Syn se učí španělsky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Timinka
No jo francouština je krásná, teda aspn mě se taky líbí, ale třeba k ní časem taky dospěje..
bráchovi fránina vydržela taky chvilku, je to prej strašněj jazykolam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Timinka píše:
@Denis11 me to celkem stve. Uci se teda sam dva roky fakt poctive na jazyky je dobrej. Ale japonstina?
hele, znam kluka, co se sam zacal ucit cinsky, krome toho teda vystudoval VS a umel dobre anglicky. odjel na staz do ciny, pak tam zustal par let, vypracoval se neskutecne, dneska zije v anglii, dela pro cinske firmy zastoupeni a je teeezce za vodou ![]()
rekla bych, ze jedine, co ho odlisovalo od ostatnich tisicu absolventu VS byla prave ta cinstina. zalozil na tom celou karieru a vyslo mu to bezvadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
hele, znam kluka, co se sam zacal ucit cinsky, krome toho teda vystudoval VS a umel dobre anglicky. odjel na staz do ciny, pak tam zustal par let, vypracoval se neskutecne, dneska zije v anglii, dela pro cinske firmy zastoupeni a je teeezce za vodou
rekla bych, ze jedine, co ho odlisovalo od ostatnich tisicu absolventu VS byla prave ta cinstina. zalozil na tom celou karieru a vyslo mu to bezvadne.
Přesně to říkám.. je tourčitě výhoda! jen at pokračuje, bude prostě jeden z mála!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali ja to vsechno vim
ale co kdyz se jednou moje vnoucata budou jmenovat hatasi nakasi ![]()
- Citovat
- Upravit
@Timinka píše:
@Ali-Ali ja to vsechno vimale co kdyz se jednou moje vnoucata budou jmenovat hatasi nakasi
Tak Japonky jsou ale hezký
horší by to bylo naopak..kdyby jsi měla dceru a na si vzala pidi japonce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A můžu vědět, kolik je synovi let?
14 mu bylo v unoru.
- Citovat
- Upravit
No ještě je otázka, jestli náhodou Japonci neumějí výborně anglicky, protože pak se ta výhoda trochu ztrácí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denis11 píše:
Tak Japonky jsou ale hezkýhorší by to bylo naopak..kdyby jsi měla dceru a na si vzala pidi japonce
![]()
mit dceru, tak me desi vic jine narodnosti nez japonci… ![]()
@Timinka
a synovi bych japonku klidne dohodila
dotycny si vzal korejku a je to krasna holka, ticha, pracovita, pro domacnost a manzela by se rozkrajela a jeste skromna a mila. ony mivaji dobrou vychovu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč ne, pokud mu to vydrží, byla by to paráda
![]()
já jsem jako malá (opravdu malá - 6letá) milovala anatomický atlas, pořád jsem si ho prohlížela a chtěla jsem po rodičích, aby mi říkali, co je co, pak jsem dostala knihu Lidské tělo, tu jsem si taky pečlivě nastudovala už jako malá ![]()
pokud má chuť sám od sebe se něco učit a dělat něco smysluplného, tak je to super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych ho skusil ještě namotivovat, třeba mu slib že ho vezměs do PortAventura u barcelony, RynAir má občas akční letenky z německa za 49E a potraventura je celkem levná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martin 35 píše:
Ja bych ho skusil ještě namotivovat, třeba mu slib že ho vezměs do PortAventura u barcelony, RynAir má občas akční letenky z německa za 49E a potraventura je celkem levná.
No to je hezké, ale my nemáme platy sto tisíc
.Ale jinak je to dobrý nápad, to jo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Letenky 49E x 4=5000Czk za letenky a 165E x 6=26000Czk takže to vyjde stejně jako normální dovolená (jen ta cena za hotel je mimo prazdninova]
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli ma neco fakt smysl, tak ucit se jazyky.
Ja jsem zacala ve 4. tride s nemcinou, v pate s rustinou, pak byla revoluce, takze z rustiny jsme presli na anglictinu, pak me prestala bavit nemcina a zacala jsem se misto ni ucit francousky. Na gymplu aj + fr, na vysce me chytla spanestina. Diky tomu jsem mela pred spoluzaky vyhodu, takze jsem se dostala na staz do Kolumbie a rok na to do Francie, pac ostatni umeli tak leda nemecky nebo anglicky. No a dneska je spanelstina a samozrejme anglictina velkou vyhodou, mam i diky tomu skvelou praci, takze ja bych synka vsi silou podporovala, ono se mu to neztrati, i kdyz by to zapomnel. Sice pouzivam hlavne anglictinu a spanelstinu, francouzstinu prestoze jsem umela myslim fakt dobre, zvlast po stazi ve Fracii, ale uziju ji tak 2× roce kdyz pisu adoptivnimu snkovi do Gueneje…
No a nemecky a rusky kdyz na to prijde, bych se taky domluvila a prislo by to rychle, ale nepotrebuju to.
Na zaver bych chtela rict, ze nejsem talent na jazyky jak me spousta lidi „obvinuje“, mam to vsechno fakt vydrene, ale videla jsem v tom smysl a nasi me vsemozne podporovali. Venovala jsem tomu spoustu penez i casu, ale urcite se mi to cele nekolikanasobne vratilo, dnes uz se domluvim dalsimu dvema jazyky… Omluva za anonym, nechci aby to vyznelo jako chlubeni se ![]()
- Citovat
- Upravit