Letos bez moře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
8.8.13 11:47

Taky nejdeme k moři už třetím rokem a co? O nic nepříjdu a užijeme si dovču i tady u nás i s dětma, možná ještě líp než u moře a budeme mít zase na co vzpomínat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.13 11:50

Nejedeme k mori, poridili jsme si bazen do zeme, takze investice cca 300 tisic.

Jinak jsme k mori jezdili ob rok, ale kazdy rok jezdime lyzovat do Alp, tak nemuze mit clovek zase vsechno…

• Citovat
  • Upravit
431
8.8.13 11:52
@anairda píše:
@SarkaLo
Připrav se na to, že tě dítě připaví o víc, než jen o moře.. ;)

Asi tak…ale zase přijdou jiné skvělé věci…a až pak zase budeš jezdit každý rok k moři a děti budou odrostlé, tak si na ta „ochuzená“ léta ráda vzpomeneš :lol:
Jinak já byla naposledy před čtyřmi lety, od té doby máme za sebou čtyři naprosto skvělé dovolené se skvělými lidmi v Čechách, neříkám, že se k moři netěším, ale nejde to, manžel býval průserář a teď za to platíme všichni, ale makáme na tom, máme se rádi a protože se blížíme k cíli, tak věřím, že za rok nebo za dva už se tam dostaneme :potlesk:.
Je pravda, že když jsme byli minulý týden na Lipně a malej se tam ráchal v těch mini vlnkách :), tak nás napadlo, jak by asi u moři byl nadšením bez sebe :,(…ale všechno má svůj čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
8.8.13 11:53

Nechápu, proč se tady do zakladatelky navážíte, „že je to strašnej problém“. 8o

Nědko má rád Alpy, někdo je šťastněj 14 dní ve stanu na Lipně, někdo se vykydne na zahradě u bazénu…a někdo, jako třeba zakladatelka má ráda moře a prostě se jen zeptala, zda je tu někdo takový, kdo by chtěl jet, ale nemůže.

Tak nechápu vaše reakce? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 11:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
8.8.13 11:59

@SarkaLo Ahojky taky Tě chápu, já moře letos stihla byla jsem na začátku těhu a příští rok doufám už možná vyrazíme ve 3 když to k tomu bude.
Každý má prostě rád něco jiného a jak si člověk zvykne, tak mu to pak schází. Takže to zvládni alespoň máš krásný důvod sedět na zadku ;-) horší by to bylo třeba že nejsi těhu a nejedete kvůli penízkům. Příští rok už vyrazíte, bude to sice jiné, ale to neznamená, že to nebude lepší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 12:00

@Lenka512 @CokeLady Díky :hug:, počítala jsem s tím, že jakmile si dovolím něco takového napsat jako těhotná, tak mě nejspíš ukamenují :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
8.8.13 12:00
@CokeLady píše:
Stejnej názor, buď ráda že máš bříško, pro dítě se musíš obětovat a taková kravina jako je moře a podobný kecy… Jakmile jsi jednou těhotná a matka jako bys přestala být člověk se svými touhami a potřebami. :roll: Všude jen obětovat se dítěti.

Tady ale přeci nejde o oběť dítěti, ale o absenci skromnosti a radosti z toho co vlastně člověk má… Je to trochu marnivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
8.8.13 12:01

A já byla u moře naposledy před 11-ti lety:D.. sakra…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
8.8.13 12:03

Hm a já nebyla nikdy…sakra :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 12:03

@Terulisekk A na to se nikdo neptal :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
8.8.13 12:04
@SarkaLo píše:
Nejdu si pro radu, ale jen si postěžovat a zjistit, že nejsem jediná ;) ;)

Každý rok jezdíme k moři :D, ale letos na to nebyl a nebude čas - jsem těhu 28tt a ještě pořád chodím do práce (snažím se dělat co to jde) a teď jsme dodělali pokojíček pro mimi - a to nás ještě pár dodělávek čeká :dance:

Jsou tu taky nějaké těhotné, co se letos k moři nedostanou… :nevim: a chtěly by :oops:

Všichni v práci letos u moře byli nebo se chystají…a já tu sedím v těch hnusných vedrech a vím, že mě žádné moře letos nečeká :-) :-)

Je mi 25,syn skoro 3 roky a u moře jsem nebyla nikdy, snad ani nebudu. Osobně mám radši hory a českou přírodu, ale zkusit bych to chtěla. Bohužel nejsou finance. Věř mi to se přežije. Vždyť je spousta pěkných míst, kam se dá zajet nebo zajít třeba na procházku, nenáročný výlet nebo tak.

• Citovat
  • Upravit
16972
8.8.13 12:05

Já jsem tento rok upoutána v našem 3+1, stejně jako minulý rok. Loni to bylo rizikové těhotenství, letos nám lékaři nedoporučili jezdit kvůli malé ani po ČR. Nikdo z blízkých kamarádů bazén nemá a taky žiju :mrgreen: Jen je potřeba si vážit toho co máš :hug: Já minulý rok nadávala na nevolnosti, obří pupek a teď si to vyčítám ;) žij přítomností a užívej si toho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
8.8.13 12:09

Sice nejsem těhotná, ale nebyli jsme u moře 8 let…no a co, jako tragédii to neberu, užíváme si českých vod a je nám fajn. Moře si ještě jistě xkrát vynahradíme, letos konečně stavíme vytoužené podkroví, takže na moře ani nejsou peníze. Mmch byla jsem na pár dní na mácháči s kamarádkami a dětmi a užili jsme si to všichni do sytosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 12:09

Já jsem tu diskuzi nezakládala kvůli statistice, kdo a jak dlouho nebyl u moře :roll: :roll: :roll: A je mi jedno jestli některé z Vás nebyly ani jednou a některé už X let…Každá to máme jinak a nechápu některé Vaše příspěvky. Já si finančně dovolenou každý rok dovolit můžu - a neubírám nikde z ničeho, kde by to mělo chybět. Někomu stačí chalupa v Čechách a někomu moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí