Syn chce hrát hokej

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.1.24 17:00

Syn chce hrát hokej

Ahoj maminky, můj syn je hodně aktivní dítě a sporty ho všeobecně baví, chodí na karate a teď říká že by chtěl začít hrát hokej, bruslí opravdu dobře a rychle. Jen se trochu obávám jestli na to není moc malý, je mu 5 let :srdce: hlavně to úplně není sport se kterým by mohl po půl roce skončit, protože ten prvotní vklad je dost vysoký. Jinak my hokej chodíme sledovat na stadion a tam to miluje :srdce: tak se chci zeptat jestli s tím některá máte taky zkušenosti a jak to vaši prckové zvládli.
Předem díky za odpovědi❤️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30903
21.1.24 17:03

Ten prvotní vklad vůbec nemusí být velký, za prvé nejdřív bude v pripravce se učit bruslit a pak první výstroj kluby půjčují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64918
21.1.24 17:06
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, můj syn je hodně aktivní dítě a sporty ho všeobecně baví, chodí na karate a teď říká že by chtěl začít hrát hokej, bruslí opravdu dobře a rychle. Jen se trochu obávám jestli na to není moc malý, je mu 5 let :srdce: hlavně to úplně není sport se kterým by mohl po půl roce skončit, protože ten prvotní vklad je dost vysoký. Jinak my hokej chodíme sledovat na stadion a tam to miluje :srdce: tak se chci zeptat jestli s tím některá máte taky zkušenosti a jak to vaši prckové zvládli.
Předem díky za odpovědi❤️

spíš naopak, v těch přípravkách půjčují vybavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.1.24 17:10

Spíš se rozhodněte jestli a kolik jste ochotni obětovat času a energie vy, rodiče. Protože se nestihnete ani rozhlídnout a budete vstávat v 5 na ranní tréninky a víkendy trávit po stadionech. Vím o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21699
21.1.24 17:12

V pěti letech je dobrý čas začít, nejideálnější je ve čtyřech letech, kdy si nestihne udělat špatně bruslařské návyky, které se pak složité odbourávají.

Většinou v přípravce stačí vlastní brusle kvalitní, hokejová přilba a hokejové rukavice a termo prádlo podvlékací, zbytek se dá půjčit za poplatek. Někde se neplatí ani hned příspěvky, čeká se, zda to dítě za tři týdny nepřestane bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13994
21.1.24 17:17

No jestli hokej, tak už hned at začne..
Nejdřív do přípravky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.24 17:21

Aha, tak já jsem vůbec netušila že jim to půjčujou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.24 17:22

@ivusha jo to chápu, ale s tím už sem se tak nějak smířila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Violet792
21.1.24 17:23

V pěti letech je to nejlepší

Příspěvek upraven 21.01.24 v 17:25

• Citovat
  • Upravit
64918
21.1.24 17:24
@Anonymní píše:
Aha, tak já jsem vůbec netušila že jim to půjčujou

podívej se na stránky klubu, kam by syn šel. Určitě tam mají podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.24 17:27

@vokishka jo, určitě se mrknu

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
21.1.24 17:29

Není malý, naopak. Začala bych klidně hned.
My to máme mraky lék ( klukům je už skoro 18 a 16,5 l ) a chce to fakt dlouho výdrž. Zase když to vyjde, tak my máme i fajn partu rodičů. Ale je to co víkend někde, náježděno stovky km a první co se píše do kalendáře jsou zápasy a odjezdy. A zimní a letní soustředění.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.24 17:32

@kocourGarfield já se jen bojím jestli to nebude až moc fyzicky náročné. Ono ani to karate není úplná sranda, tak nechci aby toho měl moc

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
21.1.24 17:36
@Anonymní píše:
@kocourGarfield já se jen bojím jestli to nebude až moc fyzicky náročné. Ono ani to karate není úplná sranda, tak nechci aby toho měl moc

Kluci vždy k tomu měli nějaký sport ( jsou pohybově šikovní) a vždy se pak tedy museli časem rozhodnout, zda to nebo to. Vždy tedy vyhrála jejich láska;) Nešlo to dělat dlouho dohromady.
To karate nemůže trošku omezit na měsíc? Že by si zkusil hokej a pak se rozhodne. Co když ho hokej nebude bavit? Bude bez karate i hokeje? Není to škoda?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.24 17:41

@kocourGarfield tak trošku omezit by to asi šlo, ale on s tím nechce zase úplně přestat, teď si spíš představuje že by dělal obojí najednou tak nevim jestli ho nechat :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML