Letos bez moře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6594
8.8.13 11:21

Letos bez moře..:-/

Nejdu si pro radu, ale jen si postěžovat a zjistit, že nejsem jediná ;) ;)

Každý rok jezdíme k moři :D, ale letos na to nebyl a nebude čas - jsem těhu 28tt a ještě pořád chodím do práce (snažím se dělat co to jde) a teď jsme dodělali pokojíček pro mimi - a to nás ještě pár dodělávek čeká :dance:

Jsou tu taky nějaké těhotné, co se letos k moři nedostanou… :nevim: a chtěly by :oops:

Všichni v práci letos u moře byli nebo se chystají…a já tu sedím v těch hnusných vedrech a vím, že mě žádné moře letos nečeká :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
8.8.13 11:24

@SarkaLo
:lol: :lol: :lol: Ty bláho to je fakt k politování… :lol:
Já mám roční holčičku, u moře jsem nebyla 3 roky, to je ale na skočení z okna co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569

@SarkaLo ahoj, zdavím ze zahrádky :mavam: nejsi jediná!!!…taky letos bez moře…za měsíc rodím. :)
Proč si nejela začátkem prázdnin k moři??? Nebo už v červnu? toby ještě šlo.
I když mám v diskusi holčinu, která byla u moře vě 32tt - autem v Chorvatsku…takže to jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876

Taky jsem letos bez moře, ale neberu to jako tragedii :mrgreen: Jsem taky těhotná ve 28. tt a počítám s tím, že budu asi i příští rok bez moře :-) Takže klid, nejsi v tom sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.8.13 11:26

Já nejsem těhotná, ale nebyla jsem. Plánovali jsme, ale s takhle malým dítětem by to stejně dovolená nebyla, protože bych si starosti vezla s sebou, a pak to vedro, tady bylo stejně, tak proč jezdit za teplem. My máme rádi poznávací zájezdy, takže spíš na kraji sezóny, kdy se dá ještě koupat, ale už nejsou taková vedra na courání po památkách. Válení u moře mě stejně nebaví. Vloni jsme taky nebyli, to jsem byla před porodem a navíc jsem trpěla šíleným strachem z autonehody :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1509

Jaaaaaaaaaaa, loni to neslo kvuli tehotenstvi a dodelavani baracku a letos kvuli nasemu skoro pulrocnimu chlapeckovi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MV3

Ještě jsem nebyla nikdy. :D A asi ještě dlouho nebudu. :)

• Citovat
  • Upravit
6594
8.8.13 11:27

Neberu to jako tragédii, jen jestli nejsem jediná, kdo sedí s pupkem v práci a nikam se nechystá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
8.8.13 11:28

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
U moře jsem byla jen na základce, od té doby vůbec a žiju a nebrečím :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
8.8.13 11:28

Ja nebyla loni, letos a dalsi rok taky bez more :P. a jsem furt tady :mrgreen: u more jsem byla poprve v roce 2011 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
8.8.13 11:29

@Anael
Taky nechápu, co na tom kdo má. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701

@Sandra752
Já 2008. A naposledy 2009. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1701
@anairda píše:
@SarkaLo :lol: :lol: :lol: Ty bláho to je fakt k politování… :lol:
Já mám roční holčičku, u moře jsem nebyla 3 roky, to je ale na skočení z okna co? :lol: :lol: :potlesk:
Ja taky letos nejedu. Mam dvouměsíční holčičku. Už jsem kontaktovala sveho psychologa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
8.8.13 11:30
@SarkaLo píše:
Neberu to jako tragédii, jen jestli nejsem jediná, kdo sedí s pupkem v práci a nikam se nechystá :mrgreen: :mrgreen:

To je vtip? :lol: Víš kolik těhulek leží na kapačkách v nemocnici? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eneeerka
8.8.13 11:30

Pristi rok si to vynahradite. Ja taky more miluju, ale i v cr je krasne a hlavne ze jsem s milovanym:) jinak preju hodne stestiii

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix