Syn 7 let a plynatost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
26.10.17 10:47

Chudák kluk, doma se ani neuprdne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.17 11:14

Takže - máme to tak, že si prdnout chodíme na wc a kluk je k tomu veden. Prdění je normální, ale ne, když jsme společně na gauči..když už se stane nehoda a navíc to jde cítit nebo slyšet, řeknu pardon, většinou se zasmějem. Myslím, že to máme nastavené normálně.
Jde mi o to, že kluk v jeho věku už by to měl umět zadržet..co když se nehoda stane ve škole, u lékaře..prostě mezi lidmi, bojím se ostudy, snad mě pochopíte. Myslím, že žádné z nás to mezi lidma neuteče, když tak naprosto výjimečně ( při kýchnutí apod, stalo se i mě :,( ).
Co se týká síly zápachu, žádná kalamita, myslím v normě :).

• Citovat
  • Upravit
20777
26.10.17 11:38

Podle mě může mít zdravotní problém. Ať už je to nějaká intolerance (třeba laktozy, ta dokáže pěkně potrápit!) nebo třeba jen slabší svěrač, kdy si fak nemusí všimnout, že mu troška unikla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
26.10.17 11:53

8 leťák doma prdí kudy chodí a má z toho těžkou srandu - dřív jsme se smáli, nyní upozorňujeme že to není v hodné, navíc že se mu budou ve škole smát a co teprve holky.

Když někde jsme, a výjimečně se mu to stane, tak dělá jakoby nic nebo taky tvrdí že on to nebyl :nevim:

Každopádně u nás se říká že ženský nikdy neprdí a když, tak voní po fialkách :lol: Samozřejmě že mi to ani jeden nevěří, ale zatím nemají důkaz. A když se stane, dělám jakoby nic :andel: :lol:

Inko T

• Citovat
  • Upravit
5100
26.10.17 13:15

Je to lidské, no tak mu to někdy ujede. Zakladatelko řešíš kraviny, bud ráda, že je kluk zdravej. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
26.10.17 21:12
@Pidulka1991 píše:
Jinak na tvem miste bych se koukla na jeho stravu, protoze neni mormalni, aby prdy tak pachly ;)… jinak pro vas citlivky ve spanku se prdi nejvice.. takze nejvetsi chlivek mate doma v posteli :lol: :lol:, takzeee Dobrou noc preji :*

Moje segra hodne dba na vyzivu deti, ale kdyz si sestiletak uprdne, tak padam :mrgreen: A prijde mi, ze mrnata kdyz to pustej, tak je to kolikrat vetsi smrad nez od dospelyho cloveka. S tim chlivkem v posteli souhlasim, proto po kazdy noci vetram, protoze kdyz se po ranu odkope deka, pod kterou se jeste treba pred ulehnutim neco delo, pekne se to smisi a rano je v mistnosti takovej smradek jak se rika u nas „jako kdyby tu s.kaly opice“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.17 22:27

Anonymní X: pamatuju si, živě, že mi to, že i psoukani se dá ovládat, doslo (tak nějak fyzicky) asi tak v deseti, do té doby jsem nechápala, co po mě matka furt chce. A nemyslím, že bych tehdy měla zdravotní problém. Netrap ho. Vyjadri jednou upřímné přání, že si myslíš, že by bylo pro všechny lepší, kdyby se to naučil ovládat, ale nedělej z toho dlouhodobé téma mezi vámi - buď to ovládat může a pak ho v tom „zlobení“ jen utvrdis, nebo zatim nemůže, a pak ho zbytečně tryznis úkolem, který je nad jeho sily, a tudíž v něm jen selhává a selhává…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA