Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tchyne měla hlad, proto rohlík zabavila a vymyslela kec se žloutenkou. Příště udělej svačinu i jí
![]()
Já to znám tchyně a uzený…
tchyně a šunka, to nevím, co se bude rymovat ![]()
@inkakřivák píše:
A to si myslíš, že tě tchyně nepozná?
Tak pozná, ale nemusí aspoň vědět, jaký tu používá nick… ![]()
https://www.szpi.gov.cz/…a-mista.aspx
to by byla inspektorka jak lusk
No jasně, že šunky žloutenka a z marmelády mu naroste 3. ruka. Tchyně je střelená ![]()
@azaleila píše:
Cukr se usazuje v játrech. Ovšem ne jen v dětských… ať tchýně začne u sebe…
Ironií je, že jsem u dětí najela celkem zdravou stravu, kdy jsem jim nechtěla dávat nic, kde je přidaný cukr, kupovala jsem i sušenky neslazený, bílý jogurty, přesnídávky bez přidanýho cukru, k pití vodu a neslazený čaj, žádný přeslazený pitíčka. Aspoň do těch dvou, tří let jsem to chtěla dodržovat. A tchyně mi to tenkrát bojkotovala, že přece těm chudáčkům to mám osladit apod. Dětem je teď 10 a 6 let a otočila, ale přitom jim k Mikulášovi hromadu sladkostí koupí.
@Anonymní píše:
Zdravím, dneska ráno měl 3 letý syn horečku, tak jsem ho nedala do školky. Dopoledne byla u nás tchýně a malý měl hlad a tak jsem mu dala rohlík se šunkou. Ale jakmile se to dozvěděla tchýně, tak mu svačinu zabavila a na mě začala křičet,že když má horečku tak šunku nemůže, ani jiné salámy, jinak bude mít žloutenku.Tak jsme s tchýní pohádali a ona odešla. Může být šunka při horečce opravdu tak nebezpečná, jak si tchýně myslí?
PS: šunce nic nebylo, ráno jsem jí měla ke snídani.
Anonym kvůli tchýni, má taky emimino.
Kde na tom byla proboha?
Ne, šunka opravdu nebezpečná není, jedině, že by syn zvracel, to by byla velká šance, že by měla šunka leteckej den ![]()
Ona je tchýně totiž extrémní hypochondr a celý den pročítá stránky o nemocech a tak.
Dokonce když jsem rodila, tak mi zakázala se sprchovat, že nikdy nevím jestli nemocniční sprchy nejsou kontaminované🤣
Ale řekla jsem jí ať vypadne nebo ji pose*u, protože jsem byla po klistýru. Stejně jsem se pak sprchovala.
Měla bych manželovi říct, ať jí sebere počítač, to by bylo nejrozumnější řešení🤣