Syrové rybí prsty k obědu, může být dcera nemocná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.3.20 18:26

Syrove rybi prsty

Ahoj, dneska jsem mela dlouhe lekarske vysetreni, dcera nachcipana, tak jsem objednala na sest hodin pani na hlidani, s tim at udela holce obed, nechala jsem polevku a v lednici nejake maso, omacku na testoviny, uvarnou ryzi… prisla jsem, pano rikala ze holka byla vzorova, tak jsem podekovala. Pak jsem sla za dcerou a ptam se co bastila, a odpovedela mi ze rybicku, ale ze vevnitr byla studena a ted ji boly brisko. Je ji 4 roky nikdy to nejedla, mam to v mrazaku jako nouzovku pro me a chlapa, holce bych to nikdy nedala. Jsem na pani dost nasrankovana :pocitac: muze z toho chytit treba nejakou nemoc? :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
5.3.20 18:30

Bůhví jak to bylo…pokud by ji madam smazila, tak studena nebude. Pokud to jen tak prihřala v mikrovlnce, tak dceři možná není dobře. Ale nemoc? Pochybuju…tys paní neřekla, co má holce připravit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
5.3.20 18:42

Nasrankovana??? 8o
Treba se holky ptala, na co ma chut a chtela rybi prsty… neverila bych, ze to nepripravila dobre…
Může ji bolet bricho z te nemoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
5.3.20 18:46

Nemoc z blbě usmazenych prstů? Jakou nemoc? Mořskou? Může ji byt tak max blbě. Pokud mas kvalitní výrobek, klidně bych ji to dala i jindy. Teda ja. Asi plasis zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
66798
5.3.20 18:47

Muj syn snedl rybi prsty jenom ohrate v mikrovlce. Zije a asi mu i prospely- zdravy, chytry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35720
5.3.20 18:52

Ve 4 letech neměla ryby prsty? Proč? Ne, nic ji nebude. Sushi je taky sýrová ryba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
5.3.20 18:58

Třeba to dcera sama chtěla - možná proto že věděla že ji to nechceš dát a když nejsi doma dostane to… A navíc paní jsi asi měla striktně říct že na oběd má mít tohle a tohle… Břicho ji může bolet z čehokoli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.3.20 18:59
@Anonymní píše:
Ahoj, dneska jsem mela dlouhe lekarske vysetreni, dcera nachcipana, tak jsem objednala na sest hodin pani na hlidani, s tim at udela holce obed, nechala jsem polevku a v lednici nejake maso, omacku na testoviny, uvarnou ryzi… prisla jsem, pano rikala ze holka byla vzorova, tak jsem podekovala. Pak jsem sla za dcerou a ptam se co bastila, a odpovedela mi ze rybicku, ale ze vevnitr byla studena a ted ji boly brisko. Je ji 4 roky nikdy to nejedla, mam to v mrazaku jako nouzovku pro me a chlapa, holce bych to nikdy nedala. Jsem na pani dost nasrankovana :pocitac: muze z toho chytit treba nejakou nemoc? :,( :,(

Tak když je nemocná, může ji bolet břicho i z toho. Zeptala bych se té chůvy, proč dítě nedostalo to, co bylo v lednici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.3.20 19:01

“Nasrankovaná”? “Bolý?” 8o A jinak, ne, nic jí nebude. Břicho jí může bolet i z virózy. Mě bolí třeba žaludek i u zánětu nosohltanu :nevim: A tvoje dcera má nějakou alergii nebo dietní omezení, že nemůže jíst rybí prsty? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27577
5.3.20 19:02

Než rybí prsty tak jí spíš ublíží stará vařená rýže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41774
5.3.20 19:26

Rybí prsty nejsou přeci syrové, ale tepelně upravené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
5.3.20 20:07

Spíš nechápu proč jsi tedy nepřipravila něco ty třeba den dopředu. :nevim: Aby jí to dala… Na rybích prstech nevidím nic špatného. Třeba byly už jen studený… Ale fakt nechápu paní na hlídání co jsem neznám. Asi je to docela běžné ale za mě ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 20:16

@ArumLily0 psala jsem ze byla pripravena polevka co stacila ohrat, omacka na testoviny, kde bylo potreba jen testoviny uvarit, jeste jsem rikala ze to je v lednici. Me rybi prsty kdyz se podivam na slozeni prijdou kentusacky, dceri delam domaci z cerstve ryby

• Citovat
  • Upravit
4019
5.3.20 20:23
@Anonymní píše:
@ArumLily0 psala jsem ze byla pripravena polevka co stacila ohrat, omacka na testoviny, kde bylo potreba jen testoviny uvarit, jeste jsem rikala ze to je v lednici. Me rybi prsty kdyz se podivam na slozeni prijdou kentusacky, dceri delam domaci z cerstve ryby

Ne, nic jí nebude. Kupujes pro sebe a manžela kentusacky rybí prsty? Proč ne nemlete, když už? No, pokud ti paní na hlídání v něčem nevyhovuje, najdi si jinou. Osobně bych ti ale hlídat děti na jejím místě nechtěla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 20:39

@Amelie30 mam je jako nouzovku, jednou jsme padli oba s horeckama a varit pro me bylo priserny, kdzy se clovek neudrzi pomalu na nohou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA