Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
dva kocouři
ještě, že mu neustrihl ocas nebo vousky. Chlupy mu dorostou, neboj. A priste uz asi kocour držet nebude ![]()
@andreaanton píše:
@Lekninka91 takhle to moc nevypadá, ale chybí mu ty světlé chlupy a je tam cítit kosta celkově ten ocas vypadá prostě divně a zubatě
@andreaanton ježiš
můj brácha, když byl malej, tak myslím obarvil kocoura vodovkama ![]()
@andreaanton píše:
@Lekninka91 takhle to moc nevypadá, ale chybí mu ty světlé chlupy a je tam cítit kosta celkově ten ocas vypadá prostě divně a zubatě
To není tak hrozný. Za chvilku bude jako novej. ![]()
Ted mi rikal manzel, ze nase starsi (4) zavrela odpoledne u babicky kocku do auta, aby ji nezdrhla. Satane. Ceka ji, az rano vstane, na tohle tema rozhovor.
Ostrihany kocicak pobavil. ![]()
@andreaanton píše:
Lidi nesežerte mě.. ale můj syn, který je ztělesněním ďábla někde vytáhl nůžky a ostříhal našemu kotěti ocas. Nestřihl ho, ale pěkně ho oholil. Vypadá to dost zajímavě. Myslíte, že ty chlupy dorostou? Už takhle to naše kotě je takové sprsknuté a tohle je teda dorážka
Mě to taky pobavilo, protože jedna z našich koček je holá…ale teď vážně, myslím že chlupy dorostou.
To mě teda pobavilo ale určitě mu to chudáčkovi doroste. Docela dobrej nápad naše kočka ted tak strašně líná že ji asi taky ostříhám.
@janablízka píše:
To mě teda pobavilo ale určitě mu to chudáčkovi doroste. Docela dobrej nápad naše kočka ted tak strašně líná že ji asi taky ostříhám.
Tak z ní budou padat kratší chlupy, si moc nepomůžeš. Znáš Furminátor?
Jinak kočka doroste ![]()
Já jako malá dala našemu hodně huňatému psovi za uši sponečky, které se ovšem ztratily v té husté srsti. Pes se furt drbal mamka odblešovala jak divá, až pak našla sponky… ![]()
@andreaanton píše:
Lidi nesežerte mě.. ale můj syn, který je ztělesněním ďábla někde vytáhl nůžky a ostříhal našemu kotěti ocas. Nestřihl ho, ale pěkně ho oholil. Vypadá to dost zajímavě. Myslíte, že ty chlupy dorostou? Už takhle to naše kotě je takové sprsknuté a tohle je teda dorážka
Promim, ale jen jsem si precetla nazev diskuse a napadlo me, ze tady bude tutove sranda
![]()
@Fifi2 píše:![]()
![]()
to mě pobavilo
já myslím, že by měly
ja znám zase chlapecka, který rodičům ustřihl šňůry od žaluzií
![]()
ty už nedorostou určitě
@Lekninka91 píše:
Pošli foto![]()
![]()
![]()
![]()
Doroste. To musi byt partaci, jak hrom
, ze drzelo, jak hluche dvere.
Nas kocour sve partaky provokuje, aby si ho furt vsimali.
Hlavni je, ze nepichl nuzkama do oci atd., ze se nic horsiho nestalo. Klukovi poradne vysvetlit.
@andreaanton píše:
@andreaanton píše:
Ted aby se stydel pred kockama vylezt na ulici, chudacek ![]()