Tabletová sůl do myčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
21.2.24 16:31

Tabletová sůl do myčky

Ahoj,
objednala jsem tabletovou sůl do myčky a teď, když mi myčka nahlásila, že došla, tak jsem ji tam nasypala. Ale ouha, kontrolka i po několika cyklech stále svítí. V zásobníku vidím, že je stále nerozpuštěná… Vždycky jsem měla sůl sypkou, tak jsem teď na rozpacích. Ty tablety by se v zásobníku asi měly rozpustit, ne? 🤔 Zkusila jsem ji v misce zalít horkou vodou a ani po čtvrthodině nic.. mám blbou sůl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20834
21.2.24 18:28

Tak jsi asi koupila něco úplně jiného. V životě jsem neviděl solné tablety do myčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22742
21.2.24 18:33

Já také ne, že by novinka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5908
21.2.24 18:37
@Cenarius píše:
Tak jsi asi koupila něco úplně jiného. V životě jsem neviděl solné tablety do myčky.

Tabletová sůl do myčky existuje, mi jsme problém neměly,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.2.24 20:03
@new.doc píše:
Ahoj,
objednala jsem tabletovou sůl do myčky a teď, když mi myčka nahlásila, že došla, tak jsem ji tam nasypala. Ale ouha, kontrolka i po několika cyklech stále svítí. V zásobníku vidím, že je stále nerozpuštěná… Vždycky jsem měla sůl sypkou, tak jsem teď na rozpacích. Ty tablety by se v zásobníku asi měly rozpustit, ne? 🤔 Zkusila jsem ji v misce zalít horkou vodou a ani po čtvrthodině nic.. mám blbou sůl?

Ukaž alespoň fotku výrobku co jsi koupila to by mohlo napovědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
21.2.24 20:29

Tak já znám tabletovou sůl např https://www.obi.cz/…kg/p/1107010 do úpraven vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
21.2.24 21:41
@Cenarius píše:
Tak já znám tabletovou sůl např https://www.obi.cz/…kg/p/1107010 do úpraven vody

Není to sůl do rychlomycek, co mají v gastru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.2.24 21:45

Mám odsud Almona . Tak asi budu doufat, že se časem rozpustí 🤷 Vodu máme hodně měkkou, zatím myčka myje dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný