Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ale já stejně sypu sůl a přidávám leštidlo. Nesnáším jak ty kontrolky na mě pořád blikají že je třeba vše doplnit.
@Bjustřík píše:
Když to tu pročítám..,tak jsem třeba nevěděl, že je třeba jak sůl, prášek i leštidlo do myčky... Když jsou tedy ty tablety 3v1 znamená to že „vše potřebné už tam je?“A to leštidlo se tam dává myslím kvůli k tomu když to pak nádobí oplachuje a následně vysušuje aby se na nádobí neusazovali kapičky atd..,ne?
Záleží jak máte tvrdou vodu. My máme tvrdou, tak sůl musím dávat i tak. Ta z tablet by nestačila a nedostane se prý kam je třeba.
@Bjustřík kdyz masntrvdou vodu je lepsi sul pridat a jinak my davame extra i lestidlo je to lepsi
@berusa.m píše:
Ale já stejně sypu sůl a přidávám leštidlo. Nesnáším jak ty kontrolky na mě pořád blikají že je třeba vše doplnit.
A tobě nejde upravit spotřeba u leštidla či soli na nulu? Pak by to na tebe neblikalo, protože to ta myčka neodebírá.
@meduzza píše:
A tobě nejde upravit spotřeba u leštidla či soli na nulu? Pak by to na tebe neblikalo, protože to ta myčka neodebírá.
Přiznám se že nevím. Myčku mám dobrou, takže možná ano. Zkusím pohledat návod. Díky za tip.
Prodám Tablety do myčky Finish powerball action classic, zbývá 56 tablet, Leštidlo do myčky 1l Denkmit a čistič myčky 250ml jsou nepoužité. Už nemám myčku. Pouze osobní předání na Praze 5 - Jinonice kdyby měl někdo zájem, jen mi to tu straší a připomíná, že musím mýt nádobí teď ručně ![]()
Zdravím @EllenKalen,
inzerát vložte do bazaru - tam ho najde spousta uživatelek. ![]()
Hezkou sobotu,
Monika
Obnovuji diskuzi. Dochází mi tablety dovozené z dovolených v Rakousku a Německu. Multifunkční, bez nutnosti cokoli dodávat. Vyšly asi 2 kačky za kus. Nechce se mi do toho investovat víc. Existuje něco takového v Česku? Do Rakouska letos jede puboš, ale toho poslat pro smrt
@matkabagristy nejlepší jsou z Lidla, ty W5 all in one, cena 99,–/40ks, často bývají v akci za 79,–.
Dají se objednat z toho německa na netu. Použij Google a najdeš. Kup jich 500 a má vystaráno do konce života.
Většinou při takovém počtu stojí jedna 1ks-1kč. Musíš to jen najít sám jsem takhle kupoval před půl rokem..
@matkabagristy
Taky kupuji v lídlu..nebo tablety 3v1 z globusu je jich (60ks/do 100Kč,–), řekla bych, že jsou lepší- lépe se rozpouštějí.. po těch z lídlu se mi pár krát stalo, že zůstaly zbytky.
@matkabagristy Kupuju obyc albertacke (euroshoper) a jsem nejspokojenější (50tbl-cca 100kč), přilepšit jsem si chtěla několikrát, jar se mi nerozpouštěl, somat gel skoro nemyje, momentalne k nemu stejne prihazuju aspon 1/2 tablety.
Měla jsem clever z billy a blick? z penny, oboje snad 9 in 1, sejří mě, že u nás si tu „kvalitu“ musíme zaplatit ![]()
@Hanney píše:
@matkabagristy nejlepší jsou z Lidla, ty W5 all in one, cena 99,–/40ks, často bývají v akci za 79,–.
Tak za mě nikdy víc, zakydaly mi nádobí i myčku. Je to asi typem vody. Dost na tyto tablety nadávájí ti, co mají tvrdou vodu.
Já zkoušela víc typů, ale do naší myčky jsou nejlepší tablety z DM.