Syn nechce chodit do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25186
24.11.25 10:36
@karkarka píše: Více

Tak dítěti, co odklad nemá, se ve druháku láme 16/17. Takže by to muselo být podzimní dítě, které mělo odklad a to není „úplně běžné“… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
24.11.25 10:44
@Aries6 píše: Více

Tak „úplně běžné“ to není. Ale není na tom ani nic k podivu.

I když na první čtení mě to taky zaujalo. Já jsem maturovala v 17, protože jsem se vyhnula 9. třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
24.11.25 10:58
@Atisia píše: Více

To je odklad u ditete, ktere se narodilo na podzim. Coz se snad i driv delalo jen vyjimecne. Muj syn mel v prvni tride jednu spoluzacku, ktere bylo v listopadu 8 let, ale byla znacne… jak to rict… nechytra ci zanedbana. Ostatni deti s odkladem byly tak jarni-letni. Takze stat se to muze a studijni typy z techto deti asi vetsinou nebudou… Nebo proste jeden rok opakoval nebo zmenil stredni skolu.
Jinak ohledne vydelku s videi, to nekomentuju, je to spis nadsazene. S 18 letym se uz da jen diskutovat a zalezi, jake maji vztahy v rodine a k cemu ho vedli od detstvi…
Ted uz ho jen naucit nedelat dluhy - pokud je to pravda, tak az prestanou videa vydelavat, bude to mit rychly spad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9029
24.11.25 12:05

Toto je sice troll. Dcera mají ve třeťáku youtuberku. Už mi říkala asi 10× jméno slečny. Nepamatuji si ho. Taky doma slyším, že ve škole je málo a na účtě miliony, věčně někde ve světě. Než tam naše nastoupila, už o ní mluvila, že tam nějaká youtuberka chodí. Pro ty mladší je termo, že ji potkají na chodbě. Taková je doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
24.11.25 17:11

Jsi troll. Pomoc českému státu žádný rodič neřeší.
Jinak 1) je dospělý, svéprávný, jestli chodí do školy nebo pracuje je jeho věc. V tom případě, ať se podílí na domácnosti a výdajích a stará se o sebe sám se vším všudy. Klidně ať se odstěhuje. Spolužačka se takhle v 18 odstěhovala k příteli, ve třeťáku.

1. Odklady byly normálně i u podzimních dětí. V každé třídě je věkový rozptyl. V naší 4. je nejstaršímu 11 a nejmladší bylo koncem července 9. Absolutně ničemu to nevadí.

Já sama jsem maturovala ve 20. Neměla jsem odklad. Šla jsem 2× do 1. ročníku SŠ. Měnila jsem školu, prostý přestup nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
24.11.25 19:37
@andelka83 píše: Více

Jo, ten jeho dodatek… „pomoct tak českému státu”, mě taky celkem pobavil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí