Syn si přeje obřízku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2577
12.10.21 16:22

@Matt 02 A kdyz to napisu sproste, tak to svoje nadobicko ani nepouzil, ale uz vi, ze obrizka je pro nej fajn. :nevim: Klidne at mu to zakladatelka zaplati, s tim problem nemam, ale az dovrsi 18 let a rozhodne si to uz uplne sam, jako dospely clovek. ;)

Jinak kdyz si vzpomenu, jak kluci ve 14 letech se bavili o sexu a vlastne to ani nedavalo smysl, tak se tomu zpetne musim smat. A i ty reci, co na nas meli, hotovi odbornici. :mrgreen: Presne vedeli, co je nejlepsi na vydrz, co na dobry rust prsou, jaka poloha je nejlepsi atd. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5992
12.10.21 16:38
@Anonymní píše:
@Cenarius Proč by si z něj dělali p*del? a na základě čeho soudíš že je to tydýt? Alespoň se utvrzuji v tom, proč jsem nikdy nepotřebovala k životu žadné podobné weby. Za klávesnicí je každý hrdina, co :poblion:

A ty seš taky hrdinka když jsi pod anonymem, obřízka není běžná, určitě si kluci budou vykládat že mají obřezaný piňďoury. Pouze si z něho dělali srandu.To se dělá pouze ze zdravotních důvodů. A pokud to myslíš vážně, tak řekni synáčkovy že se po obřízce pořádně několik dnů nevyčůrá, jak to bude štípat na stehách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
12.10.21 16:44
@Anonymní píše:
@Capricorn61 Já to s ním probrala, ve finále to nevidím jako něco špatného.. Zákrok mu zaplatím.. Tohle máme mezi sebou vyřešené. Mě spíš zarazilo že to má ve třídě ( možná i celkově v ČR ) vetšina kluků, proto se na to ptám tady..

To je blbost. Většina to rozhodně nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.21 17:31

@thalasan No a já už se bála že jsem zaspala nějaký trend dnešní doby… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
12.10.21 19:50

Na YouTube je spousta videí jak se taková obřízka provádí, jedno bych mu pustila a zeptala se ho na názor po shlédnutí videa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.21 19:57

Anonym, píšu o manželovi.

Manžel na obřízce byl v dospělosti, bylo to nepříjemné, ne bolestivé, hojilo se to zhruba 2 týdny - než vypadaly stehy, spíš bylo otravné jak to pořád někde táhlo a zachytávaly se stehy. Dělá se to v lokálním umrtvení (to bylo na celé věci nehorší), v nemocnici byl 72 hodin. Žádná hrůza.

Sex je fajn, jako žena rozdíl nepociťuji, ani on si nestěžuje.

Jen si musel zvyknout na větší citlivost.

• Citovat
  • Upravit
25597
12.10.21 20:01

:lol: rozhodně hlasuju za puštění youtube - řešívám tak doma více věcí (např. zničený chrup při nečištění zubů - pár fotek a celkem to na holky zabralo :mrgreen: )
jako žena jsem to zažila jen s jedním partnerem a dost mne to překvapilo a maličko jsem nevěděla „co s tím“ :lol: je to nezvyklé (ale prý hygienické)… no nevím, nechala bych to rozhodně tak, jak to narostlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.21 20:02

Také mám přítele po obřízce ze zdravotních důvodů. Hojilo se mu to poměrně dlouho a výkon prováděli v CA (nebyl tou dobou plnoletý). Sex bez obřízky nezažil, jelikož to kvuli hodně úzké předkožce nešlo.

• Citovat
  • Upravit
2577
12.10.21 20:02
@Anonymní píše:
Anonym, píšu o manželovi.

Manžel na obřízce byl v dospělosti, bylo to nepříjemné, ne bolestivé, hojilo se to zhruba 2 týdny - než vypadaly stehy, spíš bylo otravné jak to pořád někde táhlo a zachytávaly se stehy. Dělá se to v lokálním umrtvení (to bylo na celé věci nehorší), v nemocnici byl 72 hodin. Žádná hrůza.

Sex je fajn, jako žena rozdíl nepociťuji, ani on si nestěžuje.

Jen si musel zvyknout na větší citlivost.

Ale sel v dospelosti ze sve vule, predpokladam. Nebo zdravotni duvody, smim-li se zeptat?

Tu se resi pubertak, co to slysel od kamaradu a proto tu obrizku chce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
12.10.21 20:33

Máme stejné stará dvojčata, kluka a holku, myslím si, že jsme hodně benevolentní a s pubertalními nápady nemáme problém. Dcera má barevnou hlavu například, ale toto je něco jiného, toto je nezvratný zákrok a jen proto, že to slyšel ve škole od kámošů, kde si jeden zahrál na frajera a další se přidali, aby nebyli pozadu, tak to ani náhodou. Neříkám, že by jsme to hned zakázali, bez nějakého vysvětlení, určitě by jsme se o tom pobavili, ukázali mu nějaká videa, ale pokud by na tom přesto trval, tak ať si to zařídí, až bude dospělý. Minimálně až bude mít za sebou nějaké sexuální zkušenosti, kdyby mu bylo 17, měl holku a měl k tomu nějaké pádné důvody, je to zase o něčem jiném, ale v tomto případě ani náhodou a upřímně nechápu, jak nad tím může dospělý člověk vůbec uvažovat. Kdyby přišel, že chce pearcing, náušnici, zelenou hlavu, všechno beru, barva se vymyje, vlasy odrostou, díra po náušnici případě zaroste, ale tohle je nezvratný a vážně bych si nevzal na triko, že za mnou za dva roky přijde, třeba po první zkušenosti se slečnou, že jsme mu to neměli dovolit, že by to dneska už neudělal. Ať je rád, že na obřízku nemusí ze zdravotních důvodů a nevymýšlí bejkárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.21 20:34

@Capricorn61 Spíš viděl, než slyšel :D Prej se mu to líbí, nechci mu to vymluvat, na druhou stranu mám strach aby později sám nelitoval. Já teda doposud slyšela o obřízce snad jen v seriálu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
12.10.21 20:47

@Šturzová Barbora Videl a co z toho? Doted s nim jen cural, mozna masturboval, ale.to je vse. Rozhodne rozmluvit! O nic nejde! Ctyri roky bude zit tak jako ted, a v 18 klidne at jde pod kudlu.

A co bude delat, kdyz prijde na stredni, a vsichni se mu budiu smat, ze je jediny vyvrhel s obrizkou? :nevim:

Proste z toho nema rozum.

Edit: Clovek s obrizkou neni vyvrhel. Myslela jsem to ve smyslu, ze bude ve tride jediny s obrizkou a decka ho tak nazvou. Jen aby bylo jasno

Příspěvek upraven 12.10.21 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.21 20:52

@Capricorn61 Tak ono ani nejde o to, jestli mu tu operaci zaplatím nebo ne. To už je moje rozhodnutí, spíš jsem se tu chtěla zeptat jestli je ta obřízka v česku tak populární když to má tolik kluků ve třídě. Ale jak tak vidím, asi je to jen náhoda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
12.10.21 20:58

@Šturzová Barbora urcite nahoda. Ja se nesetkala s nikym, kdo ma obrizku, a dokonce kolegyne musela dat kluka na obrizku a byla nastvana. V americe je to bezne, u nas ne. Opravdu nahoda.

Jinak pochybuji, ze by so vsichni kluci ukazovali perka, to spis jeden, mouna dva a dalsi jen rikali, ze to maji taky. :nevim:

Kazdopadne klidne at ma kluk modre vlasy, piercingy, ale na obrizku at zapomene. Fakt je ted poblbnuty, a pak by ti to mohl vycitat. :think:

Rekni mu, ze s tim souhlasis, zaplatis, ale az v 18 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.21 21:06

@Capricorn61 Já jsem právě taky na nikoho s obřízkou nikdy nenarazila.. :roll:
Zatím sem mu to tedy rozmluvila tím, ať si to zkusí nosit v trenkách přetažené, že to vyjde na stejno :lol: no trvá si na svém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí