Syn chce do Chorvatska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5629
7.8.23 11:32
@unuděná píše:
Nemusíš, ale ono nikoho nezajímá, jaká dovolená baví tebe :lol: Ta diskuze je o tom, že zakladatelka a její chlap nestojí o (jakoukoli) dovolenou v Chorvatsku.

A taky dostala pěkně naloženo… Tedy od některých :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
7.8.23 11:32
@Lucie_Sx píše:
Pastikari jsme byli mesic v usa.
Varit americkou polivku v plechovce na varici v liduprazdnu v Grand Teton ma neco do sebe.

My jsme takhle jeli nak ola do Rakouských Alp banda 10 lidí. V dodávce kola a jinak lidi jeli autama sebou stany a spalo se ve stanech a přejíždělo se z místa na místo. Paštiky jsme takto tedy nejedli ale vařili jsme si na plynáči vžfycky večer. Přes den se jedl oběd vždy v nějaké restauraci či hospůdce či boudě pokud jsme byli dostatečně vysoko.

• Citovat
  • Upravit
81532
7.8.23 11:33
@Lucie_Sx píše:
To nebylo britske, ale ceske instantni ala ridic busu kucharem :poblion:. Nikdy vic!

NO, dyt to řikám, furt lepší, než britské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.8.23 11:35

@ludmilaadamkova Já myslím, že ten výraz „chorvatský paštikáři“ nevypovídá jen o tom způsobu stravování, spíš o tom celkovém trávení dovolené (na jedné pláži, přesun jen mezi postelí, hotelovým bazénem a pláží, večer místní disko a karty na pokoji). Ale i kdyby je tahle dovolená bavila, co je komu po tom? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
7.8.23 11:35
@Baba píše:
Kolik procent to je? :roll: Ze si spojujes pejorativni vyraz pastikari s dovolenou cizich lidi, svedci jen neco nelichotiveho o tobe :roll:

To nevím, ale je to určitý fenomén.
A hodně lidí to slovo dráždí. Ze by potrefená husy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.8.23 11:36
@Polední bouře píše:
Tim příspěvkem na zakladatelů nereaguji vubec
A pastikari, no já jim jejich práva neberu. Já jsem velice tolerantní. Ale tak nemusím snad tvrdit, že je to krásný způsob trávení dovolené, ne?

Nejsi tolerantni. Pro nekoho to krasny zpusob traveni dovolene je. Ty nejsi arbitr, co je krasny a co ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57038
7.8.23 11:39
@Lama Lama píše:
Já nikoho takového neznám. Respektive možná tchánovci, ani nevím, jak to tam maj. Jinak jezdí dvoje na kololodě, jedni do pronajatého domu s lodí, dvoje na plachetnici. Možná mají jen jinou představu o dovolené, než ty nebo prostě jen víc peněz, než ty.

Asi tak. V letadle se blbě tahá kolo a kajak. Třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
7.8.23 11:41
@Baba píše:
Nejsi tolerantni. Pro nekoho to krasny zpusob traveni dovolene je. Ty nejsi arbitr, co je krasny a co ne

Tolerantní bych nebyla, kdybych někomu něco zakazovala. Mě nevadí, ani třeba, když pojde někdo do divadla v roztrhanych teplakach :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
7.8.23 11:42
@jkra píše:
Asi tak. V letadle se blbě tahá kolo a kajak. Třeba.

A způsobu dopravy to fakt není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27102
7.8.23 11:43
@Lama Lama píše:
No tak než britské stravování, to radši ty paštiky :mrgreen: :jazyk: :lol:

Fish & chips nas taky neberou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
7.8.23 11:45
@Janča6 píše:
Pripada ti toto jako kaminkova plaz a more plne jezku? :think:

A muzes napsat o jake konkr. misto jde? Vypada to opravdu hezky, ale bez blizsiho popisu to mohou byt take nejake piskovny v cr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
7.8.23 11:46
@Sisika9 píše:
Proč lhala? Prosím o odkaz na zájezd do Chorvatska s cenovkou džerby, s alespoň 1/2 toho, co jsem vyjmenovala :*

Prosím tě, před několika lety jsme byli v Chorvatsku v hotelu na pláži, polopenze, několik bazénů, hotel Delfin, cena super. A na rozdíl od Egypta pořádek v okolí, člověk se může kamkoliv vydat na výlet sám, neotravují ho mísťnáci, večer se může procházet po promenádě. Večer animace a disco, přes den cvičení. Opravdu krásná a čistá městečka a příroda. Chorvatsko fakt není jen apartmán pro paštikáře. Možná trochu dražší než Egypt, ale zase se nemusíš bát vystrčit nos z rezortu. Sice už Chorvatsko neplánujeme, protože je ještě spousta zemi, kde jsme nebyli, ale raději bych jela tam než znova do Egypta, Tunisu a podobných zemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
7.8.23 11:47
@Anonymní píše:
Ahoj, mám v sobě dilema jestli vzít syna do Chorvatska. Pořád dokola o tom mluví a já začínám být zoufalá. S manželem jsme oba jezdili do Chorvatska jako děti a ani jeden už tam nechceme. Neláká nás to natolik, že bychom raději seděli doma.
Syn netrpí nedostatkem dovolených. Jezdí každý rok jednu dovolenou Afriku (Egypt, Djerba…), jednu dovolenou v rámci Evropy (Itálie, Nizozemsko atd…) a jednu v ČR na chatu. To má 3 dovolené ročně, ale je mu 6 a většina jeho kamarádů jezdí právě do Chorvatska a jemu přijde, že je to něco supr a že je chudáček, který to nemá.
Už jsem se dívala, že bych ho tam vzala na nějakou tu poznávačku, jako kompromis, ale úplně nevím jestli je to ok pro děti :think: Nemáte s tím někdo prosím zkušenost?

To je fakt dobrý. Takže kluk 6 let bude vydírat (a vysírat) ohledně dovolené, v 7, 8,…15, 16 pak čím? A pokud někdo nejede do Chorvatska, tak je v jeho očích chudáček? Co když nejede někdo nikam, protože na to rodiče nemají? Nebo mají jiné důvody nikam nejezdit. Dítě bych tedy já dala v 7 na tábor, letos bych už nic neřešila a zamyslela bych se, zda je moje výchova OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
7.8.23 11:48

Klidne bych mu vysvetlila, ze vetsina lidi tam jezdi jen proto ze je to nejblizsi more a ze je to pro spoustu rodin velmi levna moznost jak pobyvat u more, jelikoz tam prebyvaji na pastikach a zavarenem jidle z domu. Ze nemaji na tak luxusni dovcu jako vy. A ze jsou tam ve vode kameny a jezci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
7.8.23 11:50
@šklíbakočka píše:
To je fakt dobrý. Takže kluk 6 let bude vydírat (a vysírat) ohledně dovolené, v 7, 8,…15, 16 pak čím? A pokud někdo nejede do Chorvatska, tak je v jeho očích chudáček? Co když nejede někdo nikam, protože na to rodiče nemají? Nebo mají jiné důvody nikam nejezdit. Dítě bych tedy já dala v 7 na tábor, letos bych už nic neřešila a zamyslela bych se, zda je moje výchova OK.

Mít přání je vysirani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario