T-Mobile individuální nabídka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
T-Mobile individuální nabídka
Ahojky,
mám smlouvu u T-Mobile už téměř dvacet let.
Vždy probíhalo její prodloužení v pohodě. Občas to bylo velmi snadné a občas bylo potřeba zmínit, že mám i jinou nabídku.
Nyní jsem chtěla opět řešit prodloužení a tentokrát mi řekli, že individuální nabídky se už nedělají a slevu mi nabidli, ale zanedbatelnou.
Opravdu jsou teď u nich takové změny nebo mám být jen neústupná?
Kdyby mi odpověděl přímo zaměstnanec (klidně anonymně) tak by to bylo úplně super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkouší. Chtěj nekompromisně kód pro převod a uvidíš změnu tónu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou to zloději, v podstatě se jedná o kartel tří společností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Zkouší. Chtěj nekompromisně kód pro převod a uvidíš změnu tónu.
Mně ani tohle nepomohlo, kód s klidem poslali a nic. Bylo to tedy u O2 před asi 3 lety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna včera volali chlapovi, má taky T-Mobile a nabízeli mu různý nový tarify + nový telefon ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cucajz
Mě taky nabízejí, ale vzhledem k tomu, že jsem několik let po sobě měla poměrně velkou slevu, tak to co nabízejí teď je opravdu málo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzhledem ke snadnosti přenosu čísla bych klidně operátora po 20 letech změnil. Však není vyloučeno se zase kdykoliv vrátit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muzu se zeptat, kolik platite za neomezeny tarif (internet + volani + sms)?
- Citovat
- Upravit
@cernaselma
V tuto chvíli neomezený internet nemám, ale nabízejí mi ho za 744 Kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Phoebe13 píše:
@cernaselma
V tuto chvíli neomezený internet nemám, ale nabízejí mi ho za 744 Kč
Dekuji.
- Citovat
- Upravit
Zobrazte si OKU, budou Vám volat.. já jsem tedy u TM pár let, ale na tarify mám slevy 50 a 60%
pro sebe mám vše neomezené (prvních 40 GB plnou rychlostí, poté 20mbs) za 456,–
pro děti, studentské tarify - neomezené a 10 GB za 192,–
Jde to, umí to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 píše:
Zobrazte si OKU, budou Vám volat.. já jsem tedy u TM pár let, ale na tarify mám slevy 50 a 60%pro sebe mám vše neomezené (prvních 40 GB plnou rychlostí, poté 20mbs) za 456,–
Jde to, umí to…
Dekuji, ale nejsem ted u zadneho operatora, abych mohla vyjednavat pres oku.
- Citovat
- Upravit
@Anik6
V aplikaci vidím, že mám nastavenou slevu 25% na tarifu.
Já se tedy zmínila, země jsem dostala nabídku zaměstnaneckého tarifu, ale to mi hned odpověděli, že nyní už se takové slevy neposkytují. Slevu nabídli, ale v porovnání s předchozími lety je velmi malá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cernaselma T-mobile umi 50% slevu na první 3m, poté ji většinou potvrdí i dále..
@Phoebe13 záleží s kým si mluvila, obyč zaměstnanec na lince nezmůže nic.. ti, co dávají slevy, jsou na retencnim odd., zobrazit OKU zavolají za 2-3 dny..a oni ty slevy umí..
Pokud se vám nechce vyjednávat jeden typek má na to zpoplatněnou službu, ale věřím, že byste zvládly vykomunikovat samy.
mojeretence.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 píše:
Zobrazte si OKU, budou Vám volat.. já jsem tedy u TM pár let, ale na tarify mám slevy 50 a 60%pro sebe mám vše neomezené (prvních 40 GB plnou rychlostí, poté 20mbs) za 456,–
Jde to, umí to…
To jsou pěkné ceny!
Asi se zkusím poptat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit