoládu nebude spát. Haha, vem si.
Nedávej tu zmrzlinu teď večer! nebude spát.
Haha, je to studený to je dobrý na zuby.(hrozně se směje když dítě půl noci prohopsa)
Má rýmu ven nepůjde! Myslíš, že ani na chvilku, to neublíží je tam teplo.
To dostane ven jenom tohle je tam zima.
Upeču dětský dort a dám tam rum to nevadí ne? no, dala.