Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, prosím čtvrt kila šunky nakrájet.
Ne, to mám pro tchyni. Je nemocná.
![]()
@mado píše:
Já to znám tchyně a uzený…tchyně a šunka, to nevím, co se bude rymovat
tchyně a šunka, vznikne nová buňka.
Vyženeme buňku, pochválíme šunku.
@Zvonielka píše:![]()
![]()
dobra
Me jednou mama zakazala poustet plazici se dceru na terasu a ven. Pry ji muze do oka kaknout holub a ona oslepne
Ale neurazela se teda a doted se tomu zasmejeme.
taky dobrý ![]()
Jedna známá mi řekla, že když nedám dítě spát po obědě, je to blbý na mozek ![]()
@boball vezla mě tam autem, protože manžel byl ještě v práci. A když už jsme byli v porodnici tak jsem se jí prostě nemohla zbavit. Říkala že jsem jí že potřebuji klid, dokonce jsem ji doslova dotlačila na chodbu, ale až manžel, byl můj zachránce, šoupnul jí do výtahu a zaplatil taxíka. Zní to jak z nějakýho filmu, ale bohužel je to pravda🤣
@K. Rocánková píše:
Dobrý den, prosím čtvrt kila šunky nakrájet.
- Čtvrt kila? Není to nějak moc?
Ne, to mám pro tchyni. Je nemocná.![]()
Mám z toho záchvat smíchu, asi mi rupne voda.
@malákráličice píše:
Tak nam to s tou sunkou a zloutenkou vysvetli
Já neřeším, co rodiče dávají svému dítěti, protože se snaží a když je to nějaký pomyslný fujtajbl, tak si následky ponesou taky sami, až se ditko trebas pozvraci či bude nemocné.
Když vnouce hlídám já, vyzvim od snachy co dávat a nedávat, ať trebas nevarim něco zbytecne a pak vnouce netrápím, pac já už ho mám přeci jen rozmazlovat
.
Hnusný a levný kokina a potraviny u nás nekupujem vůbec.
@Monchichik píše:
@Ahep A někteří staří si myslí totéž
Jedno je jistý: mladi budou taky jednou stari neboli tchyně, a to jeste v tom lepší pripade ![]()
@Ahep No dneska to vypadá, že patent na rozum mají jak staří tak mladí ![]()
já jsem dospěla k tomu, že jejich život, jejich peníze, jejich zodpovědnost a jejich věc
sice si občas myslím, že dělají blbost…jasně, že jim to řeknu jak to vidím já
…ale zbytek je na nich…ať si to udělají po svém a nesou si důsledky za svoje chyby jako my před nimi ![]()
@MeloryNox píše:mně to řekla i učitelka ve školce.taky dobrý
Jedna známá mi řekla, že když nedám dítě spát po obědě, je to blbý na mozek
Šunka by vadila asi jen při mononukleóze apod. To pak játra úplně nepotěší asi. 🙂 Jinak je fakt, že uzenina pro děti není to nejzdravější. Ale taky občas dítěti dám.
@Ahep píše:
To je sranda co? Než se vzpamatujes, budeš taky v babickovskem veku a mladé nablble nany, jako ses teď asi ty, tady budou vypisovat ty svoje chytrost o babickach… to je prostě ustavicny koloběh, nekteti mladi si vždy mysli, ze sezrali všechnu moudrost sveta
Šunková tchyně už se asi poznala… ![]()
@Pudloslava píše:
určitě se nepoznala, tohle se stává úplně běžněale třeba by nám tady mohla objasnit, jak to vlastně myslela.
Tak pointa těchto anonymů je o tom, že tu pak nebude moct zbytek emiminího života šmírovat, co tu snacha píše - protože by tak prozradila svůj nick, ne? Jinak je asi jasné, že historku pozná.