Tablety do myčky 3v1
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tablety do myčky 3v1
Holky prosím o radu, máme novou myčku AEG která má funkci vypnutí dávkování leštidla i soli když je tablety se vším. Vypínáte nebo necháváte zapnuto ať to stejně dávkuje sůl i leštidlo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, my máme hodně tvrdou vodu. Takže dávám tablety se vším všudy (7 v 1
) s tím, že mám vypnutou funkci multitab, takže se mi dávkuje ještě navíc sůl. Jinak to byla trága ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám vše… ale mám nastaveno na minimum… máme dobrou vodu, ale stejně mi přijde, že je to lepší, když mám doplněno… Ale nic si nedělám z toho, když mi hlásí nedostatek soli nebo leštidla, vím, že když tam nemám samý sklo, tak je to umytý dobře a nic nepoznám… Těch pár kaček navíc nelituju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dívím všechno, sůl a leštidlo kupuju v lidlu, tablety v akci, vyjde to vcelku na pakatel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davam sul, lestidlo a jeste ty nejlepsi tablety na trhu… (calgonit finish powerball)… nevim, je vsechno pak fakt krasne cisty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda, jeste platí že ten calgonit finish powerball patří mezi nej na trhu? nakoupila jsem si ted tenhle v akci, myčku jeste namame zapojenou.
http://www.supervyprodej.cz/…-tablet.html
jaké náplne do myčky jeste povazujete za kvalitní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já používám tablety jar a jsem max spokojená, kupuju vždy v akci v tetě, cena max 200kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mne je na prvním místě Jar, pak Somat a nakonec Calgonit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě taky Jar, vyzkoušeli jsem mnoho značek, ale nic lepšího nežli Jar jsem neobjevila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já používám tablety z DM (tu jejich značku), lépe umyjí nádobí než Somat. Mamka si koupila tablety z Lidlu, taky jejich značka a taky je spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono je taky třeba pravidelně myčku čistit, pokud je špinavá, tak ti ani sebelepší tablety nádobí pořádně neumyjí. Já rozřežu petku podélně (od spodku k víčku) a naleju tam ocet a dám na plný výkon. Zdá se mi to lepší než drahé přípravky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používám z LIDLu, ale kupujeme v Německu. I to jejich čistidlo do myčky je super a za dobrý peníz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych se připojit s dotazem. Plánujeme novou kuchyň a pořízení myčky. Máte tip, která myčka opravdu kvalitně umyje nádobí? V nedávném Dtestu všechny myčky s mycím cyklem docela propadly… a zejména by mě zajímalo, jak skutečně opláchnout mycí prostředek. Často se mi stává, že z nádobí u různých známých, co mají myčky, je cítit tím prostředkem, což je fakt
On se teď furt klade důraz na ekonomickou stránku při spotřebě vody, ale jíst se z toho pak nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit