Syn se učí španělsky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Syn se učí španělsky
Ahoj,
tak si představte, že ten můj dvanáctiletej kluk se ted začal učit španělsky. ![]()
Sám od sebe, jako samouk. Dneska začal, tři hodiny jsem byla pryč a on už toho umí říct celkem hodně. Je mi to trochu divný. Myslíte, že jsou jeho záliby normální, protože někdy si čte knihu o lékařství, trochu je zas hypochondr.Tak nevím no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No, ja toho vzdycky spousta zacala a po tydnu me to zase preslo…
nicmene jako hobby by mi to u syna bylo milejsi nez kdyby se nekde poflakoval nebo sedel cely den u pocitacovych her, takze si rekni „huraaa“ a podpor ho v tom.
klidne bych ho zapsala do kurzu, dokud ho to drzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali S tímto souhlasím…
Podle mě je to super… a ještě bych ho v tom podpořila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verim tomu ze cizi jazyk je v dnesni dobe dulezity.Taky bych ho v tom podporila, protoze nikdy nevis jak mu to muze pomoci v budoucnosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem se v tom věku učila sama, pak jsem chodila do jazykovky, je to fajn. Snad mu to vydrží. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, je to normální.
Vídáš někdy ty unuděné puboše, kteří nevědí, co s časem? Co je lepší? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Timinka píše:
Ten nas japonskyuz ho to drzi dva roky
Týý jo ale tak to je super!! Japonsky jen tak někdo neumí, víš jak tomůže dobře vyžít jako překladatel jestli mu to vydrží?? Super, chválim a smekám!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co se týče tý španělstiny tak taky super! Určitě ho v tom podpoř! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denis11 me to celkem stve. Uci se teda sam dva roky fakt poctive na jazyky je dobrej. Ale japonstina? ![]()
- Citovat
- Upravit
Já se ve dvanácti taky začala učit španělsky
Vydrželo mi to dvě odpoledne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Timinka
Tý jo právě naopak.. kolik lidí tady umí japonsky?? Víš jak bude žádanej? Anglicky, německy, rusky umí už skoro každej, mězi těma si už můžou zaměstnavatelé vybírat..ale on bude rarita!! Já bych teda byla extra hrdá, fakt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etcetera78 píše:
Já se ve dvanácti taky začala učit španělskyVydrželo mi to dvě odpoledne
Tak, ale zas on si umí jít za svým.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit