Můžou se všechny druhy tablét do myčky použít do všech myček?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
19.2.09 22:22

Já též používám somat perfekt, ale že bych měla perfektní nádobí to teda rozhodně netvrdím. Na dnech hrníčků mi zůstávají šmouhy od čaje, nebo kávy. Já si ale myslela že je to tím, že tu myčku vždy nacpu k prasknutí a ta voda se tam jednoduše nedostane. Nebo myslíte že prášek by to zvládnul líp? Sůl a leštidlo přidávám i k tabletám,ale to kupuji NOname, třeba v penny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
20.2.09 12:17

lacenko - tak když už používáš i sůl a leštidlo a k tomu ještě tablety, tak to musí vyjít docela draho, ne? Jinak těžko říct, kde je chyba, jestli prášek umyje líp než tablety…Já dávám myčku taky dost plnou, spíš si myslím, že záleží na naskládání nádobí. Když dám hrnky a skleničky svisle nebo téměř svisle, klidně i jako „druhou vrstvu“, ještě se mi nestalo, že by byly špatně umyté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.2.09 22:16

holky zajimalo by me zda mate obcas spinave nadobi z mycky..
Ja ted dala tabletu a program Auto,no mylo to 2:15(nejak moc dlouho ne?) a vidlicka a talir co byl od vajicka po umyti bylo stale od toho vajicka a to jsem to tam davala odpoledne..
Tak nevim jak by to vypadalo po dvou dnech v mycce.

Mate nejaky tip nebo trik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.09 22:18
Lesina píše:
Já nedám dopustit na prášek, myje skvěle, stojí málo, vydrží dlouho…L.

Souhlasím, kupuju prášek v akci, vyjde něco kolem 200,– Kč a vydrží mi určitě tak na 3/4 roku. A nemůžu si pomoct, ale zdá se mi, že myje líp než tablety.

Nepřihlášená Potápka

• Citovat
  • Upravit
24016
22.2.09 22:33

Taminko- když jsem používala tablety, tak se mi to stávalo dost často. Ale co prášek, tak ještě ne… Asi jak tam je ta sůl, tak je to účinnější… Plním ji pořád na fest a pouštím třeba až za tři, čtyři dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
22.2.09 22:55

Na kolik stupňů myjete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.2.09 08:43

Kamis moc dekuju,vyzkousim teda take sul atd..jen jak jsem si delala ten test na vodu tak mi vyslo ze sul nepotrebuju davat tak nevim zda ji tam prdnout nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
23.2.09 08:59
Taminka píše:
Kamis moc dekuju,vyzkousim teda take sul atd..jen jak jsem si delala ten test na vodu tak mi vyslo ze sul nepotrebuju davat tak nevim zda ji tam prdnout nebo ne.

Určitě ji tam dej!!!! Bydlíš v Porubě, že? Tak tvrdost na minimum, ale nedávala jsem ji na nulu. Doplňovala jsem ji cca jednou ročně (cca 20-30 kč) a byla jsem spokojená. Teď mám vodu taky měkkou, dělám to stejně.

Teď mám prášek Somat, ale jinak myji v Reinny (čí jak se jmenuje) z Penny - 2 kg zhruba za 80 Kč a měla jsem i Calgonit - rozdíl nevidím žádný, jen ta flaška od Somatu je tak nešikovná, že jsem si to přesypala do Calgonitovské, stejně jako tam sypu z pytlíku Reinny. Jednou jsem na zkoušku koupila Tesco prášek z té jejich nejlevnější řady a spokojená jsem nebyla. Leštidlo doplňuji zhruba co dva měsíce, ale vejde se tam jen asi deci - takže flaška vydrží taky na rok…

Zhruba jednou ročně proženu myčkou čistič, mám vyzkoušeno, že to myčka potřebuje.

Cancerko, myji na automatiku 50-60°C, jen občas na 60-70°C. Dokud jsem neměla automatiku, myla jsem většinou na bio 50°C.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.2.09 09:09

Bydlim v Belaku ale na strankach o kvalite vody jsem si nasla ze mame vodu v poho..

Takze sul dam a lestidlo taky..Mycka si to pak bere dle potreby ze..|?Ja su asi uplne blba ale kdyz ty navody jsou dost na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
23.2.09 09:11

Tvrdost vody bys měla nastavit :) Asi budeš muset spolupracovat s návodem ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
23.2.09 10:28

Jo jo, tvrdost se musí nastavit a pak si to myčka bere sama. Stupně používám jak Lesina, zajímavé, i zbytek vlastě skoro stejný… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sgh
31.12.11 11:19

Co místo leštidla

Nekupujeme tablety X v jednom. Místo leštidla používáme ocet - levné, bez chemie, nezapáchá … Doporučuji :-)

• Citovat
  • Upravit
151
2.1.12 09:39

My jsme požívaly tablety Jar citronové (dokud nám myčka fungovala)
a měly jsme snima výborné zkušenosti,a sůl tu nejlevnější co zrovna měly v obchodě.
Vodu máme tvrdou.
Akorát jsme tedy myli furt na 65 stupňů - na míň zůstávaly fleky nebo zbytky tablety. ,Když měly ty tablety v akci tak se daj koupit i za 130Kč.

Akorát na ně nesmíte šahat vlhkýma rukama, jinak se vám začne na ruce rozpouštět ten obal té tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
18.2.15 00:56

Když to tu pročítám..,tak jsem třeba nevěděl, že je třeba jak sůl, prášek i leštidlo do myčky.. 8o. Když jsou tedy ty tablety 3v1 znamená to že „vše potřebné už tam je?“A to leštidlo se tam dává myslím kvůli k tomu když to pak nádobí oplachuje a následně vysušuje aby se na nádobí neusazovali kapičky atd..,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
18.2.15 08:41

V kombinovaných tabletách 3v1 je už vse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný