Tchýně a šunka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2729
1.12.22 20:01

Dobrý den, prosím čtvrt kila šunky nakrájet.

• Čtvrt kila? Není to nějak moc?

Ne, to mám pro tchyni. Je nemocná. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
1.12.22 20:03
@mado píše:
Já to znám tchyně a uzený… :mrgreen: tchyně a šunka, to nevím, co se bude rymovat ;)

tchyně a šunka, vznikne nová buňka.
Vyženeme buňku, pochválíme šunku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.12.22 20:05
@Zvonielka píše: :D :D :D dobra :palec:
Me jednou mama zakazala poustet plazici se dceru na terasu a ven. Pry ji muze do oka kaknout holub a ona oslepne :nevim:
Ale neurazela se teda a doted se tomu zasmejeme.

:mrgreen: taky dobrý :mrgreen:

Jedna známá mi řekla, že když nedám dítě spát po obědě, je to blbý na mozek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
1.12.22 20:11

Tchyne a uzeny jsou nejlepsi studeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.22 20:13

@boball vezla mě tam autem, protože manžel byl ještě v práci. A když už jsme byli v porodnici tak jsem se jí prostě nemohla zbavit. Říkala že jsem jí že potřebuji klid, dokonce jsem ji doslova dotlačila na chodbu, ale až manžel, byl můj zachránce, šoupnul jí do výtahu a zaplatil taxíka. Zní to jak z nějakýho filmu, ale bohužel je to pravda🤣

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.22 20:16
@K. Rocánková píše:
Dobrý den, prosím čtvrt kila šunky nakrájet.
  • Čtvrt kila? Není to nějak moc?

Ne, to mám pro tchyni. Je nemocná. :pankac: :mrgreen:

Mám z toho záchvat smíchu, asi mi rupne voda.

• Citovat
  • Upravit
32074
1.12.22 20:19

@Ahep A někteří staří si myslí totéž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
1.12.22 22:57
@malákráličice píše:
Tak nam to s tou sunkou a zloutenkou vysvetli ;)

Já neřeším, co rodiče dávají svému dítěti, protože se snaží a když je to nějaký pomyslný fujtajbl, tak si následky ponesou taky sami, až se ditko trebas pozvraci či bude nemocné.

Když vnouce hlídám já, vyzvim od snachy co dávat a nedávat, ať trebas nevarim něco zbytecne a pak vnouce netrápím, pac já už ho mám přeci jen rozmazlovat ;).

Hnusný a levný kokina a potraviny u nás nekupujem vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
1.12.22 23:00
@Monchichik píše:
@Ahep A někteří staří si myslí totéž ;)

Jedno je jistý: mladi budou taky jednou stari neboli tchyně, a to jeste v tom lepší pripade ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32074
2.12.22 06:56

@Ahep No dneska to vypadá, že patent na rozum mají jak staří tak mladí :mrgreen:
já jsem dospěla k tomu, že jejich život, jejich peníze, jejich zodpovědnost a jejich věc :mrgreen: sice si občas myslím, že dělají blbost…jasně, že jim to řeknu jak to vidím já ;)…ale zbytek je na nich…ať si to udělají po svém a nesou si důsledky za svoje chyby jako my před nimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.22 16:29
@MeloryNox píše: :mrgreen: taky dobrý :mrgreen:Jedna známá mi řekla, že když nedám dítě spát po obědě, je to blbý na mozek :mrgreen:
mně to řekla i učitelka ve školce. :mrgreen: a co jako mám dělat, když syn adhd v 99 procentech prostě po oběde neusne?! 😁 Tak ho vyzvedávám před povinným spaním… A jsem asi za matku co kazí svému dítěti mozek.
  • Citovat
  • Upravit
1874
2.12.22 16:31

Šunka by vadila asi jen při mononukleóze apod. To pak játra úplně nepotěší asi. 🙂 Jinak je fakt, že uzenina pro děti není to nejzdravější. Ale taky občas dítěti dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
2.12.22 18:00
@Ahep píše:
To je sranda co? Než se vzpamatujes, budeš taky v babickovskem veku a mladé nablble nany, jako ses teď asi ty, tady budou vypisovat ty svoje chytrost o babickach… to je prostě ustavicny koloběh, nekteti mladi si vždy mysli, ze sezrali všechnu moudrost sveta :zed:

Šunková tchyně už se asi poznala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21220
2.12.22 18:07
@liggy píše: Šunková tchyně už se asi poznala… :think:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6663
2.12.22 18:21
@Pudloslava píše:
určitě se nepoznala, tohle se stává úplně běžně :-)))ale třeba by nám tady mohla objasnit, jak to vlastně myslela.

Tak pointa těchto anonymů je o tom, že tu pak nebude moct zbytek emiminího života šmírovat, co tu snacha píše - protože by tak prozradila svůj nick, ne? Jinak je asi jasné, že historku pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí