Tabletka po, je nutná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.10.22 06:24

Tabletka po, je nutná?

Ahojte, užívam antikoncepciu ale zabudla som užiť 5 tabletku v 3 týždni a tak som sa riadila pribalovym letákom a prešla som okamžite na 7 dňovu pauzu. Píšu že ak to urobím takto alebo budem pokračovať ďalej tak som chránená aj naďalej pred otehotnením. Včera som mala styk chránený kondómom čiže ok ale asi hodinu po tom ako priateľ ejakuoval tak do mňa vošiel asi na 2 sekundy (zasunul a okamžite vytiahol). Teraz ale neviem či som chránená aj tou HAK alebo si mám kúpiť tabletku po. Krvácanie z vysadenia očakávam zajtra.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35517
20.10.22 06:35
@Anonymní píše:
Ahojte, užívam antikoncepciu ale zabudla som užiť 5 tabletku v 3 týždni a tak som sa riadila pribalovym letákom a prešla som okamžite na 7 dňovu pauzu. Píšu že ak to urobím takto alebo budem pokračovať ďalej tak som chránená aj naďalej pred otehotnením. Včera som mala styk chránený kondómom čiže ok ale asi hodinu po tom ako priateľ ejakuoval tak do mňa vošiel asi na 2 sekundy (zasunul a okamžite vytiahol). Teraz ale neviem či som chránená aj tou HAK alebo si mám kúpiť tabletku po. Krvácanie z vysadenia očakávam zajtra.

Pokud jsi postupovala dle letáku a dodržis pauzu tak jsi chráněna. Pilulka je zbytečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 06:53

@JancaS84 ďakujem, ak by som ju užila tak to krvácanie z vysadenia ktoré očakávam zajtra tak sa nedostaví?

• Citovat
  • Upravit
35517
20.10.22 07:25
@Anonymní píše:
@JancaS84 ďakujem, ak by som ju užila tak to krvácanie z vysadenia ktoré očakávam zajtra tak sa nedostaví?

Těžko říct. Je to velka nálož hormonů, akorát si tak rozhodis cyklus. Ten postup co jsi udělala je plně dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 08:00
@Anonymní píše:

No já to kdysi užila i při braní HA, protože jsem byla dost hysterická ohledně možného otěhotnění a pamatuji si, že mi to okamžitě rozjelo krvácení a bylo mi neskutečně zle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.22 08:02
@Anonymní píše:
No já to kdysi užila i při braní HA, protože jsem byla dost hysterická ohledně možného otěhotnění a pamatuji si, že mi to okamžitě rozjelo krvácení a bylo mi neskutečně zle.

Tehotenstvo si nemôžem dovoliť, preto neviem či si vziať tú tabletku alebo nie. Pre 2 sekundy musím toto riešiť.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.22 08:03
@Anonymní píše:
No já to kdysi užila i při braní HA, protože jsem byla dost hysterická ohledně možného otěhotnění a pamatuji si, že mi to okamžitě rozjelo krvácení a bylo mi neskutečně zle.

Navyše asi sa mi rozbieha ak krvácanie z vydania ale nie som si istá

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.22 08:21

@JancaS84 už sa mi krvácanie z vysadenia asi spúšťa čiže ovulácia aj tak teraz pravdepodobne neprebehne

• Citovat
  • Upravit
35517
20.10.22 08:42
@Anonymní píše:
@JancaS84 už sa mi krvácanie z vysadenia asi spúšťa čiže ovulácia aj tak teraz pravdepodobne neprebehne

Ovulace neprobehne pokud správně dodržis pauzu mezi platy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14586
20.10.22 08:51
@Anonymní píše:
Tehotenstvo si nemôžem dovoliť, preto neviem či si vziať tú tabletku alebo nie. Pre 2 sekundy musím toto riešiť.

Při tvých celkových obtížích je toto od něj dost bezohledné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 08:52

@Michelle_M neurobil to naschval, bolo to troška blbá zhoda náhod. Preto okamžite vytiahol, uvedomil si to, len neviem či užiť tú tabletku alebo nie

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.22 08:53

@Michelle_M neviem či sa chápeme, ale skúšali sme análny styk a trošku minul. Preto to bola zhoda nahod

• Citovat
  • Upravit
19980
20.10.22 09:17
@Anonymní píše:
@Michelle_M neviem či sa chápeme, ale skúšali sme análny styk a trošku minul. Preto to bola zhoda nahod

Minul :mrgreen:
Ne tableta po je zbytečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 09:27

@lachtanice86 ano minul 😅 ďakujem, ide len o to, že som vynechala tabletku, teda skôr som mala tráviace ťažkosti a musela som postupovať takto ale snáď môžem veriť privalovemu letaku

• Citovat
  • Upravit
10819
20.10.22 09:35

1. Priste si sednete a ty mu udelej nakres, kde co je.
2. Divim se, ze si nevzal kondom, aby nedostal nejaky zanet
3. Pokud jsi sla podle letaku, tak by to melo byt v poradku
4. Jestli se nehoda stala pri uz probihajici akci, je mozne, ze spise chytnes zanet mocaku z bakterii v konecniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí