Syn asi alergik a v bytě pes

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.7.12 17:24

syn asi alergik a v bytě pes

Dnes paní doktorka řekla, že si myslí, že malej bude alergický na psa, ale že se musí udělat ještě testy. jsou mu dva a čekáme přírustek. máme labradorku 4 roky, ale byla na zahradě, jenže ted jsme se přestěhovali do bytu a pes šel s náma! jinak to nešlo a ted nevím co dělat. :nevim: jinak syn bere léky ještě na astma, které se mu ted zhoršilo takže to muže souviset.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
794
30.7.12 17:27

V klidu počkej, až budou testy hotové a jak silná vlastně je jeho reakce. Sestra alergička taky vyrůstala s kočkama (před 30 lety se alergie neřešily) a tak si je zamilovala, že sama má dvě kočky a alergii zvládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
30.7.12 17:28
@Anonymní píše:
Dnes paní doktorka řekla, že si myslí, že malej bude alergický na psa, ale že se musí udělat ještě testy. jsou mu dva a čekáme přírustek. máme labradorku 4 roky, ale byla na zahradě, jenže ted jsme se přestěhovali do bytu a pes šel s náma! jinak to nešlo a ted nevím co dělat. :nevim: jinak syn bere léky ještě na astma, které se mu ted zhoršilo takže to muže souviset.

doktorka se tě ptala co máš doma za zvířata? nebo ti řekla že by mohl na psa být alergik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
30.7.12 17:29

Hlavně bych jako první zkusila psa vykoupat, protože spousta lidí „alergických na psa“ není alergických opravdu na psa, ale na bordel, který nosí v kožichu… podle mojí mámy se třeba krásně pozná, že je nejvyšší čas zvířectvo vykoupat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
30.7.12 17:29

Tak to je nepříjemná situace. My máme tříletýho labradora a neumím si představit, že ho dám pryč. Můžeš ji dát k nějakým příbůzným nebo známým? Byla by to nejšetrnější varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
30.7.12 17:31

Známý také měli psa a další jiné zvířectvo - dali to všechno pryč a děti jsou bez alergie - tak :nevim: :nevim: počkej na testy a pak budeš vědět co máš dělat a nedělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
30.7.12 17:40

Počkej na testy. Třeba to je z něčeho jiného a pejsek je v tom nevině.
A zkuste ho fakt vykoupat, to jsem si myslela, že mám alergii na kočky a byl to jen bordel v jejich srsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
30.7.12 18:03

Tak já jsem taky silný alergik na psy a máme tři. Akorát je častěji koupeme a vysáváme každý den a alergie je fuč. Člověk si zvykne na všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
30.7.12 18:29

Třeba není přímo na psa, počkej na testy. Jdete na alergologii? Náš syn má silnou alergii na roztoče :roll:, takže taky na alergu doporučili (mimo milionu dalších opatření) nemít doma zvířata. Máme 2 psy a 2 kočky - sice venku, ale na zimu jdou domů. Přece je nevyhodím :| Jen je všechny koupu a psi jsou v chodbičce za dveřmi :nevim:

Příspěvek upraven 30.07.12 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.12 18:30

No je pravda, že vykoupat se jí chystám už dlouho :zed: tak ted to alespon udělám! pravě že se mu zhoršilo to astma, které vypadalo, že bude ok a měli jsme už vysadit léky a ted z toho sešlo. zakl.

• Citovat
  • Upravit
3400
30.7.12 18:48

Pockat na testy. Nicjineho nezbyde. A na internetu je i spousta samponu ( na zvirata) pro alergiky i spreye. Zkus kouknout. Pak me jeste napada cisticka vzduchu. Ale jsou i primo stranky pro alergiky a tam vse pisou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.7.12 20:19

Dotaz trochu mimo, ale nedá mi to: jak často psa koupete, když tím myslíte, že je to často :) vím, že to psí srsti zrovna neprospívá a psa koupu dost málo, ale asi to možná přehodnotím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
30.7.12 20:29

@Saroya Jak často neporadím, ale vždy jak začne máma hůř dýchat, tak jde pes do vany ;) holt lepší neprospívání srsti, než aby musel pes pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.7.12 20:35

@j.a.n.i1 no tak to jednoznačně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.12 19:52

Tak pes je vykoupanej, všechny plyšáci vypraný tak snad to bud lepší.
Jo a ještě mě napadlo že jsme se přestěhovali a v bytě se občas objeví plýsen a vlhkost. tak jestli to nemuže být spíše z toho. zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA