Tábor H+H

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1242
12.8.13 11:08

tábor h+h

Dobrý den, můj 8letý syn mi za týden pojede na tábor H+H, prosím poradte maminky, co jste tam už měli děti, co zabalit. žádny seznam věci nedávaji, tak aspon přibližně, a co tam ocenily, nebo neměli a pak postradali? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1657
12.8.13 11:25

Dopisni papiry, znamky a adresy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.8.13 11:26

Co to je tábor H+H?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
12.8.13 11:27

Hlavně hodně peněz

promiň, ale na tábor H+H bych neřekla jediné pozitivní slovo :cert:
kdysi jsem tam dělala brigádu a to se tam děje mimo oči dětí a jak je to vedeno 8o 8o 8o 8o 8o já bych tam své děti nikdy nepustila

ale na druhou stranu, děti tam jsou relativně spokojené, můžou všechno, nikdo jim nic nezakazuje, k jídlu smažené hranolky a tatarka, stále otevřený bufet s nanuky a jinými sladkostmi (nikdo neomezuje a nehlídá, kolik toho sní, hlavně, když si to tam koupí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
12.8.13 11:30

@subsomi no to mi ani neříkejte, všude čtu samá pozitiva, a syn byl na jarnich tak si to jen chvalil :cert: no supeéééér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
12.8.13 11:32

@Gina108 to je taneční tabor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
12.8.13 11:35

Já tam jezdila jako táborník a šíleně jsem to milovala…
Jestli se to za ty roky změnilo, to nevím, ale za mě nebylo potřeba nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
12.8.13 11:39

@kalomi
no jak píšu, děti sjou spokojené a nadšené, protože jim vyhuvuje, že smí vše co normálně nesmí
teda zase ať jim nekřivdím, tak já jsem tam měla brigádu 15 let zpátky od té doby se mohlo mnohé změnit, ale co se ke mně občas doneslo, tak je to pořád stejné :roll:
pan Hnilička je tvrdý byznysman a tábor má jako zdroj příjmu, nedělá to se zájmem o děti, ale se zájmem vydělat co nejvíce peněz a zneužívá toho, že děti jsou nadšené právě z toho „bezvládí“ a chtějí tam znova a znova a rodiče je tam pošlou, když je dítě tak spokojené :roll: a závěrečné lloučení je hodně „emotivní“ a cílné na city děti, tak aby hned chtěly vzpomínkové CD a podobné blbossti, na kterých se dá vydělávat
přivezl si syn z toho předešlého tábora nějakou věc s logem, např. bublifuk, létající talíř, tričko, peněženku nebo jinou zbytečnou „předraženou blbost“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
12.8.13 11:42
@Roxan píše:
Já tam jezdila jako táborník a šíleně jsem to milovala…

jo to je přesný pocit dítěte, které tam je a tak je to celé koncipováno
bohužel jsem měla možnost poznat to z druhé strany :,(
kolik jste tym vy tenkrát utratila peněz v ttom jejicch bufetu? a kolik zbytečných blbostí, jste si každý rok koupila?

ať na ně teda jen neházím špínu, tak teda pokud to nějakému rodiči nevadí, tak je vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
12.8.13 12:05

@subsomi Já moc neutrácela… Jsem šetřílek už od mala :mrgreen:
Navíc RC Ondrášek pamatuju už od školky, kdy jsme tam jezdili na „tábory“
Chápu, že z pohledu rodiče to nemusí být nic moc, ale neznám dítě které by z toho nebylo nadšené… A to přece rozhoduje, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
12.8.13 12:21
@Roxan píše:
Chápu, že z pohledu rodiče to nemusí být nic moc, ale neznám dítě které by z toho nebylo nadšené… A to přece rozhoduje, ne? :mrgreen:

Ano to jsem psala taky, dítě je tam nadšené s tím souhlasím.
Sama mám děti zatím příliš malé (dvojčata 10 měsíců) takže možná až vyrostou změním postupně názory jak je vychovávat, ale zatím si říkám, že na takový typ tábora bych je nechtěla poslat :think:
Mi jsou bližší tábory pod stanem s kadibudkama a jídlem v ešusu, než toto pohodlné a přehnaně komerční :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
12.8.13 15:57

Hmm, tak ja nevim, ale myslim že jsem synovi moc nedala, a tak to bych asi taky moc neřešila, je naučený šetřit a ví kolik toho muže, a přece jenom si taky asi myslim at si užije, zákazu má ode mě dost :lol:
Ohledně pana Hniličky už jsem si taky svůj nazor udělala, a ne zrovná pěkný s tím souhlasím s @subsomi :think:
Ale nějaké púostřehy co se týče oblečení, potřeb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.8.13 13:53

Ja jsem u h+h tancovala jezdila na tabory i na jarni prazdniny a jako dite jsem to tam milovala je to dobra volba:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
13.8.13 13:54

Ju tabory h+h bomba jezdila jsem na ne 6 let a i na jarmi a fakt to bylo super když jsme odjizdeli tak jsme slzely :mrgreen: a milovali jsme všechny tanečníky haha pubertacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
5.7.14 22:28

Myslíte, že je to vhodný tábor pro kluka 14 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí