Letos bez moře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
8.8.13 12:40
@pikola píše:
Mam more 100 m za barakem a jeste jsem tam letos nedolezla..Příspěvek upraven 08.08.13 v 12:37

Se nevytahuj :cert: :lol: :lol:
Je ale fakt, že když to má člověk u huby, tak to tak neprožívá, jako my „suchozemci“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
8.8.13 12:42

@SarkaLo Rodila jsem loni v prosinci a u moře jsem předtím byla 2× na 14 dní - v červnu a v září. Oboje letecky, oboje bez problémů. Klidně jeď, dítě žádný pokojík nepotřebuje, stačí postýlka, přebalovák a nějaký košík, kde bude přes den. To zvládneš objednat z netu, až před porodem nastoupíš na mateřskou.

Spíš s dětmi se pak nikam nepodíváš, ale to nechci předbíhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 12:44

@adam75 Chodím do práce a nestihla bych to. Ale za necelý měsíc odcházím na MD, tak třeba to stihnem, ale spíše asi ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
8.8.13 12:46

@SarkaLo jinak taky jsem letos moře vynechala a jela bych hned :mrgreen:
Za rok už pojedu s druhým prckem. Výhoda je, že děti do 2 let to mají zadarmo :mrgreen: í
S prvním jsme byli 2× v Bulharsku a jednou na Kapverdách.

Poprvé jeli i naši, tchyně a její segra, takže jsem sebou měla 3 starající se babičky a jednoho dědu…takže pohoda :P

Příspěvek upraven 08.08.13 v 12:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 12:47

@Lenka512 Taky bych to tak příští rok viděla - uvidíme, jak to bude :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.8.13 12:49
@adam75 píše:
@SarkaLo Rodila jsem loni v prosinci a u moře jsem předtím byla 2× na 14 dní - v červnu a v září. Oboje letecky, oboje bez problémů. Klidně jeď, dítě žádný pokojík nepotřebuje, stačí postýlka, přebalovák a nějaký košík, kde bude přes den. To zvládneš objednat z netu, až před porodem nastoupíš na mateřskou.Spíš s dětmi se pak nikam nepodíváš, ale to nechci předbíhat.

Ja toho s detma projela vic, nez za bezdetna a to jsem byla celkem cestovatel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
8.8.13 12:51

@SarkaLo já jsem taky chodila do práce :-) i když ne na plnej, přednášela jsem na VŠ. jedno z toho byla služební cesta na spřátelenou univerzitu v Barceloně, to bylo moc prima. Ale vrátila jsem se někdy ve 26tt a už to bylo tak akorát. Mohla jsi klidně jet v červnu, to už je teď jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 12:56

@adam75 Dříve to nešlo - nebylo kdy si vybrat dovolenou :-) Jedno s druhým…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
8.8.13 13:01

No nejdriv.jsme byla uz hodne tehotna, ted jsem po porodu, tak se tam taky nezenu.. Ale u nas je to studeny, jsou tu proudy. Ale aspon se na to muzu koukat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.8.13 13:07
@Michaela23 píše: špatnýho nic, ale já bych k tomu moři chtěla právě kvůli děcek. Mi samotné je to šumák jestli ležím u moře nebo na koupáku :mrgreen:

no nemas zase tak maly deti dle metriku, ja bych s nima klidne jela. Treba se manzel chytne za nos a tyden u more s Vami pak „pretrpi“ nebo vzit misto manzela babicku…

• Citovat
  • Upravit
2448
8.8.13 13:09

@asha no, na Kubu nebo na Filipíny do džungle s dětmi asi nepojedu, i když jsou tu i tací :-)
My jezdíme po Čechách, jednak vzděláváme děti a jednak ani já spoustu míst neznám. A je to náhodou prima. Jen starší pořád chtěl k moři, tak jsme tam zajeli před narozením mladšího a teď zas nikam. Asi by to i šlo, ale nechce se mi kýblovat dva prcky, to si radši lehnem venku k bazénu nebo tak. Jsem líná matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.8.13 13:11
@pikola píše:
No nejdriv.jsme byla uz hodne tehotna, ted jsem po porodu, tak se tam taky nezenu.. Ale u nas je to studeny, jsou tu proudy. Ale aspon se na to muzu koukat :-)

Jee, ted na to koukam…Gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
8.8.13 13:23
@anairda píše:
Tady ale přeci nejde o oběť dítěti, ale o absenci skromnosti a radosti z toho co vlastně člověk má… Je to trochu marnivé.

Jezis marja, ja uz teda nedocitam, ale proc to beres tak strasne vazne?? Zakladatelce se proste chce k mori, je na to zvykla, a urcite to, ze nejede, nebere nijak smrtelne vazne. Proste nahodila diskusi na odlehceni.
Ja bych si ted taky nejradsi sedla nekam na zahradku a dala si kafe se zmrzlinou, ale nemuzu - mam se snad bat to vyslovit nahlas, protoze - probuh - nemocnice jsou plny lidi se zlamanyma nohama, tak nac se rouhat? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
8.8.13 13:29

@SarkaLo Ale jo, na svatbu se moc těším, máme to za pár, domeček asi stihneme dodělat až na jaře a miminko bude v únoru, takže už počítám s tím, že ani příští rok dovča u moře nebude. S tak malým miminkem bych si netroufla, nejdřív tak v roce, až bude aspoň trochu chodit. Takže buď v klidu, nejsi sama. Letos není moře, příští rok nebude moře :-( Já jsem ani dřív na to moc zvyklá nebyla, byla jsem u moře 2× v životě, jenže pak se současným partnerem jsme teď jezdili 3 roky po sobě k moři a člověk si na to tak nějak zvykne, no…Co bych dala za Španělskou pláž :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 13:29

@nakukovatelka Super nick :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie