Syn ostříhal kočku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10651
27.4.18 21:28

:lol: :lol: :lol: dva kocouři :lol: ještě, že mu neustrihl ocas nebo vousky. Chlupy mu dorostou, neboj. A priste uz asi kocour držet nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
27.4.18 21:30
@andreaanton píše:
@Lekninka91 takhle to moc nevypadá, ale chybí mu ty světlé chlupy a je tam cítit kost :D a celkově ten ocas vypadá prostě divně a zubatě :lol:
:lol: vypadá to zajímavě, třeba se to uchytí jako nový moderní sestřih..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
27.4.18 21:31

@andreaanton ježiš :D :D můj brácha, když byl malej, tak myslím obarvil kocoura vodovkama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
27.4.18 21:34
@andreaanton píše:
@Lekninka91 takhle to moc nevypadá, ale chybí mu ty světlé chlupy a je tam cítit kost :D a celkově ten ocas vypadá prostě divně a zubatě :lol:

To není tak hrozný. Za chvilku bude jako novej. :)

• Citovat
  • Upravit
27877
27.4.18 21:35

:mrgreen: máte trpělivou kočku že držela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
27.4.18 21:37

Ted mi rikal manzel, ze nase starsi (4) zavrela odpoledne u babicky kocku do auta, aby ji nezdrhla. Satane. Ceka ji, az rano vstane, na tohle tema rozhovor.
Ostrihany kocicak pobavil. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
27.4.18 21:37
@andreaanton píše:
Lidi nesežerte mě.. ale můj syn, který je ztělesněním ďábla někde vytáhl nůžky a ostříhal našemu kotěti ocas. Nestřihl ho, ale pěkně ho oholil. Vypadá to dost zajímavě. Myslíte, že ty chlupy dorostou? Už takhle to naše kotě je takové sprsknuté a tohle je teda dorážka :mrgreen:

Mě to taky pobavilo, protože jedna z našich koček je holá…ale teď vážně, myslím že chlupy dorostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59515
27.4.18 21:41

@andreaanton asi mu chtěl udělat letní sestřih :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
27.4.18 21:42

To mě teda pobavilo ale určitě mu to chudáčkovi doroste. Docela dobrej nápad naše kočka ted tak strašně líná že ji asi taky ostříhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.4.18 21:49
@janablízka píše:
To mě teda pobavilo ale určitě mu to chudáčkovi doroste. Docela dobrej nápad naše kočka ted tak strašně líná že ji asi taky ostříhám.

Tak z ní budou padat kratší chlupy, si moc nepomůžeš. Znáš Furminátor?

Jinak kočka doroste :mrgreen:
Já jako malá dala našemu hodně huňatému psovi za uši sponečky, které se ovšem ztratily v té husté srsti. Pes se furt drbal mamka odblešovala jak divá, až pak našla sponky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
27.4.18 21:49
@andreaanton píše:
Lidi nesežerte mě.. ale můj syn, který je ztělesněním ďábla někde vytáhl nůžky a ostříhal našemu kotěti ocas. Nestřihl ho, ale pěkně ho oholil. Vypadá to dost zajímavě. Myslíte, že ty chlupy dorostou? Už takhle to naše kotě je takové sprsknuté a tohle je teda dorážka :mrgreen:

Promim, ale jen jsem si precetla nazev diskuse a napadlo me, ze tady bude tutove sranda :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
27.4.18 21:51
@Fifi2 píše: :lol: :lol: :lol: to mě pobavilo :lol: já myslím, že by měly :lol: ja znám zase chlapecka, který rodičům ustřihl šňůry od žaluzií :lol: :lol: ty už nedorostou určitě :lol:
:mrgreen:
@Lekninka91 píše:
Pošli foto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.4.18 21:51

Doroste. To musi byt partaci, jak hrom :lol:, ze drzelo, jak hluche dvere.
Nas kocour sve partaky provokuje, aby si ho furt vsimali.
Hlavni je, ze nepichl nuzkama do oci atd., ze se nic horsiho nestalo. Klukovi poradne vysvetlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
27.4.18 21:52
@andreaanton píše:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
27.4.18 21:54
@andreaanton píše:

Ted aby se stydel pred kockama vylezt na ulici, chudacek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný