Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ony ty babičky obecně dělají všechno po svém i když se řekne ne.
Nedávej tu čokoládu nebude spát. Haha, vem si.
Nedávej tu zmrzlinu teď večer! nebude spát.
Haha, je to studený to je dobrý na zuby.(hrozně se směje když dítě půl noci prohopsa)
Má rýmu ven nepůjde! Myslíš, že ani na chvilku, to neublíží je tam teplo.
To dostane ven jenom tohle je tam zima.
Upeču dětský dort a dám tam rum to nevadí ne? no, dala.
To je sranda co? Než se vzpamatujes, budeš taky v babickovskem veku a mladé nablble nany, jako ses teď asi ty, tady budou vypisovat ty svoje chytrost o babickach… to je prostě ustavicny koloběh, nekteti mladi si vždy mysli, ze sezrali všechnu moudrost sveta ![]()
@Gortyna píše:
Sice máš anonym ale stejně se asi pozná
Hej to jsem chtěla napsat.To je velice mazané dát anonym a přitom v tomhle by se poznal i blbec ![]()
@PapeJ píše:
Tak to je hustýýý. Na tohle moje tchyně ještě nepřišla a to čte časopis Zdraví a sleduje všechno možný…I když včera mi říkala, že sladký se dětem usazuje na játrech, takže k Mikulášovi jim nemám dávat moc sladkostí
A pak přitáhne půl kila čokolády ne? 🤣
@Anonymní píše: Tchýně a šunka
Podle názvu diskuse jsem čekal nějakou poezii. Byl jsem zejména zvědav jaký rým může být na slovo „šunka“. Zklamala jsi mé očekávání. Ono nejde o báseň!
Tchyně je trhlá. Ty jsi taky trhlá, když kvůli takové hlouposti zakládáš diskusi.
Příspěvek upraven 01.12.22 v 15:51
@Anonymní píše:
Ony ty babičky obecně dělají všechno po svém i když se řekne ne.
Nedávej tu čokoládu nebude spát. Haha, vem si.
Nedávej tu zmrzlinu teď večer! nebude spát.
Haha, je to studený to je dobrý na zuby.(hrozně se směje když dítě půl noci prohopsa)
Má rýmu ven nepůjde! Myslíš, že ani na chvilku, to neublíží je tam teplo.
To dostane ven jenom tohle je tam zima.
Upeču dětský dort a dám tam rum to nevadí ne? no, dala.
Ale jestli ten rum projde procesem pečení, tak už tam ten alkohol pak není ne? To nám teda tvrdí moje rodina od mala… a moje babička zase říkala, máte vyčistěné zuby, tak už můžete jen jablko ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, dneska ráno měl 3 letý syn horečku, tak jsem ho nedala do školky. Dopoledne byla u nás tchýně a malý měl hlad a tak jsem mu dala rohlík se šunkou. Ale jakmile se to dozvěděla tchýně, tak mu svačinu zabavila a na mě začala křičet, že když má horečku tak šunku nemůže, ani jiné salámy, jinak bude mít žloutenku. Tak jsme s tchýní pohádali a ona odešla. Může být šunka při horečce opravdu tak nebezpečná, jak si tchýně myslí?
PS: šunce nic nebylo, ráno jsem jí měla ke snídani.
Anonym kvůli tchýni, má taky emimino.
určitě se nepoznala, tohle se stává úplně běžně ![]()
ale třeba by nám tady mohla objasnit, jak to vlastně myslela.
Jaké pak tchýně a šunka to se říká úplně jinak. Tchýně a uzený jsou nejlepší studený ![]()
Po tomhle by byla tak rychle na mrazu že by se nestihla ani obléct ![]()
@Ahep píše:
To je sranda co? Než se vzpamatujes, budeš taky v babickovskem veku a mladé nablble nany, jako ses teď asi ty, tady budou vypisovat ty svoje chytrost o babickach… to je prostě ustavicny koloběh, nekteti mladi si vždy mysli, ze sezrali všechnu moudrost sveta
Takze babca si muze delat a davat detem, co chce? ![]()
@ludmilaadamkova píše:
A to víte že když se na těhotnou podívá zlé kůň tak bude dítě uhranutý
Jak se to projevuje? ![]()
@Ahep píše:
To je sranda co? Než se vzpamatujes, budeš taky v babickovskem veku a mladé nablble nany, jako ses teď asi ty, tady budou vypisovat ty svoje chytrost o babickach… to je prostě ustavicny koloběh, nekteti mladi si vždy mysli, ze sezrali všechnu moudrost sveta
Tak nam to s tou sunkou a zloutenkou vysvetli ![]()
Včera byl na jedničce pěknej film, tchýně a uzený. Doporučuju. Jinak bez komentáře.
![]()
@malákráličice píše:
Jak se to projevuje?
pravděpodobně bude mít psotník nebo něco takovýho ![]()
Ono se říká takových věcí
Nedávej botičky na stůl bude mít plochy nohy
Nesedej na stůl budeš mít roupy.
Zelí se lepí na žebra
Když se narodí dítě se zubem nesmí se o něm mluvit jinak bude dítě hloupí.
A určitě by se našla další moudra.
@Netopýr1 píše:
Včera byl na jedničce pěknej film, tchýně a uzený. Doporučuju. Jinak bez komentáře.![]()
Předpokládám, že film z roku 2011 málokdo nezná, popř. knihu
@Moringa píše:
Jinak super název diskuze…![]()
Jj, myslela jsem, že to bude něco jako tchýně s uzený… ![]()