Chorvatsko - apartmám u moře, poraďte

4933
9.8.13 11:53

chorvatsko-apartmám u moře

Holky vím že je tu asi milión diskuzí na téma, ale nějak jsem nenašla to co bych chtěla.

Takže kdyby se našla duše která by o něčem věděla: střední dalmácie, dvě rodiny, apartmán u moře, spíše klidná lokalita…

budu ráda za odkazy, fotky, kontaktíí…děkujůůů :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7765
9.8.13 12:24

Ahoj,
my moc rádi jezdíme sem

http://www.peljesac.wz.cz/…-uvodem.html

Zátoka asi o 20 barákách, takže klid a zároveň ten apartmán je tam i docela hezký oproti těm hrůzám v Chorvatsku. Kousek od zátoky je město Trpanj a od toho města pár kilometrů je překrásná pláž Divná. Jezdíme sem 2× do roka. Máme procestované celé Chorvatsko na jachtě a nejvíc se nám líbí na poloostrově Pelješac!. Myslím, že jsou apartmány i na té Divné, ale jsou tam asi 4 domy a kemp ;).

Záleží co člověk chce a očekává od dovolené. My máme rádi klid a né moc lidí i když na té Divné je masakr lidí v sezoně. Mimo ní je to v poho ;), ale i tak jsme ubytovaný raději dál ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
9.8.13 12:30

@Alises jůůů jdu to prozkoumávat…ty jsi mě teda navdadila tou fotkou :kytka:

ta je přímo z té Peljesace?? a je tam nějaká resaturace?? my máme taky radši klídek a néé ty masy lidí a slunečníku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
9.8.13 12:40

@zrzule23 Fotka je focena letos v červnu na obyčejný foťák a není nijak upravená!
V zátoce není ani obchod ani restaurace je to, ale vše v to městě Trpanj!

V té Divné je nával lidí v sezoně, protože je to luxusní místo třeba pro děti atd., ale mimo sezonu v červnu či září luxus. V zátoce Veliká Prapratna nejsou téměř žádný lidé, protože je opravdu malá.

Zaleží pokud Vám nevadí si do restaurace nebo na nákup dojet. Nám to neva. Ráno jedem do města koupíme co potřebujem a pak rovnou na pláž Divná ;) a večer zpět do města na večeři do restaurace a pak do apartmánu.

Přes to město na pláž Divná totiž jedeš.

No 2. záři už se tam zas budu válet :D Nemůžu se dočkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
9.8.13 12:40

Koukám že tam je to na úplný samotě…ale krása. no my by jsme uvítali alespoň restauraci a obchůdek. ale teda je to krásný @Alises

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
9.8.13 12:47

@zrzule23 Je to fakt samota no ;). Každá má rád něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
9.8.13 12:48

@Alises no je to fakt krásný. jen my máme ročního prcka tak bych radši bydlela někde u pláže a s kočárem šup někam dojet na véču…ale tohle místo si ukládám protože je to fakt nádhera… :hug: :hug: vy teda bydlíte ve městě Trpanj, ráno nakoupíte, šup do Divné a večer zpět???jak je to daleko?? promiň za milion otázek…já se ne a ne v tom zorientovat :mrgreen: :mrgreen:
chceme jet v září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
9.8.13 12:50

@Alises no s maželem jsme vyhledávali jen samoty když jsme byli bez prcka…teď poprvé s prckem a známý mají 4letou holčičku tak už musíme uvažovat jinak…
ale tyhle místa mě berou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
9.8.13 12:58

@zrzule23 Ne-e bydlíme ve Veliké Prapratně která je cca 3-5km od města Trpanj.

Ubytování v Trpanji je taky spousta stačí mrknout na net.

Já ty města nemám ráda na ubytování, protože tam je vždycky masakr lidí a to nenávidím.

Takhle jsme kousíček od města v naprostém klidu a obchody a restaurace máme pro nás fakt kousíček.
V poho. Však se ptej! Mrknu na mapu, jak je vše vzdálené abych nekecala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
9.8.13 13:00

@zrzule23 No já to chápu ;). Možná v té divné je taky obchůdek. Fakt se mrkni na netu. Já tam nikdy nehledala nic takového tak netuším. V divné je to senza pro dětičky. Je tam super přístup do vody a drobné kamínky na pláži ;)

My děti nemáme tak to neřešíme, ale věřím, že až jednou budem stejně budeme pořád jezdit sem ;). Jenže každý to má jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
9.8.13 13:04

No je to dál dokonce :D. Je to 6km z Veliké Prapratny do města Trpanj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
9.8.13 13:06

http://www.adriadatabanka.com/…mela/1080/1/

To je apartmán v zátoce Divná ( nebyla jsem tam ubytovaná, ale domeček z venku v realu vypadá dobře a majitelé se o něj staraj). V červnu ho zrovna nově natírali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí